Şimdi Ara

Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
92.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uyumluluklarda windwos 7 yi yok bu nasil iş
  • Benim pcnin özellikler aynen böyle
    cpu intel core i5 2400 3.10 ghz hız
    ati HD5750 1gb ddr5 dx11 128 bit ekran kartı
    4 ram 1333 mhz ( yalnız sistem windows 7 32 bit ram 2.99 kullanılabilir yazıyor)

Oyun otomatik ayarlarda kasma var acaba nedeni nedir bu özelliklere bakarak lütfen cevaplarmısnız
  • benim sistemim intel core i5 işlemci 4gb ram ekran kartıda nvidia gt420 sizce kaldırır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cw4smith55

Benim pcnin özellikler aynen böyle
    cpu intel core i5 2400 3.10 ghz hız
    ati HD5750 1gb ddr5 dx11 128 bit ekran kartı
    4 ram 1333 mhz ( yalnız sistem windows 7 32 bit ram 2.99 kullanılabilir yazıyor)

Oyun otomatik ayarlarda kasma var acaba nedeni nedir bu özelliklere bakarak lütfen cevaplarmısnız

64 bit e geçsene sadece 3 gb tını kullanıyor şuanda bilgisayarın 1 gb boşuna takılı
  • Arkadaşlar oyununuz orjinal degilse torent vs yerlerden indirme ise pek ugraşmayın olmaz. Oyunum orjinal ve yine problem yaşıyorum diyen önce 64 bit e geççek yine sorun yaşıcak ses kartıyla ilgili dırrr diye takılıp kalcak onuda denedim sessiz 4 saat test ettim hiç bi sorun çıkmadı. Bu donup kalma sorunuyla karşı karşıya kalan arkadaşlar ya usb yada harici ses kartıyla geçiçi çözüm bulcaklar. anakarttaki realtek ses kartı uyumsuz kalıyo. En az 4GB ram ve 1Gb 256Bit Ekran kartıyla rahat oynamanız gerekiyo. 64bit W7 şart. Bilginize tecrübe ile sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay

uyumluluklarda windwos 7 yi yok bu nasil iş

uyumlulukta windows 7 olması nasıl iş esas ? zaten windows 7 kullanıyoruz, kendi kendine mi uydurmaya calısacak ? uyumluluk modu demek bundan önceki windowslarda çalısan fakat bu windowsta calısmayan uygulamaları, önceki windows sürümlerine göre calıstırmaya calısmak demektir ;
    bu durumdan mütevellit, windows 7 uyumlu yapmak demekde uyumluluk modundaki tiki kaldırmak demektir
    biraz sert olmuş olabilrim, kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: souverng

quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü

grafik hatası buldum

yada bina yan yapılmış gibi

edit:resim souverng nickli arkadaşın mesajından alıntıdır

Perspektif ile alakalı bence o :)

Oyuna geniş açı lensle bakıyosun oynarken, o yüzden bina çarpık duruyor.

• intel core2duo 2 ghz 4 gb ram ati 4650 1 gb ekran var ancak oyun deliler gibi kasıyor bu sistem yeterli değilmi sizce arkadaşlar? pcyi satma vakti geldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: noook

intel core2duo 2 ghz 4 gb ram ati 4650 1 gb ekran var ancak oyun deliler gibi kasıyor bu sistem yeterli değilmi sizce arkadaşlar? pcyi satma vakti geldimi

Evet satma vakti gelmiş. Sistemin yetersiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vacao

quote:

Orijinalden alıntı: noook

intel core2duo 2 ghz 4 gb ram ati 4650 1 gb ekran var ancak oyun deliler gibi kasıyor bu sistem yeterli değilmi sizce arkadaşlar? pcyi satma vakti geldimi

Evet satma vakti gelmiş. Sistemin yetersiz

saol hocam cevap verdiğin için.
  • Arkadaşlar elimde reloaded vardı kasmadan oynuyordum 2.8 ghz işlemci 4 gb ram nvidia 9800 gt ekran kartı vardı ve higt da oynuyordum sorunsuz şimdi multiplayer oynamak istiyorum originden satın alacağım peki multiplayerde higt da kasarmı acaba
  • Bu kasma sorunun ram ile alakası yok eskiden 2 gb ram vardı oyun açıkken ram kullanımı yüzde 80 oluyordu. yani ram yetiyordu ama cpu kullanımı 100 oluyordu cpu yu değiştirdim yani işlemciyi düzeldi elimde 2.5 ghz işlemci vardı yerine 2.8 ghz yeni bir işlemci taktım 70 lere düştü ve kasmıyor. ekran kartım 9400 gt ydi eskiden yani 1 hafta önce sorun yaşamıyordum.

