Şimdi Ara

Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
92.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olun işletim sistemim ;

İntel Core i7 1.6 GHZ işlemci
    4 GB 1.600 MHZ ram
    Nvidia GT320 M Ekran kartı
    100 MBPS Fiber internet

sistemim bu ama battlefield 3 crackli versiyonunu indirdiğimde oyun donuyordu silahla nişan alıp ateş etmesi 5 saniyemi alıyordu.Şimdi buradaki ayarları deneyeceğim.Umarım düzelir.Oyunun orjinalini almayı planlıyorum herkes multiplayer'ı süper diyor.Orjinal alırsam sistem kasmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenBlock37

Arkadaşlar yardımcı olun işletim sistemim ;

4 GB 1.600 MHZ ram
    100 MBPS Fiber internet

sistemim bu ama battlefield 3 crackli versiyonunu indirdiğimde oyun donuyordu silahla nişan alıp ateş etmesi 5 saniyemi alıyordu.Şimdi buradaki ayarları deneyeceğim.Umarım düzelir.Oyunun orjinalini almayı planlıyorum herkes multiplayer'ı süper diyor.Orjinal alırsam sistem kasmaz diye düşünüyorum.

O ekran kartıyla biraz zor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Orijinalden alıntı: KenBlock37

Arkadaşlar yardımcı olun işletim sistemim ;

4 GB 1.600 MHZ ram
    100 MBPS Fiber internet

O ekran kartıyla biraz zor gibi.

Hocam bu sistemle Nfs run yüksek grafikte oynuyorum ultrada biraz kasıyor ama yüksekte sorun yok takır takır oynuyorum çoğu oyunu full grafikte oynuyorum kasmadan sadece bf3'te bu sorun var işletim sistemim 64 Bit win 7 ultimate dediğim gibi özellikle ilk bölümde camdan girince elime silah alıp birini vurması 7-8 saniyemi alıyor ses yankı yaparak geliyor görüntü 2 saat sonra falan.Şuan indiriyorum oyunu çözümleri deneyeceğim.

• arkadaşlar şöyle bir sorunum var.şimdi bf3 multi oynuyorum ama 10dk sonra falan aşırı kasma oluyor.sistemde 3 gb ram var 1gb atı hd5650 ekran kartı var.(i3işlemci 2,13ghz) .. single oynarken bi sorun yok. multide low ayarlarda oynuyorum normal çözünürlük 1366 olan ama ben 1720 de oynuyorum yine kasma oluyor. acaba ram mi yetmiyo diye düşündüm ama baktım oyun çalışırken ram 1,30gb civarında yani ramden kaynaklı değil, sorun ekran kartı diyeceğim ama şimdiye kadar hiç böyle bi sorun yaşamadım başka oyunlarda.gayet akıcıydı.ekran kartı ısınması diye düşündüm. ama şimdi rami 6gb a çıkarmayı düşünüyorum.acaba böyle yaprsam kasma sorunu düzelir mi? yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr07

arkadaşlar şöyle bir sorunum var.şimdi bf3 multi oynuyorum ama 10dk sonra falan aşırı kasma oluyor.sistemde 3 gb ram var 1gb atı hd5650 ekran kartı var.(i3işlemci 2,13ghz) .. single oynarken bi sorun yok. multide low ayarlarda oynuyorum normal çözünürlük 1366 olan ama ben 1720 de oynuyorum yine kasma oluyor. acaba ram mi yetmiyo diye düşündüm ama baktım oyun çalışırken ram 1,30gb civarında yani ramden kaynaklı değil, sorun ekran kartı diyeceğim ama şimdiye kadar hiç böyle bi sorun yaşamadım başka oyunlarda.gayet akıcıydı.ekran kartı ısınması diye düşündüm. ama şimdi rami 6gb a çıkarmayı düşünüyorum.acaba böyle yaprsam kasma sorunu düzelir mi? yardımlarınızı bekliyorum.

i7
    8gb ram
    2gb intel hd graphics 3000
    ekran kartı var aynı dediğin gibi 10 dk sonra falan kasmaya başlıyor

• bu sorun bendede var daha oyunu yeni yükledim ama bende ekranda kasma yok sesde kopma kesilme var nasıl hallederiz çözüm varmı
  • YA BİRDE SOYLE Bİ SİKİNTİM VAR OYUN BENDE KASMIYOR AMA SES KASMIS GİBİ YAPİYOR BEN SİMDİ SESİ NASIL DUZELTEBİLİRİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bu sorun bendede var daha oyunu yeni yükledim ama bende ekranda kasma yok sesde kopma kesilme var nasıl hallederiz çözüm varmı

konunun 1. sayfasini okuyun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blckeye

YA BİRDE SOYLE Bİ SİKİNTİM VAR OYUN BENDE KASMIYOR AMA SES KASMIS GİBİ YAPİYOR BEN SİMDİ SESİ NASIL DUZELTEBİLİRİM...

konunun 1. sayfasini ojuyun..

• teşekkürler faydalı bilgiler uyumluluğu win7 yaptım biraz düzeldi gibi nvidia ayarlarını yaptım bakalım ne olacak
    i52450m
    2g gt635m
  • windows 7 professional 32 bit directX 11 2048 mb ram ve 1024 mb ekran kartı var. Battlefield 3'ün Limited Edition'unu aldım yükledim bayağı bir kasıyor ve ses tekrar ediyor. Babamla okul bittiğinde ram alacağız 4 gb bir de size soracağım başka bir eksiği var mı bilgisayarımın varsa onları da yükselteceğim acil cevap :d :d :d
  • Bu oyunu oynamak isteyenler Öncelikle bu tür oyunların birinci isteği İşlemcidir.isterseniz 16 gb ram koyun isterseniz gtx son seri kart alın nafile.Ben işlemci gpu hızını yükselterek kasmalardan kurtuldum.Yeni işlemci alamayanlar overclock yaparak oyunu oynayabilirler süper oyun....
  • 4GB Ram
    NVIDIA GeForce 8400GS ekran kartı (512mb)
    AMD A4-4000 APU 3.00Ghz işlemci
    Sistem ile Low da 1024x768 çözünürlükte Oynanmaz derecede kastı hiçbirşey anlamadım.
  • Bagdastirici ayarlarina tiklayinca , erisim engellendi hatasi aliyorum baska programlarda aciliyor ama battlefield da olmuyor yardim beyler

• Ben birşey sorucam arkadaşlar sizce şu MBP Retina da kaldırır mı bu oyun ? Link :http://store.apple.com/tr/buy-mac/macbook-pro?product=ME864TU/A&step=config

PS : Ram'i 8 GB alıcağım ?
  • Arkadaşlar bilgisayarımın özelliklerinin yeterli olduğunu düşünüyorum ama oyunum kasıyor.Bilgisayarım windows 8 uyumluluk modu şuan windows xp(servixce pack 3) onu ne yapmalıyım
  • 1 haftadır hiç kasmadan multiplayerı rahat rahat oynuyordum dün açayım iki el atarım dedim feci şekildr kasmaya başladı, sorunun benim pc de filan oldugunu düşünmüyorum 1 haftadır çok rahat oynuyordum bir anda oldu böyle.

• merttrk28 M kullanıcısına yanıt
    11.10 kurunca hiç bir sorun yaşamadın mı full ultra oynayabilir miyim sence 4 gb ekran kartı 4 gb ram (ati radeon hd 6500 series)
  • İnşallah Bende de Çıkmaz Bu Sorun =(
  • 2g ram. 2007 den kalma çift çekirdek işlemci, hd 6570 ile full ayarlarda bitiridim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.