Mayıs ayında büyük ihtimal Alfa Başlıyacak ardın Betada Oyanmaya başlarsınız :)
Alfa nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Naughty
İçinizden Battlefield 3'ün ön sipariş seçeneğine dahil olan Back to Karkand harita paketinin içeriği belli oldu.
Resmi forumlarda yayımlanan habere göre DICE firması BF3'e eklenen "Back to Karkand" paketi ile Wake Island, Strike at Karkand, Gulf of Oman ve Sharqi Peninsula'nın geri döneceğini belirtti.
Kaynak MK
Mashhur City nerede ya
bu konunun takipçisiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34
quote:
Orijinalden alıntı: Naughty
Mayıs ayında büyük ihtimal Alfa Başlıyacak ardın Betada Oyanmaya başlarsınız :)
Alfa nedir?
oyunun piyasaya sürülmeden 2 versiyon öncesidir önce alfa olur sonra beta olur en son hata ve eksikler giderilir son olarak tam sürüm hazırlanır ve oyun çıkar
Beta sürümü yine çıkacaktır arkadaşlar ama galiba öncelikle konsollar daha sonra PC olacaktır....
oyun çıkışına dair bir tahmin yapmak istiyorum. Ekim ayında Beta, Aralık yabancıların noel tatiline doğru tam sürüm.
bu arada yaralı adamı taşımayla ilgili bir yazı yazdım, ea ve facebookta başlıklar açtım burada da sormak istiyorum.
Yararlı Askeri Neden Taşıyacağız? -- Mcom kurarken belli bir süre E tuşuna basılı tutuyoruz bildiğiniz gibi. Adam diriltme, revive olayının bu şekilde olacağını düşünüyorum.
Killzone 3 'de adamlar Full Türkçe yapmışlar neden BF3 için Türkçe yapmıyolar Baya bir hayran kitlesi var Türk oyunlar için çok güzel olur ayrıca oyunu türkçe çıkartırsalar satış rakamları ikiye katlıcakları kesin
quote:
Orijinalden alıntı: MyPLanet
Killzone 3 'de adamlar Full Türkçe yapmışlar neden BF3 için Türkçe yapmıyolar Baya bir hayran kitlesi var Türk oyunlar için çok güzel olur ayrıca oyunu türkçe çıkartırsalar satış rakamları ikiye katlıcakları kesin
Önce Türkiyede server açsınlar sonra Türkçeyi düşünürler zannedersem.
quote:
Orijinalden alıntı: Real-Gamer
Beta sürümü yine çıkacaktır arkadaşlar ama galiba öncelikle konsollar daha sonra PC olacaktır....
Öncelik verilen PC olacaktır.BF3'ün asıl platformunun PC olacağı söylendi zaten.
Az kaldı 4 gün sonra herşey açıklığa kavuşacak.
Şu oyunları bu akdar erken duyurmasınlar yav beklemek zor olamaya başladı.
BF serisinde sevmediğim özellikler şunlar Medic'in ölenleri cart diye canlandırması Squad'ın içinde doğması Commander'ın kafana küt diye anında arti atması bunlar bozuyor umarım bunları birazda olsun daha gerçekçi yaparlar bunları yaparken başka saçmalıklar doğurmazlar.
quote:
+ 1907
quote:
kz3 ün türkçe olması sony türkiyenin girişimleri sayesinde oldu yoksa kendileri türkiyedeki satış rakamlarına bakıp türkçe yapmadı oyunu ama 5 6 yıl içerisinde oyunlara türkçe içerik eklenmesini bekliyorum
3 gun kaldı inş martın 1 nde videolar gelmeye baslar
Videolar gelmedi mi zaten?
martın içinde ss ler videolar trailerlar oyunda öldürme yıkma patlama efektleri ile ilgili videolar yayınlanır nisan mayıs gibi yine röportajlar vs gibi şeyler olur fuarlarda beta sürümleri gösterilir muhtemelen oyun ağustos eylül ayında çıkacaktır bir yerde afişinde görmüştüm Agust diye...
Pazartesi günü DICE Game Developers Conference'da Battlefield 3 ve DX11 hakkında konuşma yapacak sanırım o zaman yeni görsel/video gibi içeriklerde sunabilirler.
quote:
DICE GDC TALKS 2011
Mon Feb 28 1:45 am DX11 Rendering in Battlefield 3 Johan Andersson
Wed Mar 02 10:30 am SPU-based Deferred Shading in Battlefield 3 for PlayStation 3 Christina Coffin
Wed Mar 02 3:00 pm Culling the Battlefield: Data Oriented Design in Practice Daniel Collin
Thu Mar 03 1:30 pm Lighting You Up in Battlefield 3 Kenny Magnusson
Fri Mar 04 4:05 pm Approximating Translucency for a Fast, Cheap & Convincing Subsurface Scattering Look Colin Barré-Brisebois
mermi kovanlarına bakın.
Dice yeni oyunda oyun-içi chat için ayrı bir bölüm yapsın, genel ölümler ve işaretlemelerden ayrı olsun, bf2'de kimin ne chat yazdığı belli olmuyor, arada kaynıyor, oyuncular(community) için iyi olur...