Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun koşu tarzını pek beğenmedim pek moh un ki gibi silah neredeyse hiç hareket etmeden koşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 23 Şubat 2011; 19:59:01 >
  • Moh benzetmelerinin ne anlamı varki sanki BC2 silahlar filan herşey harikaydı bbeyenmiştim moh'a bozmaları çok kötü olur
  • Görüntülerde uzaktaki görüntüler aşırı detaylı görünüyor ama niyeyse yakınlaşyıkça bc2 kalitesinden bile kötü görünüyor.
    Bir de bazıları abartmış,tamam ben de konsol oyuncuları pc oyuncularını yener demiorum ama ezilir derken abartmışlar,sanki pc'ciler matrix gibi oynuyor konsoldakiler kaplumbağa gibi oynuyormuşçasına konuşuyorlar.Zaten mouse'u yenebilicek sistemler geliştiriliyor.Özellikle sharpshooter eklentisiyle karşısına çıkan 3 düşmanı milisaniyeler içinde tepki verip vuran birini gördükten sonra mouse'un değeride bitmiştir.
  • Heyecanlandım.
  • süpermiş be hakkaten bende heycanlandım ama o sürükleme işlemi multiplayerda sorun yaratır bence snipercılara rahatça açık hedef sık ikisinede
  • Video süpermiş İyi sistem isterse bahaneyle bizde sb alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Video süpermiş İyi sistem isterse bahaneyle bizde sb alırız

sandy degilde ivy ile güncelleriz gibime geliyor benimde pre-order la alıp karkand akmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Umarım sürüklenirken yaralı asker ateş edebiliyordur.

umarım suruklerken sniperlara acık hedef olunmaz

E bu durum pozisyona göre değişir sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Görüntülerde uzaktaki görüntüler aşırı detaylı görünüyor ama niyeyse yakınlaşyıkça bc2 kalitesinden bile kötü görünüyor.
    Bir de bazıları abartmış,tamam ben de konsol oyuncuları pc oyuncularını yener demiorum ama ezilir derken abartmışlar,sanki pc'ciler matrix gibi oynuyor konsoldakiler kaplumbağa gibi oynuyormuşçasına konuşuyorlar.Zaten mouse'u yenebilicek sistemler geliştiriliyor.Özellikle sharpshooter eklentisiyle karşısına çıkan 3 düşmanı milisaniyeler içinde tepki verip vuran birini gördükten sonra mouse'un değeride bitmiştir.

Sen ne içiyorsan ondan istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

quote:

Görüntülerde uzaktaki görüntüler aşırı detaylı görünüyor ama niyeyse yakınlaşyıkça bc2 kalitesinden bile kötü görünüyor.

Ağır konsol fan alert.Ne kadar uğraşsalarda hiçbir ekipman kolay kolay mause klavye ikilisiyle başa çıkamaz

• Oyun kültürü 2008le başlamış bir konsolcunun ilk oyunu mario 3d ikinci oyunu farmville üçüncü oyunu cod olunca ister istemez mavi ekran veriyor hayata. Şu kons ol cular için ayrı bir başlık açılsa orada takılsalar? Pc oyuncularını o yetersiz bilgileri ile germeseler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmaniac -- 23 Şubat 2011; 23:54:08 >
  • bazılarının hayalleri gerçek olcak oyunda yaralıyı sürükleme var son sahnede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 23 Şubat 2011; 23:56:58 >
  • SinglePlayer kısmıyla sınırla kalacaktır muhtemelen o sürükleme olayı. En azından ben öyle düşünüyorum.
  • Şöyle bebe muhatbetleri can sıkmaya başladı yok konsol cular şöyle yapar yok pcler böyle yapar gereksiz bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyPLanet -- 24 Şubat 2011; 0:17:09 >
  • quote:

Dikkatli okursan sistemlerde kaldırmaz dedim. Ama PC ler sürekli gelişiyor 1-2 sene sonra o kaldırmaz dediğim animasyonlar yağ gibi oynar, ama konsol öyle değil o yüzden konsolu düşünerek yapiyorlar. Her çıkan BF oyunu çıktığı yıl en iyi sistemleri istiyordu. BF 1942 ilk çıktığında ram im yetmedi diye ram ekletmiştim. BF 2 çıkıncada ekran kartımı değiştirmek zorunda kaldım. ama buna deydimi, sonuna kadar deydi, eğer oyun kusursuz olucaksa varsınlar en iyi şekilde yapsınlar animasyonlar multidede böyle olsun keşke. PC ler illaki bir şekilde gelişir. Benim gıcık olduğum nokta sırf konsola çıkarmak için yıllarca oynanacak bir seriyi kırpıp basitleştirmeleri bazı yerlerde. Sanki konsol cu bebelere oyun yok, onlar için bir sürü fps oyunu çıkıyor piyasaya. PC ye özel çıkan fps sayısı artık bir elin parmağını geçmiyor. Bari bıraksınlarda şu PC de doğmuş BF serisine özel bir oyun çıksın. PC ye özel çıkan oyunlar yıllarca oynanıyor sonuçta. konsol cu bebelerde gitsinler Halo larını killzone larını oynasınlar. Bizim BF serisi, Half Life serisi gibi klasiklerimize bulaşmasınlar.

Bazı konsol cuların kalbini kırmışsın ama doğru söylemişsin, konsolların pc oyunculuğunu öldürmesine birkaç oyun kaldı, bence dice ea denen açgözlü şirkete uydu, bf2 2.5 milyon satmıştı ama yetmez hedef kitlemize tüyü bitmemiş konsol cuları dahil edersek ömrümüzün sonuna kadar şampanya döküp güzel kızları yalarız... hardcore pc oyuncuları avuçlarını yalasınlar...

activision 1, ea 2 ; oyuncu düşmanı, açgözlüler... (westwood'u unutmadık ea, nfs serisini nasıl bok etttiğinizi de unutmadık, c&c 'yi rezil ettiniz...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK SITH -- 24 Şubat 2011; 0:28:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peset

quote:

hsn1997

97 doğumlu bir bebeden objektif bir yorum beklememek lazım. ciddiye almayın cocugu.

• quote:

ok
  • Abi madem konsolun var tamammı neden "BF3 konsol verisyonu" için konsol bölümüne gidip orda bıdı bıdı yapmıyorsun. Konsol ve pc forumu diye boşuna ayırmamışlar değilmi! Aim yardımı alıp adam vurduktan sonra ne anladım ben o işten. Ozaman senin hiç bir katkın olmuyor sadece yürümek ve tuşa basmak dışında. Ne reflex var nede dikkat. ,kısacası makina sana adam vurmada yardım adiyor. Bu şekilde fps mi oynanır. Konsolda en baba platform oyunları oynanır. Çıkan fps lerde hikayesi ve oyun içindeki animasyonlar ile etkilemektedir. Yoksa oynanış pc dekinin yerini asla tutmaz.

Buraya gelip konsol muhabbetini açanların amacını anlamıyorum. Yani bak benim 900 TL lik cihazım var 82" plazmada oyun oynuyorum bumu? Yada konsol sahibi olduğunu millete belli etmekmi? Konun son sayfaları sırf bu yazılarla doldu.
    Dayanamayıp bide ben yazdım tamam oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 24 Şubat 2011; 1:15:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

SinglePlayer kısmıyla sınırla kalacaktır muhtemelen o sürükleme olayı. En azından ben öyle düşünüyorum.

Aynısını ben diyecektim, zaten o video sp videosuna ait.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.