Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koklatmışlar oyun görüntülerini ama film gerçekliğinde olmuş
  • heyecan yaptım be
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Hiç oynamadığın belli oluyor.Ps3 ve box'ta aşırı derecede iyi oyun oynayanlar.Hatta en sniper ps3'teki fubus-maxsimus şu an.Adam bir elde en az 16000 puan yapıyor.
    En iyi call of duty black ops oyuncularından biri xbox onuyor.Youtube'da videoları var.Aç bak,adı optic predator.
    Bu adamlar fps türüne hakaret mi ediyor?Hiç bir otomatik aim sanşları yok bende bu iki oyunu oynuyorum ve bunların yarısını yapamıyorum.
    Bu adamlar fps türünü geliştiren insanlar.
    O video'da paylaştığım kz3'te bc2'nin bebek oyunu kalacağı kadar hardcore bir oyun.Hele ikincisi hardcore'lik bakımından bir çok oyuna bin basar.
    Pc'dekiler konsoldakilerle 64 kişi oynayamıyorsunuz derken 256 kişilik bir oyunu görmüyorlar.O videomada bak.
    Amâ asıl fanboy olduğunu hala kabul edemiyorsun.Konsoldaki fps'lerde pc'dekinin aynısı.Bize öyle aimbot'lu oyun vermiyorlar.Gerçek aimbot sizde.

Çok amaçsız konuşuyorsun.

• Oyundaki sahneler resmen film izliyormuş hissi veriyor. Animasyonlar, modellemeler, grafikler, patlamalar gerçekten uçmuş. Diğer oyunlar çok basit gözükücek şimdi bize.
  • Oyundaki sahneler resmen film izliyormuş hissi veriyor. Animasyonlar, modellemeler, grafikler, patlamalar gerçekten uçmuş. Diğer oyunlar çok basit gözükücek şimdi bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouR@ck

Oyundaki sahneler resmen film izliyormuş hissi veriyor. Animasyonlar, modellemeler, grafikler, patlamalar gerçekten uçmuş. Diğer oyunlar çok basit gözükücek şimdi bize.

umarım aşırı bir sistem istemez

• Report in

Oyun gerçekten bomba gibi geliyor animasyonlar baya değişmiş yenileri eklenmiş MP yi düşünemiyorum bile kim bilir nasıl birşey olacak

- Bu arada bana göre yüksek sistem isteyecektir nedenmi ? Fazla poligan fazla efekt mevcut oyunda ve yıkılma olayını arttırdıklarını söylüyorlar

hem zaten Battlefield 2 yada 2142 yada BC2 ye bakarsanız zamanında çıktığında sistemlerde kasma problemi oluyordu bu da kesinlikle yüksek bir sistem isteyecektir belki aşırı değil ama siz yinede işlemcileri ekran kartlarınızı upgrade etmeye bakın

Out...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real-Gamer -- 23 Şubat 2011; 17:38:58 >
  • Biraz evvel BSC'den ss ve oyun için video'ya bakmıştım BF 3 gerçekten dedikleri gibi olucak gibi görünüyor, artık CoD tarihe gömülüyor grafiklerde modellemelerde biraz iyileştirmeler var ayrıca fizik motoru destruction 3.0'ı içeriyor, mp'ı çok güzel olucak çıktığı anda alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Şubat 2011; 17:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

klavye ve mouse gibisi var mı haritanın ta öbür ucundaki tankı falsolu top atışlarımla şamarlarım

500-600 metreden 3 top atışı, pert edilmiş 1 düşman zırhlısı ve 2 asker K.I.A.
  • www.youtube.com
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G3rqo9E4Va8
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G3rqo9E4Va8

Yeni videoyu izlemeyenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BennyGood -- 23 Şubat 2011; 18:15:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

Report in

Oyun gerçekten bomba gibi geliyor animasyonlar baya değişmiş yenileri eklenmiş MP yi düşünemiyorum bile kim bilir nasıl birşey olacak

- Bu arada bana göre yüksek sistem isteyecektir nedenmi ? Fazla poligan fazla efekt mevcut oyunda ve yıkılma olayını arttırdıklarını söylüyorlar

hem zaten Battlefield 2 yada 2142 yada BC2 ye bakarsanız zamanında çıktığında sistemlerde kasma problemi oluyordu bu da kesinlikle yüksek bir sistem isteyecektir belki aşırı değil ama siz yinede işlemcileri ekran kartlarınızı upgrade etmeye bakın

Out...

