Şimdi Ara

Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
92.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [:O] arkadaslar sorunu buldum kessin kessin cozumdur yüzde yuz eminimdir
    bakın oyunda kasma,direk oyundan atma,ses yankılanması,maus sorunları varsa buraya gelin beyler
    oyundaki sorunu cözmek için oyunu acın ve oyundayken konsol tusuna basın konsol tusu esc tusunun altındaki tusdur.
    ona basıp su kelimeyi harfi harfine yazıyp enterlıyorsunuz okeyy kelime sudur:
    ''RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1'' bunu aynen böyle yazın hiç bi sorun kalmayacaktır
  • Benim bilgisayar İntel core i5 2.3 turboyla 2.9ghz işlemci nvidia geforce 310m 1024mb ekran kartı 3gb ram var burda yazanları yaptım hala kasıyor ozellikle bina içinde fena duyduğum nvidia nın driverından kaynaklı dıyorlar eski surumunu yuklicem onu denicem oda olmazsa napcagımı bilmiyorum
  • İYİDİR İYİDİR
  • Selamlar sistemim
    intel core 2 quad q9400 2.66 ghz
    zotac gts 250
    gigabyte g41mntes2l
    3gb ram
    bununla mpde iyi oynabilirmiyim low da olsa sıkıntı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anteras_05

Selamlar sistemim
    zotac gts 250
    gigabyte g41mntes2l
    3gb ram

ekran kartlarımız aynı 2 çekirdekli işlemci ile mediumda oynadım sp yi texture yüksekti
    rahat oynarsın mp yi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Orijinalden alıntı: Anteras_05

Selamlar sistemim
    zotac gts 250
    gigabyte g41mntes2l
    3gb ram

ekran kartlarımız aynı 2 çekirdekli işlemci ile mediumda oynadım sp yi texture yüksekti
    rahat oynarsın mp yi bence

Bende sp de medium da çalışıyor fakat koşarken çok kasıyor inş oynatır mp de
  • 6650m de oynayamamıştım bu yüzden hatta az önce silmiştim. neyse tekrardan yükleyim.bende ekran kartı yetersiz sanıyordum.
  • Hocam ben origin den kurdum oyunu rusça geldi oyun ingilizceye cevirdim. 6 gb ram dde 3 Gforce 635 M ekran kartı 500 gb harddisc i 5 makina var ama oyunu açıyorum. menüde hiö bir şey yok. gayet güzel . Oyuna giriyorum grafikleri low a bile düşürdüm yine kasıyor yine kasıyo . ısınma problemi yok max 75 gördü su zamana kadar. lütfen yardım edin .
  • Denedim kasıyor yine problem geçmedi.
  • Şu Oyun Yüzünden Sistemimi Değiştirdim İ5 760 2,8 Chz 8 mb Chech Gerçek Dört çekirdek işlemci + Asus Anakart + 500 gb Wets.Dig Cavier Blue Sata3 HDD. + 4 Gb Kingston DDR3 Hyperx 1666 Mhz. Ram + Nvidia ngt430 2 Gb 128 bit Ekran Kartı + 550 W aerocool strikex kasa aldım bütün sorunlarım çözüldü... ;) Orta ayar (850 Tl) bir bütçeyle ancak bu kadar oldu... :)
  • Bende MSI GTX 560Ti Twin Frozr II OC versiyonu var. Oyun bir süre sonra kasılmaya başlıyor. İnternette de GTX 560Ti kullanan birçok kişi bu durumdan muzdarip ve farklı şekillerde ortaya çıkıyor. Mesela yapay dokuların oluşması, oyundan atma vb. gibi.

Normalde her oyunu Ultrada açıyorum ekran kartının sıcaklığıyla ilgili şu anlık bir sorunum kalmadı sayılır. Ancak bu sorunun çözümü için MSI'nin yaptığı OC'yi geri almanız gerekiyor. Çünkü sanırsam sorun çıkaran bu OC.Örneğin bendeki saat hızları(OC olan profil yani) şöyle: Core Clock:880 Shader Clock 1760 Memory Clock:2100. İşte bu hızları şunlara düşürün : Core Clock:822 Shader Clock:1644 Memory Clock:1800 . Bu sorununuzu büyük ihtimal çözecektir. En azından bende şimdilik bir problem yok. Ekran kartı biraz ısınıyor ama bunu da havanın sıcaklığına bağlıyorum artık...

Bu arada oyun Singleplayer'da hiç kasmadan oynanıyor ve bu da GTX 560Ti versiyonda olası multiplayer çözümü.

