Şimdi Ara

Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
92.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bir sorunum var core 2 quad 2gb ram hd 4670 ile 1440-900 çözünürlükte senaryo modunu aa kapalı ultrada bitirdim blrkaç bölüm highda fakat multi de low da dahi zaman zaman kasıyor betada böyle birşey yoktu betada highta çok rahat oynuyordum ama full sürümde multi lowda bile kasıyor yardımcı olun arkadaşlar senaryoda high-ultra oynayıp multide low da kasması çok saçma yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: sansallium

1 saniye süren derken her biri 1 saniye yani, toplamda bi takılma 3 saniyeyi bulabiliyor :) çok can sıkıcı bir durum ve ilk 10 dakika neredeyse yağ gibi oynuyorum sonra resmen işkenceye dönüşüyor. bir kere böyle çok zorlayıp oyundan atmıştı directx gibi bi hata vardı ama tam yakalayamadım. ekran kartım hd 6790. bi yama yahut stabil ekran kartı sürümü varmıdır acaba ? bilen yahut benzer sorunu yaşayan arkadaşlar özellikle fikirlerini söylerse sevinirim.

Sistem rami ne durumda hocam?...

4 gb rami var. sorun özellikle multide oluyor, 10 dakikadan sonra başlıyor takılmalar özellikle. çıldırmak üzereyim

• Bir DICE klasiği bad company 2'yide zamanında bu sorunlar yüzünden oynıyamadık bi agız tadıyla pcde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

özellikle multide kasmalar büyük ölçüde oyunun kendisinden ve sunuculardan bence.
    benim sistemde ayarların tümünü ultra'dan high yapmama rağmen 1920x1080 de hala kasıyor.
    bu arada MSSA ve AF sadece 2x de, AA post ve motion blur tamamen kapalı yine de kasma var.

özellikle Caspian Border ve Tahran Highway henüz hiç kasmadan oynamak nasip olmadı - maalesef.
    bazen asker 2 adım ileri 1 adım geri gidiyor, spawn penceresi titriyor filan.
    her sunucuda feci değil, bazılarında daha az bazılarında daha fazla.

ama tamemen sorunsuz olana henüz hiç denk gelmedim...

sistem:
    AMD Phenom II x4 965BE
    8GB DDR3 ram
    MSI R6870 TwinFrozr ekran kartı...

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:41:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Hunter***

Bende 3 gb ram ati radeon hd 2400 pro var oyunu en düşük ayarlarda oynayabilirmiyim 640x480 çözünürlükte falan gerçi bu zamana kadar nerdeyse tüm oyunları 640x480 da oynadım sadece eski oyunları 1440x900 de oynayabiliyorum

BF sana söver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengas
    Aynı sistem ile 40 FPS altına düşmeden oynuyorum. Sizin sorununuz da çözüldü mü acaba hocam ? Patch falan mı geldi ? Garibime gitti cidden böyle bir sorun yaşamanız. Bende de aynı sistem var, şuana kadar hiç sorun yaşamadım FPS ve kasma konusunda.

sorun çoktan düzeldi hocam, mesajı oyunun daha birinci haftasında yazmıştım.
    o sıralar birçok sununcu ve harita gerçekten sorunluydu ama ard arda gelen patch'ler durumu düzeltti.
    şu an bir problem yok, tabii 4xAA'nın FPS'in üçte biri ve ya yarısını götürdüğünü saymazsak.

ben şahsen AA açmadan oynuyorum ve akıcılık sorunu yaşamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: yucel0635

Core 2 Duo P8600 2.40ghz
    4gb ram
    nvidia gforce 9600mGT
    win7 64bit

En düşük ayarda dahi kasıyor. Sesler yankılanıyor. Normal olmaması lazım bu durumun değil mi?

Kardeşim allah aşkına 5770 ekran kartım var bi halt sanardım ekran kartını. Bu oyun öyle diğer oyunlar gibi değil. 9600 GT nedir ya. Arkadaşımın 6950 var Sharq in Peninsulada fanı patlıcakmış gibi oluyor. Nereye yeterli yani. Bi sistem geereksinimlerini adam akıllı araştırın. Bir başka arkadaşımın 9800 GT var. Low da oynuyo oyunu. Lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

benim bir sorunum var core 2 quad 2gb ram hd 4670 ile 1440-900 çözünürlükte senaryo modunu aa kapalı ultrada bitirdim blrkaç bölüm highda fakat multi de low da dahi zaman zaman kasıyor betada böyle birşey yoktu betada highta çok rahat oynuyordum ama full sürümde multi lowda bile kasıyor yardımcı olun arkadaşlar senaryoda high-ultra oynayıp multide low da kasması çok saçma yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşım hiç saçma değil. Multiplayer maplerindeki ayrıntı SP deki bölümlerden kat kat daha fazla. Onun harici ping diye birşey var. Dolayısiyle böyle bir şey olması çok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastMover

quote:

benim bir sorunum var core 2 quad 2gb ram hd 4670 ile 1440-900 çözünürlükte senaryo modunu aa kapalı ultrada bitirdim blrkaç bölüm highda fakat multi de low da dahi zaman zaman kasıyor betada böyle birşey yoktu betada highta çok rahat oynuyordum ama full sürümde multi lowda bile kasıyor yardımcı olun arkadaşlar senaryoda high-ultra oynayıp multide low da kasması çok saçma yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşım hiç saçma değil. Multiplayer maplerindeki ayrıntı SP deki bölümlerden kat kat daha fazla. Onun harici ping diye birşey var. Dolayısiyle böyle bir şey olması çok normal.

Betoda metroyu hıghda rahatça oynuyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 18 Nisan 2012; 11:49:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FastMover

quote:

Betoda metroyu hıghda rahatça oynuyordum

En az ayrıntıya sahip olan map metro. Caspian Border Sharq in Peninsula Gulf of Oman a gir bakalım

• Benim sistem amd 4 çekirdek 6 gb 1600 mhz ram (ddr3) 2 GB 256Bit 9600GT nvidia ekran kartı ama betadan beri oyunu LOW'da oynuyorum full kasıyor full kasıyor arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

Benim sistem amd 4 çekirdek 6 gb 1600 mhz ram (ddr3) 2 GB 256Bit 9600GT nvidia ekran kartı ama betadan beri oyunu LOW'da oynuyorum full kasıyor full kasıyor arkadaş

Kasması normal kardeşim maalesef
  • Bu özelliklerde bide low da kasması normalse...
  • slm ben oyunu kurdum uyumluluk kısmında xp sp3 görünüodu deiştirmeye çalıştım windows 7 yüklü olmasına rağmen uyumlulukda windows 7 seçeneği yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fondness

slm ben oyunu kurdum uyumluluk kısmında xp sp3 görünüodu deiştirmeye çalıştım windows 7 yüklü olmasına rağmen uyumlulukda windows 7 seçeneği yoktu

Uyumlulukta win7 olmazki zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR

Bu özelliklerde bide low da kasması normalse...

Abi ekran kartını değiştirmen lazım
  • ati redeon hd 3650 atiden mi kaynaklanıo
  • quote:

ati redeon hd 3650 atiden mi kaynaklanıo

Evet ekran kartını değiştirmelisin
  • en uygunu ne
    peki
  • quote:

en uygunu ne
    peki
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:41:15 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.