ne diyon ya

• Oyun içi videosunu BSC'de görür görmez elim ayağım birbirine dolaştı bir titreme başladı :D Ya bu oyun beni nasl bu kadar heyacanlandırır anlamıyorum videoları düşsede bol bol izlesem
  • Bence bu animasyonlar multiplayer da olmuyacak. Multiplayer da daha basit animasyonlar olabilir aksi taktirde sistem mistem kaldırmaz 64 kişilik savaşlarda. Zaten açıklamarda Yapay zeka ve Multiplayer karakterlerinin animasyonları farklı olacak deniyordu. Oyunu sırf konsol a çıkarmak için multiplayer a videodaki gibi animasyon koymazlar yoksa konsollar pert olur. Keşke oyun sadece PC ye çıksaydı.
  • BF box arşivime yeni bi tane daha. Çok güzel oldu çok. Kutuyu alıyorum önce biraz seviyorum onu, gülümsüyorum, açıyorum ve o güzel dvd ile yüz yüze geliyoruz... sonrası patlamış araçlar, cesetler, dumanların arasından çıkan bir asker... it's me
  • quote:

Bence bu animasyonlar multiplayer da olmuyacak. Multiplayer da daha basit animasyonlar olabilir aksi taktirde sistem mistem kaldırmaz 64 kişilik savaşlarda. Zaten açıklamarda Yapay zeka ve Multiplayer karakterlerinin animasyonları farklı olacak deniyordu. Oyunu sırf konsol a çıkarmak için multiplayer a videodaki gibi animasyon koymazlar yoksa konsollar pert olur. Keşke oyun sadece PC ye çıksaydı.

konsollar pert olur sanki pc ler olmaz çok boş konuşuyorsun. Sanki her pc oyuncusunda hd6850 - gtx480 - i7 var. bad company 2 oynayanların %70 inin 2 çekirdekli işlemcisi olduğunu hatırlatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpergtacı

quote:

Bence bu animasyonlar multiplayer da olmuyacak. Multiplayer da daha basit animasyonlar olabilir aksi taktirde sistem mistem kaldırmaz 64 kişilik savaşlarda. Zaten açıklamarda Yapay zeka ve Multiplayer karakterlerinin animasyonları farklı olacak deniyordu. Oyunu sırf konsol a çıkarmak için multiplayer a videodaki gibi animasyon koymazlar yoksa konsollar pert olur. Keşke oyun sadece PC ye çıksaydı.

konsollar pert olur sanki pc ler olmaz çok boş konuşuyorsun. Sanki her pc oyuncusunda hd6850 - gtx480 - i7 var. bad company 2 oynayanların %70 inin 2 çekirdekli işlemcisi olduğunu hatırlatırım

Dikkatli okursan sistemlerde kaldırmaz dedim. Ama PC ler sürekli gelişiyor 1-2 sene sonra o kaldırmaz dediğim animasyonlar yağ gibi oynar, ama konsol öyle değil o yüzden konsolu düşünerek yapiyorlar. Her çıkan BF oyunu çıktığı yıl en iyi sistemleri istiyordu. BF 1942 ilk çıktığında ram im yetmedi diye ram ekletmiştim. BF 2 çıkıncada ekran kartımı değiştirmek zorunda kaldım. ama buna deydimi, sonuna kadar deydi, eğer oyun kusursuz olucaksa varsınlar en iyi şekilde yapsınlar animasyonlar multidede böyle olsun keşke. PC ler illaki bir şekilde gelişir. Benim gıcık olduğum nokta sırf konsola çıkarmak için yıllarca oynanacak bir seriyi kırpıp basitleştirmeleri bazı yerlerde. Sanki konsol cu bebelere oyun yok, onlar için bir sürü fps oyunu çıkıyor piyasaya. PC ye özel çıkan fps sayısı artık bir elin parmağını geçmiyor. Bari bıraksınlarda şu PC de doğmuş BF serisine özel bir oyun çıksın. PC ye özel çıkan oyunlar yıllarca oynanıyor sonuçta. konsol cu bebelerde gitsinler Halo larını killzone larını oynasınlar. Bizim BF serisi, Half Life serisi gibi klasiklerimize bulaşmasınlar.

• Bu arada yaralanan askeri güvenli bölgeye sürükleme özelliği 17 ve 18. saniyeler arasında kısmen de olsa görünüyor.
  • Umarım sürüklenirken yaralı asker ateş edebiliyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Umarım sürüklenirken yaralı asker ateş edebiliyordur.

umarım suruklerken sniperlara acık hedef olunmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Umarım sürüklenirken yaralı asker ateş edebiliyordur.

Bence sürükleyenin ateş etmesi lazım. Arma daki gibi bi eliyle askeri sürükler diğeri ilede silahını ateşleyebilir ama isabet oranı oldukça düşük olmalıdır. Daha önce vurulmadım, ama herhalde sürüklenecek derecede yani kendi kendini götüremeyecek şekilde vurulan bi askerin ateş etmesi biraz zor olur bence.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.