Sistemim

M4A78TD-V-EVO / U3S
    4 GB DDR3 1333 MHZ RAM
    MSI GTX 560Ti Twin Frozr II / OC
    Phenom 2 x4 @ 3.4 GHZ(B45)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermiyon -- 14 Haziran 2012; 13:57:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur0785

quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Arkadaşlar oyunu Asus G74s ile 1920x1080 otomatik Ultra ayarlarda oynadım. Ben böyle grafik görsellik görmedim! FrostBite 2 manyak bir motormuş.Ama belirteyim ışıklardan dolayı gözleriniz fena yorulacak.Mümkün olduğunda Işıklandırmayı azaltın. Oyundan gözünüzü ayırdığınızda etrafınız beyaz olarak gözükebilir.Ben içerde birşey yanmışta duman dolmuş içerisi sanmıştım. Bir de ekran 120HZ idi grafikler süperdi. ama birşeyi sevmedim, Battlefield BC2deki sesler ve silah tepkimeleri olmaması kötü olmuş.BC2 seslerde daha gerçekçiydi. Ama belirteyim bu oyun Nvidia GTX serisiiyle muhteşem görüntülere sahip. Amd'de pek muhteşemliği göremedim. Nvidianın 285.26 sürücüsünü kesinlikle indirin ve kurun.

merhaba.
    yazınızı okudum bende gtx 560 ti var gigabyte ın hemde oc versiyonu 900 mhz baya iyi yani korsanını yükledim oyunun kasıyo gibi biraz gidiyorum oyundan atıyo orjinalini almayı düşünüyorum ama sistemim eğer kaldırmiycaksa neden aliyim diye düşünüyorum zaten korsanı bu yüzden indirdim imzamda sistemim yazıyo bu sistemle full ayarda utrada oynayamiycakmıyım bu oyunu ben şimdi öyleyse sistemi satcam.. görüşleriniz nedir yazarsanız sevinirim..

Nvidianın 285.26 sürücüsü gt 635 m ekran kartına yok mu hocam bulamıyorum win 7 noote book . bnmde kasma sorunum var

• Merhaba arkadaşlar, iki sorum var....

1. Oyunu yükledim, intro kısmı oldukça yavaş ve takılarak ilerliyor, bu normal mi acaba? Oyun başlayınca takılma düzeliyor ve tren kısmı normal bir hızda ilerliyor.

2. Update 4'ü yüklemesi biraz karışık. Yükleme ekranında önce update klasörünü sonra da Battlefield oyun klasörünü yükleme için gösteriyorum ve update yükleniyor (update'in kendi klasörünü kurmasına izin vermiyorum, dogrudan ana oyun klasörüne yüklüyorum). Ancak update klasöründen çıkan crack update edilmiş oyunu çalıştırmıyor. İkinci oyun DVD'sinde bulunan default crack oyunu çalıştırıyor fakat oyunun update edildigine dair bir versiyon bilgilendirme yazısı oyunun intro kısmında görünmüyor. Update'i dogru yapıyor muyum acaba, yoksa yanlış yaptıgım için mi default crack oyunu çalıştırıyor?

Sistem...

E8500 @4.1 Ghz + Ati 6950 1 GB + 4 GB ram DDR2 1066 Mhz

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 18 Haziran 2012; 20:12:58 >

• İlk mesajda yazılan uyumluluk sorunu Windows Vista (Service Pack 2)'yi seçtim. (İlk mesajda Windows 7'yi seçin demiş ama Windows 7 yoktu. ) Kasılmalar vardı. Anti-Aliasing Deferred'i 2xMSAA, AnisoTropic Filteride 8x yapınca kasılmalar kayboldu. Nefes aldım desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 26 Haziran 2012; 23:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Genel fps artışı değil ama oyun içindeki zıplamalara, ufak ufak takılmalara ya da nasıl diyim adamlar yürürken falan tık tık gitmesine çözüm..

Oyuna başlıyoruz.

tırnak işaretine basıp konsola aşağıdakini yazıyoruz.

RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1

Bunun dışında nvidia cılar kontrol panelden aynı ayarı 1 yapabilirler. (Önceden oluşturulacak kare sayısı falan gibi bişey yazıyor sanırım)

arkadaşlar ben bunu denedim ve oldu sizde deneyin bence
  • Bu Bf3 çok sıkmaya başladı eski BF2 De bulduğum heyacanı aksionu bulamıyorum. Sürekli aynı şeyler. bunun yanında Ping sorunu da cavası.

Ben Bf2 nin Kıymetini bilememişim. Ne günlerdi Ben şimdi Bf2 ye geri dönüyorum.
  • ya bendede cok kasıyor mw3 te kasmıyor battle 3 te oyun bildigin agır cekim 4gb ram 1 gb ekran kartı ıntel core i5 2.40 ghz ATI RADEON HD 5650
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan1

ya bendede cok kasıyor mw3 te kasmıyor battle 3 te oyun bildigin agır cekim 4gb ram 1 gb ekran kartı ıntel core i5 2.40 ghz ATI RADEON HD 5650

o ekran kartıyla kasması normal ayarlar ne şekilde
  • eyw çözdüm sorunu sayende
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

quote:

Orijinalden alıntı: karahan1

ya bendede cok kasıyor mw3 te kasmıyor battle 3 te oyun bildigin agır cekim 4gb ram 1 gb ekran kartı ıntel core i5 2.40 ghz ATI RADEON HD 5650

o ekran kartıyla kasması normal ayarlar ne şekilde

Bende mediumda hic kasmiyor mp de 45 50 fps aliyorum bazen 60 a bile cikiyor.

Benim sistem

I3 2100

4 Gb ram

Hd 5670 ddr 3

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.