Şimdi Ara

Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
92.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 5770 -athlon II X3 ve 2gb ram var ama yüksek ayarda kasmadan oynuyorum

bence sorun işlemci hatta kesinlikle işlemci başka açıklaması yok.bu arada ram ddr3 ve 1333mhz fark edermi acaba
  • 2 gb ram yetersiz gibi
  • bence sorun korsan da
  • Oyuna optimizasyon yaması şart arkadaşlar.
  • sorun cpu da olabilir i5 2500k 4500 mhz de olmasına rağmen oyun %75 cpu kullanıyor. oyundan çıkınca pc kendine gelemiyor. optimizasyonun patchle iyileştirilmesi gerekli..
  • Zaten patch var arkadaşlar ilk patch oyun çıkar çıkmaz yüklenecek tabi orjinal olmadığından bunu kimse göremiyor
  • Bellek yetersiz hocam islemcide ic yoksa ocde yaparsaniz full ayarlarda oynarsiniz
  • orjinal limited edition var...
  • ben diyorum bence sorun korsanda ama bu yazılanlara kafam takılıyo adam yazmış gtx 570 ile full oynayamıyorum yok işte gtx 480 bide i7 işlemci bile kasma yapıyo filan bence bunun tek nedeni korsandan kaynaklanır..
  • Valla siparişi verdim arkadaşlar, ürün bi gelsin belli olur ram'den mi olduğu. 2GB ram zaten yetersiz geliyodu sisteme hiç değilse o biraz düzelmiş olur. Onun haricinde bi sıkıntı çıkarsa bakarız gene bi çaresine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark House Computer

Valla siparişi verdim arkadaşlar, ürün bi gelsin belli olur ram'den mi olduğu. 2GB ram zaten yetersiz geliyodu sisteme hiç değilse o biraz düzelmiş olur. Onun haricinde bi sıkıntı çıkarsa bakarız gene bi çaresine...

kardeş oyunu aldıktan sonra incelemelerini bi yaz sen bizlere almadan önce bizlerde fkir sahibi oluruz..
  • bf2 de sistem zorlanıyordu bf3 ü hiç oynayamam diyordum ama beklediğimden daha iyi geldi e5300@3500 4gbram ve gtx460oc ile high ayarda 1920x1080 40-50 fps ile oynayabiliyorum tabi son nvidia sürücüsü yüklü hatta ultra ayarda 1920x1080 de 30 fps ile oynadım ilk 3-4 bölümü sonra baktım görüntü olarak çok kaybım yok high a çektim hem daha akıcı oldu fps arttı hemde çoğu görev gece görevi etrafı zaten çok net görmüyorsun ultra olsa bişi anlamıyorsun
    böyle bir oyun için 4 gb ram şart hatta az bile şu an sistem toplasam 8 gb dan az koymam bu arada oyun işlemciyi ve ekran kartını tam anlamıyla sömürüyor işlemci ve vga fanı deli gibi tam güç çalışıyor diğer hiç bir oyunda sistemden bu kadar gürültü gelmemişti
    yaması çıksın bakalım belki bi faydası olur
  • Battlefield 3'ü az önce bitirdim. 955 BE ve 5850 twin frozr II ile. İşlemci ve ekran kartı stok hızlardaydı. İlk bölüm hariç full ayarlarda 1920x1080'de ortalama 50 fps aldım. Sadece ilk bölümde ,oyunun ilk 3-4 dakikası 25 fpsye kadar düştü. Sanırım oyuna ilk başlayana göz zevki yaşatmak için iyice kasmışlar grafikleri :)

Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souverng -- 28 Ekim 2011; 20:55:49 >

• o zaman benim ekran kartıyla havada karada full oynanır yanlışmı ??
  • Seste tekrarlanma yada yankılanma sorununun çözümü:Oyunu açtıktan sonra görev yöneticisini açıp bf3.exe sağ tıklayıp önce (Benzeşmeyi Ayarla)ya tıklayıp işlemciniz çift çekirdek ise sadece CPU 1 çift çekirdek üzeri PC'lerde ise CPU 2 seçili olacak şekilde ayarlayıp daha sonra (Öncelik Ata) sekmesindende (Yüksek) seçeneğini seçip oyundaki ses takılma ve tekrarlanmalırına son verebilirsiniz. bu işlem çok basit ve bunu oyunu her açtığınızda uygulayın sorunun tamamen ortadan kalktığını göreceksiniz ben şuan herşey highda olarak asla kasmadan oynuyorum sistemim : intel dual core 2.8ghz 4 gb ddr3 ram nvidia 1 gb 128bit 9500gt ekran kartı (ekran kartı ve işlemci oc ludur) beyler kasma masma ses yankısı sorun neyse ne bu işlemi uygulayın ve sorununuz çözülsün çözülmesse bana ulaşın.ayrıca gamebooster kullanın mutlaka
  • neyse sonunda cevabı buldum en full ayarda en full çöznürlükte hiç kasmadan oynayabilirim :)
  • core 2 duo p7550

allah var canavar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: souverng

Battlefield 3'ü az önce bitirdim. 955 BE ve 5850 twin frozr II ile. İşlemci ve ekran kartı stok hızlardaydı. İlk bölüm hariç full ayarlarda 1920x1080'de ortalama 50 fps aldım. Sadece ilk bölümde ,oyunun ilk 3-4 dakikası 25 fpsye kadar düştü. Sanırım oyuna ilk başlayana göz zevki yaşatmak için iyice kasmışlar grafikleri :)

Aynen hocam aynı kartta bende ilk bölümde takılmalar oldu diğer bölümler'de sorun yaşamadım.

•  Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü

grafik hatası buldum

yada bina yan yapılmış gibi

edit:resim souverng nickli arkadaşın mesajından alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfr+10 -- 28 Ekim 2011; 21:51:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

grafik hatası buldum

yada bina yan yapılmış gibi

edit:resim souverng nickli arkadaşın mesajından alıntıdır

Perspektif ile alakalı bence o :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.