Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (2181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21792180218121822183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YasinJR10

PDW LERİ KAÇ GÜNDE AÇARIM HOCAM

server seçeneklerinde "Filter by server name" kısmına no kill veya flag yazıp arat. çıkan serverlardan dolu bir tanesine gir. genelde bu tip serverlar fazla olmadığından veya boş olduğundan şansını yükseltmek için region kısmından bütün ülkeleri seç, nasılsa bunda ping önemli değil. girdikten sonra kimseyi öldürmeden sadece bayrakları toplayarak jet hariç bütün silahları, kitleri ve araç eklentilerini kısa zamanda açabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 2 Eylül 2016; 14:50:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

quote:

server seçeneklerinde "Filter by server name" kısmına no kill veya flag yazıp arat. çıkan serverlardan dolu bir tanesine gir. genelde bu tip serverlar fazla olmadığından veya boş olduğundan şansını yükseltmek için region kısmından bütün ülkeleri seç, nasılsa bunda ping önemli değil. girdikten sonra kimseyi öldürmeden sadece bayrakları toplayarak jet hariç bütün silahları, kitleri ve araç eklentilerini kısa zamanda açabilirsin.

bayrakları toplayınca silahlar açılırmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

quote:

silahlar level'a göre, silah eklentileri aldığın kill'e göre açılır.

opr. metro oyna 7/24 alayını kasarsın

• quote:

açılır ama şöyle birşey var. genelde herkes heliyle bayrakları alıyor. litllebird veya havoc'a binersen o helikopterlerin kitleri açılır, silahlar açılmaz. sen assault silahlarını açmak istiyorsan assault'u seçip, yaya, jeep veya venom ile bayrakları toplaman gerekir. hangi sınıfla puanları toplarsan onun silahları açılır. Bir de level atladıkça her sınıfta kullanabileceğin silahlar açılır ama ben onları hiçbir zaman sevmedim. sınıflara özel olan silahlar daha iyi. profilin üstüne gelip weapons seçeneğini tıklarsan neyi açman için ne kadar puan gerektiği yazıyor. Son olarak silahlar eklentisiz açılıyor. silah eklentileri için team deatmatch veya patlayacıların yasak olduğu metro haritası bulursan daha kolay açarsın. kuralları olmayan metro haritalarında herkes birbirine bomba atıyor. silahlarla pek adam vuramıyorsun.

• Beyler surekli punkbuster hatasi aliyorum
    Punkbuster kick 81466 olmasi lazim. Unvalid driver or program diyor biraz oynadiktan sonra oyundan atiyor

Punkbusteri uyumlu modda calistirmayi denedim
    Baya bi kaldirdim tekrar kurdum bazi seyler falan denedim ama olmadi bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format atarken Origin Games klasörünü d ye atmıştım. Origini tekrar kurdum oyunu da aynı hedefe koydum ama oyunu yine indiriyor. Bunu nasıl düzeltirim?
  • All Men Must Die kullanıcısına yanıt
    Oyunların indirildiği klasörün neresi olduğuna ayarlardan bakıp doğrulayın. Kuracağınız yerde BF3 klasörü olmasın başka bir yere taşıyın var ise ( yedeklediğiniz de başka yerde olsun ) . Kurulu ise Battlefield 3 ' ü kaldırın, kurulu değil ise install butonuna basarak seçtiğiniz yere indirmeye başlasın. %2 olunca durdurun ve yedeklediğiniz BF3 klasörünü kurduğunuz yere atın, indirmeye devam ettirin. Bir süre Downloading yazar daha sonra installing aşamasına gelerek oyunu başarıyla kurar hocam. Deneyince geri bildirimde bulunursan sevinirim. DLC ' de var ise; Her DLC başına indirmeyi durdurun ve tekrar başlatın, dosyaları doğrulayıp kuracaktır. ( oyunu kurduğumuz gibi )
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Dün hallettim hocam. Yinede teşekkür ederim. Buna benzer bi şekilde hallettim.
  • Bir sorum olacak şimdi ben bi arkadaşla giricem oyuna aynı severa gircez ama nasıl aynı takıma düşücez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkakay08

Bir sorum olacak şimdi ben bi arkadaşla giricem oyuna aynı severa gircez ama nasıl aynı takıma düşücez ?

Oyuna girdikten sonra şans eseri aynı takımda değilseniz deploy etmeden en sağ sekmeden SWITCH TEAM'e tıklayın takımınız değişir.
  • Bugün bf3 mu 4 mu hardline mi diye gidip gelirken 3 full surum aldim 30 tlye. 1 e zaten para yetmez suan. Ama merak ettigim oyun eskidi ya simdi bu EA serverlari kapatmasin la?

• Kapatmaz hocam merak etme serverların doluluk oranı yeterli bence bu kadar eski bir oyun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Kapatmaz hocam merak etme serverların doluluk oranı yeterli bence bu kadar eski bir oyun için

Serinin en iyi oyunu hangisi sizce? Ben ilk oyun dahil hepsini denedim bf3 daha iyi geldi bana bf1 bilmiyorum şimdilik.ama bf3 teki atmosfer Bambaşka ya.tank kullanırken top Atışı sesleri bile world of tanks tan daha üstün yaw.4 tabiki daha iyi ama her yönüyle değil işte.atmosferi iyi gelmedi bana.Cok hızlı ve kolay geldi bana

• Bana Bf3 daha iyi geliyor 4'den oynanış olarak daha güzel 4 çok hızlı bir oyun alışması çok zor oluyor.
  • Peki bisey sorcam. Oyunu internet cafede oynucam pc simdilik yok yanimda. Nasil yapicam onu adam origin hesabini ver yukleyim diyor. La bu adam calmasin hesabimi?

• Aranızdaki ilişkiye bağlı ben güvenmediğim tanımadığım birine vermem hesabımı ne olur ne olmaz.
  • Battlefield 3 gibi bir şaheseri bir daha ne zaman göreceğiz, yeni tip oyuncu kitlesi beni kanser ediyor, millet battlefield 1'e muhteşemmiş gibi bakıyor..

şu fragmanı yeter..
  • beyler oynayan var mı hala? alınır mı?

standart edition 5 euro, premieum 7.5 euro. sizce hangisini alayım?
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Oyuncu sayısı 4 e gore 1 e gore daha az ama kesinlikle ikisinden daha iyi.mükemmel bir deneyim sunuyor fps oyuncularına. Umarim oyunun degerini arttiracak destek sunar dice

• Hocam şimdilik bf4ün 7 günlük trial versiyonunu indiriyorum. Bakalım begenirsem ona göre alicam.

Takim oyununda ön planda olduğu bir fps şart bana. Csgo almaktansa aynı paraya bf almak daha mantıklı geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21792180218121822183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.