Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (2179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21772178217921802181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rocky997

hocam yorumunu gördüm yazıyım dedim orjinal bulamazsan googlea zloemu yaz korsan bf3 online oynuyosun

hocam yaptım olmadı ea kayıt etmemi isteyip durdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

hocam yorumunu gördüm yazıyım dedim orjinal bulamazsan googlea zloemu yaz korsan bf3 online oynuyosun

dostum ben şuanda zlobf3 oynuyorum kurulum biraz karışık ea kayıt olmucaksın zloemu ya kaydoldugun e posta şifreyi yazcaksın ben sana video atıyımhttps://www.youtube.com/watch?v=BhOsM_Ju8N0 Not : birden fazla hesap açma modem kalıcı ban atıyorlar ip değiştirsen format atsan bile oynayamassın

• quote:

quote:

quote:

dostum ben şuanda zlobf3 oynuyorum kurulum biraz karışık ea kayıt olmucaksın zloemu ya kaydoldugun e posta şifreyi yazcaksın ben sana video atıyımhttps://www.youtube.com/watch?v=BhOsM_Ju8N0 Not : birden fazla hesap açma modem kalıcı ban atıyorlar ip değiştirsen format atsan bile oynayamassın

Tamam dostum bakayım bir üyelik vs aldım serverları gördüm gir diye tıklayınca ea oyunu kaydet geliyor yani crack vs sorun mu var anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BattleField 3 serinin en güzel oyunu bence gerek grafik gerek oynanış açısından benim notum 10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSBurak61 -- 26 Nisan 2016; 12:36:16 >
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim yaptım ama hep böyle bir uyarı veriyor olmuyor
     Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]

• LauncherClient.exe - de kullanınca aynısı oluyor .. çözümü bilen var mı

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU]
  • hallettim sonunda :D ama oyunda ne oluyor bir haberim ölüp duruyorum :D
  • Nu battlefield oyunlarını hiç oynayamıyorum ben. Sürekli ölüyorum

• Her akşam oynarım hala ve epey de sunucu var. Conquest Large haritalardan Caspian Border en zevkli ve en dolu sunuculardandır. Gun Master için de aynı şekilde her girdiğimde 4-5 dolu sunucu görüyorum. Team Deathmatch da aynı şekilde, Noshar Canals da hem en zevkli hem en dolu sunucular. BF4 pahalı olduğundan almadım ve çok fazla hata olduğunu okuyorum hep BF3 e göre. Artık BF5 i Premium alıp oradan devam ederim.
  • Ben geriden geliyorum bf serisinde.Gecen hafta sp'i bitirdim.Dun multiye giriyim dedim devamli oldum.8 kere oldum 1 tane oldurdum.F-18 de füzeler yok sadece top mermisi var.Galiba seviye atladikca geliyor.

• Phantom II kullanıcısına yanıt
    mp dolumu hocam bende yeni aldım ps3de filan oynuodumda pcyede alıyım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarsLife

mp dolumu hocam bende yeni aldım ps3de filan oynuodumda pcyede alıyım dedim.

Doluluk orani iyi,bayagi bi oynayan var.4-5 oda full oluyor genelde

• BF3'ün gözünü seveyim, BF4 aldım 4 dolara almaz olaydım. Hem SP i çok kısa ve konusu alakasız saçma, hem de MP si kötü. Silahlar, sesler, mekanlar karanlık, bir dünya saçmalık var. Biraz oynadım hemen BF3'e geri döndüm, gözünü sevdiğimin BF3'ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

BF3'ün gözünü seveyim, BF4 aldım 4 dolara almaz olaydım. Hem SP i çok kısa ve konusu alakasız saçma, hem de MP si kötü. Silahlar, sesler, mekanlar karanlık, bir dünya saçmalık var. Biraz oynadım hemen BF3'e geri döndüm, gözünü sevdiğimin BF3'ü.

Ben ilk çıktığında premium 200 tl verdim bf4 de.Lanet olsun keşke almasaydım.O haritaları gördükçe midem bulanıyor.Bf3ün haritaları mükemmel.Bf4 te vuruş hissi ve silah sesleri çok iyi şuanda.Tek artısıda bunlar bence.Grafik olarak bf4 iyi ama şu reelde olan hava şartları olmasa daha iyiydi.Gerçekçi yapalım diye ufak detaylarla oyunun içine etmişler.Bf3 atmosferini yaşatamıyor.

Edit: tema müzikleride berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 21 Haziran 2016; 18:57:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• nicki büyük kullanıcısına yanıt
    BF 1944 ten tutunda Bad Company 2 hepsini çok uzun süre oynadım hocam ama cidden hiç sarmadı beni BF4. Silah sesleri falan çok boğuk geldi bana bilemiyorum. Artık dört gözle BF1 i bekliyorum, hele bir çıksın uygun fiyatı denk getirdiğimde premium unu alacağım.
  • Aktif olarak oynayan varsa eklesin lutfen yeni basladim sayilir mikrofonla origin uzerinden konusarak oynayabiliriz.

Tr-Bkooper

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Aktif olarak oynayan varsa eklesin lutfen yeni basladim sayilir mikrofonla origin uzerinden konusarak oynayabiliriz.

Tr-Bkooper

Hocam oyun origin'de duruyor. Oynayan çok var mı? Boşaldı mı yoksa sunucular?
  • Aşağıda ki sistem özellikleriyle Battlefield 3'ü kasmadan ve donmadan oynamam mümkün mü arkadaşlar?

Intel Core i5-2450M 2.50 GHz işlemci
    4 GB Ram
    NVDIA GeForce GT 520M
  • Akbaba24 kullanıcısına yanıt
    x bowu açmak için aftermath dlc'sine sahip olmanız gerekiyor

• Bf3 için Origin ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluxion -- 9 Temmuz 2016; 15:32:06 >
  • 
Sayfa: önceki 21772178217921802181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.