Bildirim
battlefield 3 alındı. kardeşlik için son 1 kişi bekleniyor.
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yaz kardeş ben gelirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: remzicigim
yaz kardeş ben gelirim.
dostum hemen parayı gönderirsen.şifreyi veririm. 26 lira
halkbank hesabıma havale yapabilirmisin. -
bende de halk bankası var. internetten yapamam şimdi baktım kapanmış tatilden dolayı fakat atmden senin hesaba geçebilirim sanırım benimkinden. -
ee noldu? -
Hocam pm attım,yer var mı hala kardeşlikte? -
quote:
Orijinalden alıntı: remzicigim
bende de halk bankası var. internetten yapamam şimdi baktım kapanmış tatilden dolayı fakat atmden senin hesaba geçebilirim sanırım benimkinden.
bence olur. -
birazdan gönderiyorum paranızı. -
Arkadaşlar Hdd de ne kadar yer kaplıyor yüklendikten sonra söyleyebilir misiniz? 40 gb hdd var malum sıkıntı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohirim -- 28 Ekim 2011; 15:15:16 > -
yer var mı? -
Yer varmı? -
beyler üzgünüm oyun alındı yerler doldu hatta paralrda yattı şifrelerde verildi adminlere duyurulur konuyu siliniz.... -
konunun başlığını değiştir ozaman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X