Şimdi Ara

Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
92.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sesime kulak verin hatayı çözdüm bilgisayar donanımıyla falan alakası yok bunun.Ati kullananlar amd nin sitesinden 11.10 driveri indirip kursunlar sonra oyuna girsinler oyundan atma problemi tamamen bitiyor denedim bizzat.Ama bilgisayarım fazla iyi olmadığı için high ayarda sesler gene yankılanıyor bende mediumda oynadım hiç problem çıkmadı deneyin rahatlayın oh be 5 gündür uğraşıyordum sonunda buldum
  • Can you run it ? adresinden baktım ekran kartının en güncel sürümünü kurdum bios bile güncelledim fakat ekran kartı yetersizliği görüyor :S

Resim :http://img23.resimup.net/di/BVAP.jpg

Not: Oyunu henüz yüklemedim.
  • kasma ve dona sorunu için alternatif çözüm

oyun ana menüsünde task manager'a girip bf3.exe üzerinde sağ click yapıp set priority sekmesini düşük (low) getirip denersiniz sorun çözülüyor gibi , benim sistemin amd 7750 + ati 4850 hd + 2 gb ram tabi ayarlarda

mediumda oynuyorum. deneyen arkadaşlar sonu bildirsin lütfen
  • Arkadaş doğru yazmıs yınede kasıyorsa antıvırus kapayıp girin
  • Coğunun İşlemci Yetmiyor.
  • Genel fps artışı değil ama oyun içindeki zıplamalara, ufak ufak takılmalara ya da nasıl diyim adamlar yürürken falan tık tık gitmesine çözüm..

Oyuna başlıyoruz.

tırnak işaretine basıp konsola aşağıdakini yazıyoruz.

RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1

Bunun dışında nvidia cılar kontrol panelden aynı ayarı 1 yapabilirler. (Önceden oluşturulacak kare sayısı falan gibi bişey yazıyor sanırım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur0785

arkadaşlar benim sistemde imzamdaki gibi yani PES diyorum Gigabyte ın oc li versiyonu Gtx 560 ti ile oyun kasıyo hatta oyundan atıyo ama bişeyi itiraf etcem oyunu korsan indirdim bi incelemek adına sonra orjinalini almayı planlıyorum bi bakmadan bisürü para vermek mantıksız geliyo acaba diyorum benim gibi korsan yükleyenler mi sorun yaşıyo yoksa arkadaşların dediği gibi nvdia nın yeni driver ı hatalı mı ?? korsan olanlar bi söylesinlerde sorunu anlayalım yada orjinal alanlarda aynı sorunları yaşıyomu ?? ( ki henüz çıkıp çıkmadığını bile bilmiyorum )

korsan indirip oynadım bende nvidia kart ile hiçbir soun yaşamadım
  • Beyler bende de normal oynarken oyun aniden donuyor hiçbir şekilde ilerlemiyor ? Acaba sistemim mi yetmiyor ?

hp dv6-1115 et laptop ta oynuyorum.

P8700 2.53 Ghz
    4 gb 800 mhz ram
    ATI hd 4650 1 Gb ekran kartı var ?
  • ATİ 3870 512 mb ekran kartı AMD ATHLON X2 3.00 İŞLEMCİ 2 GB RAM ile medium low arası hafif takılmalar dışında akıcı oynayabiliyorum
  • arkadaşlar şimdiye kadar yapıp sonuç aldığım uygulamalar;
    1-yankılanma için görev yöneticisindeki bf3.exe ye yapılan işlemler işe yarıyor
    2-internet bağlantısını kesmekte işe yarıyor.
    3-ama benim gibi ati radeon kullanıcıları için Mr.zoo arkadaşımızın tavsiyesi AMD 11.10 driveri en işe yarayan uygulama indirip catalys uygulamasını kurunca yankılanma sorunum bile düzeldi.bf3.exe uygulamasına ellememe gerek kalmadı..
  • arkadaslar sony marga laptopum var config. asağıdadır acaba bf3 oynanabılırmı online

İşlemci
    Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.8 GHz. 6 MB Cache Bellek T9600 İşlemci

RAM

RAM
    8 GB DDR2 800 MHZ (Max 8GB) Ram

SABIT DISK

HDD
    500 GB SATA (5400rpm) HDD

İŞLETİM SİSTEMİ

İşletim Sistemi
    Microsoft Windows® 7 Home Premium İng-Tr (64 Bit)

OPTİK SÜRÜCÜ
    Optik Sürücü DVD-RW Double Layer & Blu-ray Disc Read&Write

SES ÇIKIŞI

Ses Çıkışı

Intel High Defination

PİL
    Batarya Lithium-Ion battery
    Batarya Ömrü 2-4 saat

kamera
    Entegre Kamera Var

MODEM

Modem

*

ANAKART

Chipset

Mobile Intel® PM45 Express Chipset

EKRAN KARTI

Ekran Kartı

ATI Mobility Radeon HD 4650 Max 2790 MB Ekran Kartı

EKRAN
    Ekran X-Black
    Ekran Boyutu 16.4'
    Ekran Çözünürlüğü 1920x1080
    Çözünürlük Tipi WXGA++

