Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkış tarihi 1 martta açıklanacakmış ve yine BETA sı yapılacakmış :) bence çıkış tarihi ağustos ayı...
  • Uzun zamandır üzerinde çalışılıyormuş zaten ağustosta çıkabilir gerçektende ama ne kadar geç o kadar iyi..
  • Adamlar ana platfrom pc diyor anasını satim bc2 yi pc ye aldım konsoldan porttu bc3 ps3 alıcam oda pc den port.
  • Ya sırf daha fazla para kazanmak için şöyle PC de efsane olan oyunları basitleştirerek konsollara çıkartıp seriyi call of duty ye benzetiyorlar ya, sinirden basacam DICE ın isveç stüdyosunu.... Konsola çıkan oyun basit oyundur arkadaş bu kadar basit. Yine başladılar oyunun bir yerlerinden kırpmaya sırf konsolo cıkartmak için.
  • Of ya ben daha Mart ayı nasıl gelecek diye düşünüyorum. Oyun Aralıkta çıkarsa ben nasıl sabredicem :D
  • www.amazon.com da satışa başladı 31 aralık stış
  • Konsol mu alsam acaba bu oyun için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 9 Şubat 2011; 16:12:16 >
  • Bu oyun konsol oyunu değil ki. Konsol da oynamanın PC'ye göre yararı ve zevki yok fazladan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

Acaba harita sayısını BC2 gibi cimri tutucaklarmı haritadan yoksun oyun olmaz işallah

Patrick Bach verdiği bir röportajda BC2'den derslerini aldıklarını topluluğun dikkatini oyunda tutmak için yeni haritaları oyunun çıkışından sonra geciktirmeden sunacaklarını ve oyuncuları oyunda tutabilmek için açılabilir öğelerin arttırılıp oyuna daha fazla yayılacağını söylemişti.

VIP Map Pack 7 oyuna yeni harita getiren tek paketti ve oldukça geç duyuruldu,bu paketi sunduklarında oyuna olan ilginin azaldığını farketmişler.Hatta bir çok kişinin 22 ile 25 seviye arası sonrası oyunu bıraktığını farketmişler.
  • Parayla satmazlar inşallah mapleri. Konsol 600 lira + oyun 100 lira = 700 lira kolu molu derken 800 lira.
    Bu oyun için sağlam sistem alsam en az 1500 lira.
    Tek umudum daha oyunun çıkmasına çok zaman var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akeneton34 -- 9 Şubat 2011; 16:11:52 >
  • Bu oyunun konsollara çıkacağını sanan arkadaşlar! kaynak gösterebilir misiniz?
  • arkadaşlar BF3'ü kesinlikle orjinal alıcam sizce sistemimle nasıl bir seviyede oynayabilirim BF3 çıkana kadar 64 bit windows 7 yi yükleyecem ama daha önceden hiç oynamadım multi BF serisini acemiyim sizinle birlikte oymayı çok istiyorum sırf BF3 çıkacak diye BF:BC2 yi almamıştım BF3 e kısmrt inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

arkadaşlar BF3'ü kesinlikle orjinal alıcam sizce sistemimle nasıl bir seviyede oynayabilirim BF3 çıkana kadar 64 bit windows 7 yi yükleyecem ama daha önceden hiç oynamadım multi BF serisini acemiyim sizinle birlikte oymayı çok istiyorum sırf BF3 çıkacak diye BF:BC2 yi almamıştım BF3 e kısmrt inş

Medium-Low arası oynarsın.
  • Çıksın artık senelerdir bf3 ü bekliyorum
  • Bad company3 n zaman gelir?
  • Birşey sormak istiyorum.Bf2'de de bu özellik varmıydı ? Namluda kalan merminin diğer sarjörde eklenmesi.Bc2 de yok diye biliyorum.Fotoğraftan Bf3 de olacağını tahmin ediyorum ki bu durum da tam biten sarjörü değiştirme süresiyle bitmeyen sarjörü değiştirme süresi farklı olacak her ne kadar gereksiz bir ayrıntı da olsa gözüme çarptı.
     Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 10 Şubat 2011; 1:01:35 >
  • Geresiz bir ayrıntı değil aksine oyuna gerçekçilik katan bir ayrıntıdır. Şarjörü yarımken değiştirirsen namluda mermi var demektir ve yeni şarjörü taktığında kurma kolunu tekrar çekmezsin. Ayrıca şarjördeki mermi sayısı niye 31 onuda yazayım Hemen yanlış anlamyın. Aslında şarjörde 30 mermi var ama şarjörü takmadan önce kurma kolunu çekip namluya bir mermi koyarsın sonra şarjörü takarsın.
    Çoğu yeni oyuncuya bunlar gereksiz, saçma, olmasada olur şeyler gibi gelebilir ama unutmayın ufak ayrıntılar herzaman gerçekçilik katar.
  • Bad Company 2 de de bir şey dikkatimi çekti(aslında yaklaşık 7-8 ay önce ). Şimdi namluda mermi yok tamami ile bitiyorum mermiyi yeni şarjör takıyor kurma kolunu çekmiyor, Acaba düşündüm yeni silahlar böyle mi diye. G3 ü aldım elime yine aynı, 40 yıllık silah tarihi eser sola atarsın mermiyi sağa gider. M16 da da garip bir durum mevcut, atıyorum mermileri şarjör de 10-15 küsür mermi kalıyor ve haznede mermi var, değiştiriyorum şarjörü, tekrar kurma kolunu çekiyor. Bu duruma en çok dikkat eden oyun bence Call of duty.
  • Benim anlamadığım counter serisindeki gibi bazı silahların mermileri sol taraftan atması.Normalde askerin rahatsız olmaması için sağdan atması gerekmez mi?
    Bf2'de yoktu zaten.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.