yani bu higt da 1280 e 768 çözünürlüğünde oynamak için 2 gb ram ve 1 gb ayrılmış belleği (vram) 512 mb olan ekran kartı yeterlidir sadece güçlü bir işlemciye ihtiyaç duyuyor.
  • merhabalar. bu sıkıntı yüzünden oyundan soğudum normalde 80-90 fps alıyorum hatta her saniye aynı fps değerini alıyorum ama mause hareket ettirince ara ara takılmalar oluyor beni deli ediyor bu sorun.
    ayrıca birşey farkettim ben normalde herşey ultra da oynuyorum dedim bunları düşürsek düzelirmi diye ama dalga geçer gibi herşeyi low a çektim sonuç yine aynı hiç değişmedi yine takılmalar oluyor. aynı şet nfs run dada oluyor. oyun oynarken hay ben bu frostbite ninde black boxunda diye başlıyorum sonra :D
    sistemim yeterli hemde gayet diye düşünüyorum. i72600k 8gb ram gtx580 ekran kartı. yapmadığım şey kalmadı ne biçim iş 1.5 yıl bekle bf3 ü bi çıksın yok kasıyor takılıyor. run dada öyle git 10 milyara pc toplayan adamlara sor 30 fps de çakılı oyun. sanırsam sıkıntı frostbitenin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbat_82

BATTLEFİELD 3 ÇALIŞMAYI DURDURDU.
    arkadaşlar SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULAN VARSA LÜTFEN YAZSIN... GERİDE KALANLARI DA DÜŞÜNSÜN...
    ŞİMDİ YAPTIKLARIMI SÖYLEYECEĞİM

1. Oyunun kurulu olduğu yerdeki tm yi sildim. Hatta regeditten girip tüm tm' leri sildim.

2. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. DEDİLER aynısını yaptım.

3. Oyunu tüm ekran çözünürlüğündeki şekilleriyle giriş yaptım.

4. Enson ekran kartı driverini indirdim kurdum.

5. Neredeyse Bütün form sitelerini araştırdım.

YİNE DE OLMADI. YAPAMADIM. Bazan oyun açılırken battlefield 3 çalışmayı durdurdu hatasını veriyor bazan oyunu oynarken bazan da bölüm geçerken. BU HATANIN ÖNÜNE GEÇEMEDİM.
    (Oyun orginal değil. hem çekme cd aldım hemde torrend reloaded olarak internetten indirdim. Oyun D de kurulu.)
    OLDURAMADIMMM.

hocam birde appcrash hatası olabilir diye baktınızmı acaba.
    bilgisayarım a sağ tıklayın - özellikler - gelişmiş sistem ayarları - performans sekmesinden ayarlara basın - veri yürütme engelleyicisinden gozata tıklayın sonra oyunun exe sini bulun ve tamam deyip deneyin birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

2gb ram %100 yetersiz. Multide 3,5-4gb arası ram yiyor, singleda 2,5-3gb arası yani her şekilde 2gb ram ile oynayamazsın oyunu habire takılır.

Helal olsun kardeş diğerleri gibi ''Tamam sorun çözüldü'' deyip konuyu kapattırmamaışsın. Çözümünü de yazmışsın. Umarım bu sorunla hiç karşılamşmam. Senin adına da sevindim :) (Sorunu çözdğüğün için)
  • Ben oyun takılırken ram miktarına baktım 80 lerde geziyor bu ama cpu 100 olmuş oluyor ondan takılıyor Bu sorunun Cpu ile alakasas var ram ile değil. (2 gb ram da denedim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

özellikle multide kasmalar büyük ölçüde oyunun kendisinden ve sunuculardan bence.
    benim sistemde ayarların tümünü ultra'dan high yapmama rağmen 1920x1080 de hala kasıyor.
    bu arada MSSA ve AF sadece 2x de, AA post ve motion blur tamamen kapalı yine de kasma var.

özellikle Caspian Border ve Tahran Highway henüz hiç kasmadan oynamak nasip olmadı - maalesef.
    bazen asker 2 adım ileri 1 adım geri gidiyor, spawn penceresi titriyor filan.
    her sunucuda feci değil, bazılarında daha az bazılarında daha fazla.

ama tamemen sorunsuz olana henüz hiç denk gelmedim...

sistem:
    AMD Phenom II x4 965BE
    8GB DDR3 ram
    MSI R6870 TwinFrozr ekran kartı...

Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü

acaba 1 gb 256 bit ekran kartı alsam kasma ve ses sorunu çözülür mü ? çünkü ses sorunu nfs shift de de vardı benim pc de komsuya yükledik 1 gb 256 bit ekran kartı vardı onda hicbi sorun olmadı yani ekran kartında problem. 2gb ram var yeterli görüyorum :)

• İşlemci sayısıyla oynadığın zaman ses sorunu düzeliyo zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

İşlemci sayısıyla oynadığın zaman ses sorunu düzeliyo zaten...

derken :))

eğer görev yöneticisindeki cpu1 cpu2 deki tikleri diyosan yaptım yine olmadı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerciLeSs62 -- 22 Aralık 2011; 19:59:25 >
  • he bu arada tr yama çıktı yani haberiniz var dimi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.