GENEL

Model
    VGN-FW5ZTF/H

NETWORK
    Built-in Modem *
    Wireless LAN Type 802.11a/b/g/n
    Ethernet network 10Base-T/100BASE-TX/1000BASE-T
    Integrated Bluetooth(Version) Var

ÖLÇÜLER VE AGIRLIK
    Derinlik 2.9-3.7 cm
    Yükseklik 26.1 cm
    Ağırlık 3.1
    Genişlik 38.4 cm

GÜÇ KAYNAGI
    Voltaj AC 110/230 V
    Güç Kaynağı Harici
    Frekans 50/60 Hz

• ati rezil eder nvidia vezir bu sonuç çıkıyor her forumda
  • Sistemim Windows 7 ama bf3.exe-özellikler-uyumluluk dediğimde windows 7 gözükmüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _osiris_

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur0785

arkadaşlar benim sistemde imzamdaki gibi yani PES diyorum Gigabyte ın oc li versiyonu Gtx 560 ti ile oyun kasıyo hatta oyundan atıyo ama bişeyi itiraf etcem oyunu korsan indirdim bi incelemek adına sonra orjinalini almayı planlıyorum bi bakmadan bisürü para vermek mantıksız geliyo acaba diyorum benim gibi korsan yükleyenler mi sorun yaşıyo yoksa arkadaşların dediği gibi nvdia nın yeni driver ı hatalı mı ?? korsan olanlar bi söylesinlerde sorunu anlayalım yada orjinal alanlarda aynı sorunları yaşıyomu ?? ( ki henüz çıkıp çıkmadığını bile bilmiyorum )

korsan indirip oynadım bende nvidia kart ile hiçbir soun yaşamadım

kardeş ben şuan orjinalini kullanıyorum 1080p high ayarda hiçbi problem yok ama ultrada multiplayerda server çok kalabalık olunca biraz sorun oluyo ama single da ultra 1080p rahat oynuyorum ve birde 32 kişilik serverlarda

• 3-4 gündür oynamıyordum.bugün bf3 oynuyim dedim.oyun kasmaya başladı.sağa sola dönerken.daha önce gayet akıcı idi. hiçbir şey anlamadım. bu sorunu yaşayan var mı.
  • Asus VGA ENGTX260 GL+/2DI 896 MB 448Bit DDR3 16X Samsung 1 TB 7200 32MB SATA2

AMD Phenom II 965 X4 (3.4 GHz) 8MB 938p 140W

AeroCool VX-E Pro 600W Super Mid Tower Kasa-Siyah

Gigabyte MA770T-UD3P /DDR3 1666 S+GL+1394+16X 938p

Kingston HyperX 4 GB (2*2) 1800 MHz DDR3 RAM CL8

bu sistemde kasıyor normal mi sizce ??
  • Slm Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım ama uzun süredir bu siteyi takip ediyorum... Oyundaki Bu sorun %100 CPU yani işlemciden kaynaklanıyor.. Ekran kartları genellikle çok çok kötü olmadıktan sonra pek sorun çıkarmıyor bu tip oyunlarda.. Çünkü Crysis 2 yi açarken Ekran Kartı Uyumsuz uyarısı almama rağmen Sorunsuz oynamış birisi olarak bunu söylüyorum... Ha derseniz ki Bu Oyuna Cift çekirdek işlemci yetmiyo da çok özellikli bir oyun mu? Kesinlikle değil Büyük İhtimalle yazılımsal bir problemi var.. bilgisayarı gereksiz yere aşırı derece de kasıyor.. Bazı arkadaşların bahsettiği Görev yöneticisindeki Bf3'e öncelik ayarını yüksek yapmaları, Gene Aynı yerdeki Benzeşmeyi Ayarla sekmesindeki 2 çekirdeğin sadece birini seçmeler falan hep Bu yüzden... yani bilgisayar Bf3 açıkken bütün işini gücünü bırakıyor bütün gücünü tek çerkirdeğe veriyor ve oyunu yürütmeye çalışıyor... olmuyor mu? oluyor ama işlemcinin aşırı ısınmasına ve bazen de donmalara yol açıyor.. İnşallah En Kısa zamanda yeni bir patch yayınlarlar da Başta ben olmak üzere Orta Seviye Donanım Sahibi olanların yüzü güler zira orjinal oyuna verdiğim para boşa gidecek... Hepinize Mutlu Günler Dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Genel fps artışı değil ama oyun içindeki zıplamalara, ufak ufak takılmalara ya da nasıl diyim adamlar yürürken falan tık tık gitmesine çözüm..

Oyuna başlıyoruz.

tırnak işaretine basıp konsola aşağıdakini yazıyoruz.

RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1

Bunun dışında nvidia cılar kontrol panelden aynı ayarı 1 yapabilirler. (Önceden oluşturulacak kare sayısı falan gibi bişey yazıyor sanırım)

vay 2smoke... kesin öpüjem olm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 16 Kasım 2011; 0:30:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostfalcon

Slm Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım ama uzun süredir bu siteyi takip ediyorum... Oyundaki Bu sorun %100 CPU yani işlemciden kaynaklanıyor.. Ekran kartları genellikle çok çok kötü olmadıktan sonra pek sorun çıkarmıyor bu tip oyunlarda.. Çünkü Crysis 2 yi açarken Ekran Kartı Uyumsuz uyarısı almama rağmen Sorunsuz oynamış birisi olarak bunu söylüyorum... Ha derseniz ki Bu Oyuna Cift çekirdek işlemci yetmiyo da çok özellikli bir oyun mu? Kesinlikle değil Büyük İhtimalle yazılımsal bir problemi var.. bilgisayarı gereksiz yere aşırı derece de kasıyor.. Bazı arkadaşların bahsettiği Görev yöneticisindeki Bf3'e öncelik ayarını yüksek yapmaları, Gene Aynı yerdeki Benzeşmeyi Ayarla sekmesindeki 2 çekirdeğin sadece birini seçmeler falan hep Bu yüzden... yani bilgisayar Bf3 açıkken bütün işini gücünü bırakıyor bütün gücünü tek çerkirdeğe veriyor ve oyunu yürütmeye çalışıyor... olmuyor mu? oluyor ama işlemcinin aşırı ısınmasına ve bazen de donmalara yol açıyor.. İnşallah En Kısa zamanda yeni bir patch yayınlarlar da Başta ben olmak üzere Orta Seviye Donanım Sahibi olanların yüzü güler zira orjinal oyuna verdiğim para boşa gidecek... Hepinize Mutlu Günler Dilerim...

biraz katılıyorum biraz katılmıyorum
    katılıyorum sorun oyunun işlemci ile alaşamamasından kaynaklı,
    katılmıyorum sorun işlemci sorunu değil oyun sorunu yani, işlemci ısınmıyor, oyun bazı işlemci tipleriyle iyi anlaşamıyor, iyi yönetemiyor yani, çünkü kontrol edilen çoğu sorun yaşayan bilgisayarda, işlemci ısıları normal, işlemci ve bilgisayar değil zaten kitlenen de oyun.. küt diye desktopa çıkıyosun en kötü halde bile.. İşlemci kitlenmesi olsa masaüzerine dönemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

Orijinalden alıntı: lostfalcon

Slm Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım ama uzun süredir bu siteyi takip ediyorum... Oyundaki Bu sorun %100 CPU yani işlemciden kaynaklanıyor.. Ekran kartları genellikle çok çok kötü olmadıktan sonra pek sorun çıkarmıyor bu tip oyunlarda.. Çünkü Crysis 2 yi açarken Ekran Kartı Uyumsuz uyarısı almama rağmen Sorunsuz oynamış birisi olarak bunu söylüyorum... Ha derseniz ki Bu Oyuna Cift çekirdek işlemci yetmiyo da çok özellikli bir oyun mu? Kesinlikle değil Büyük İhtimalle yazılımsal bir problemi var.. bilgisayarı gereksiz yere aşırı derece de kasıyor.. Bazı arkadaşların bahsettiği Görev yöneticisindeki Bf3'e öncelik ayarını yüksek yapmaları, Gene Aynı yerdeki Benzeşmeyi Ayarla sekmesindeki 2 çekirdeğin sadece birini seçmeler falan hep Bu yüzden... yani bilgisayar Bf3 açıkken bütün işini gücünü bırakıyor bütün gücünü tek çerkirdeğe veriyor ve oyunu yürütmeye çalışıyor... olmuyor mu? oluyor ama işlemcinin aşırı ısınmasına ve bazen de donmalara yol açıyor.. İnşallah En Kısa zamanda yeni bir patch yayınlarlar da Başta ben olmak üzere Orta Seviye Donanım Sahibi olanların yüzü güler zira orjinal oyuna verdiğim para boşa gidecek... Hepinize Mutlu Günler Dilerim...

biraz katılıyorum biraz katılmıyorum
    katılıyorum sorun oyunun işlemci ile alaşamamasından kaynaklı,
    katılmıyorum sorun işlemci sorunu değil oyun sorunu yani, işlemci ısınmıyor, oyun bazı işlemci tipleriyle iyi anlaşamıyor, iyi yönetemiyor yani, çünkü kontrol edilen çoğu sorun yaşayan bilgisayarda, işlemci ısıları normal, işlemci ve bilgisayar değil zaten kitlenen de oyun.. küt diye desktopa çıkıyosun en kötü halde bile.. İşlemci kitlenmesi olsa masaüzerine dönemezsiniz.

Peki Bu Sorunla İlgili Bir Patch Yayınlamayı Düşünüyor mu acaba Bu Adamlar Bilgin Var mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.