Battlefield 3 için arkadaş arıyorum ts falan bi zamanlar vardıda simdi error verip duruyor 28 levelim tam bir takim oyuncusuyumdur battlelog nickim Radiant61 bekliyorum arkadaşlarla oynamak daha zevkli oluyor
levelin çok düşükmüş hocam.ekledim. ben kartal 26 yım
imzam
arkadaşlara ekle, özelden skype at
quote:
Orijinalden alıntı: Radiant61
Battlefield 3 için arkadaş arıyorum ts falan bi zamanlar vardıda simdi error verip duruyor 28 levelim tam bir takim oyuncusuyumdur battlelog nickim Radiant61 bekliyorum arkadaşlarla oynamak daha zevkli oluyor
Heli gunner olurmusun
quote:
Orijinalden alıntı: DD99
imzam
eklendin kartal 4
quote:
Orijinalden alıntı: Yuri Boyka..
quote:
imzam
eklendin kartal 4
Alıntıları Göster
1 tanecik bf3 hediye edersen arkadaş olabiliriz.
quote:
quote:
imzam
eklendin kartal 4
Skype'a beklenilir
quote:
Orijinalden alıntı: BluetoothGuy
quote:
quote:
imzam
eklendin kartal 4
Skype'a beklenilir
Alıntıları Göster
hazr bulmuşken sorayım arakdaşlar tam ekran hatası alıyorum ben nasıl çözeceğim ? fareyle dokunaymıyorsun optionsta, nisangah falan gözükmüyor ?
quote:
quote:
quote:
imzam
eklendin kartal 4
Skype'a beklenilir
hayırdır
quote:
Orijinalden alıntı: yalnızfokbalıgı
1 tanecik bf3 hediye edersen arkadaş olabiliriz.
hocam banada başkası hediye etti yani öyle bi param olsa ayıpsın :D
quote:
levelin çok düşükmüş hocam.ekledim. ben kartal 26 yım
31 level oldum bile hocam bu arada levelima bakma bu tarz oyunlar cok oynadığım için aimim vsvs. iyi yani kesinlikle her maçta en az 18 ribbonum oluyo yani şüphen olmasın cok fena kahramanlıklarım vardır
quote:
Orijinalden alıntı: potur
quote:
Heli gunner olurmusun
Hocam şu an rank 10'um ben de, uzun bir zamandır oynamıyorum. Önceki hesabım Colonel 5'di ama HumbleBundle ile başka hesaba geçtim.
Premium DLC'ler yok eğer ilgilenirseniz Battlelog verin beraber oynayalım.
quote:
quote:
Heli gunner olurmusun
Olurum hocam ama cok bişey bekleme maglum daha yeniyim oyunda alalı baya oluyoda oynamaya fırsat olmamıstı simdi rahatım Radiant61 ekle deneriz bi ara
Radiant61R
kullanıcısına yanıt
#Mokelbude.de | 24/7 Metro only 1500 Tickets by
ben hep burdayım nick Angry006
quote:
Orijinalden alıntı: I love her
quote:
quote:
Heli gunner olurmusun
Hocam şu an rank 10'um ben de, uzun bir zamandır oynamıyorum. Önceki hesabım Colonel 5'di ama HumbleBundle ile başka hesaba geçtim.
Premium DLC'ler yok eğer ilgilenirseniz Battlelog verin beraber oynayalım.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar gördüğüm kişileri ekledim. Gözümden kaçan yada sonadan gören olursa beni eklesin. ID: volkanekmen
quote:
quote:
quote:
Heli gunner olurmusun
Olurum hocam ama cok bişey bekleme maglum daha yeniyim oyunda alalı baya oluyoda oynamaya fırsat olmamıstı simdi rahatım Radiant61 ekle deneriz bi ara
Alıntıları Göster
saat 10dan beri bfdeyim 31 level oldum ve artık kendimi Türkiye-Suriye savaşına hazır hissediyorum
quote:
saat 10dan beri bfdeyim 31 level oldum ve artık kendimi Türkiye-Suriye savaşına hazır hissediyorum
Alıntıları Göster
nickim SisAtmaaOc ekle istersen ama çoğu serverden ban yemişim giremiyorum geneline
beyler yarin hepinizi eklicem bende braber oynamaya adam ariyodum nickim karamaske13 26 levelim ama levele bakmayin baya ustayim butun silahlarim saglam ayarlanmistir ucakda helide tum araclarda ustayim.