Şimdi Ara

Battlefield 3 - Aşırı Kasma ve Ses Yankı Sorunu Çözümü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
3
Favori
92.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 3 gb ram ati radeon hd 2400 pro var oyunu en düşük ayarlarda oynayabilirmiyim 640x480 çözünürlükte falan gerçi bu zamana kadar nerdeyse tüm oyunları 640x480 da oynadım sadece eski oyunları 1440x900 de oynayabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Hunter*** -- 28 Ekim 2011; 22:16:09 >
  • q8200
    4850 1 gb
    4 gb ram

ultra ve 1680*1050 çözünürlük

15-22 arası fps

sorun yaşarım diyordum ama bi kaç ayar düşürüp akıcı bir şekilde oynamak mümkün
  • ACİLL YARDIMM...
    Delircem...
    oyunun orjinalini aldım ultra detay açıyor hiçbir sorun yok gel görki 2 dakka oynayınca ya masaüstüne atıyo aya bilgisayar kapanıyor..en düşük ayarlarda denedim low oğlu low yaptım yine aynı atıyo yada kapanıyo pc.. şimdi nolcak sinirimden kuduruyorum bu sistemle orjinal oyun böyle problem yaratırmııı ??????????
    siz sormadan söyliyim xilice 650 watt power ım var sorun olmaması lazım...
    sıcaklık diyosanız anakartı 64 gördüm işlemcide 54 ekran kartı 55 teydi hadi taş çatlasın analart 70 olsun işlemci 60 ekran kartıda 65 olsun yinede oyundan atmaz hele kapanma bu ısılarda asla olmaz sorun ne acaba ??????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0785 -- 29 Ekim 2011; 5:37:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur0785

ACİLL YARDIMM...
    Delircem...
    oyunun orjinalini aldım ultra detay açıyor hiçbir sorun yok gel görki 2 dakka oynayınca ya masaüstüne atıyo aya bilgisayar kapanıyor..en düşük ayarlarda denedim low oğlu low yaptım yine aynı atıyo yada kapanıyo pc.. şimdi nolcak sinirimden kuduruyorum bu sistemle orjinal oyun böyle problem yaratırmııı ??????????
    sıcaklık diyosanız anakartı 64 gördüm işlemcide 54 ekran kartı 55 teydi hadi taş çatlasın analart 70 olsun işlemci 60 ekran kartıda 65 olsun yinede oyundan atmaz hele kapanma bu ısılarda asla olmaz sorun ne acaba ??????????

işlemci fanına bakarmısın onda sorun olabilir bu şekilde kapanmalar işlemciden olabilir yeni nesil işlemciler böyle eger ısınma problemi varsa kendini otomatik kapatıyor

• arkadaşlar ram 4gb,
    ekran kartı 1 gb
    intel i5 işlemcili bir bilgisayara sahibim.
    ekran kartı modeli:NVIDIA GeForce GT 230M
    yeterince harddisc alanı da var.
    oyun kasıyo dediğiniz ayarları yaptım ama gene bi kasma sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

quote:

ACİLL YARDIMM...
    Delircem...

işlemci fanına bakarmısın onda sorun olabilir bu şekilde kapanmalar işlemciden olabilir yeni nesil işlemciler böyle eger ısınma problemi varsa kendini otomatik kapatıyor

Kardeş işlemci en fazla oyundayken 60 derece oldu daha fazlasını görmedi 60 ta kapanır mı ?

• Klasik Türk insanı işte. Bir araba parasına 200 ekran LCD alırda gider 50 liraya uydu alıcı alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Klasik Türk insanı işte. Bir araba parasına 200 ekran LCD alırda gider 50 liraya uydu alıcı alır.

benim sistemden bahs ediyosan gayet güzel fiyat perfomans sitemi hiç bi laf atamazsın tek eksiği belkide işlemci soğutucusudur
  • Bu arada nvdia son sürücü yayınladı ya 285.62 whql sanırım bu driver da sorun var araşıtan varmı hiçç ??
  • ya birilerinin bi fikri yokmu battle field neden oyundan atuyo grafik sürücüsü kapandı sonrada bu durumdan kurtuldu gibi bişeyler yazıyo oyun orjinal bilen yokmu ???
  • quote:

ya birilerinin bi fikri yokmu battle field neden oyundan atuyo grafik sürücüsü kapandı sonrada bu durumdan kurtuldu gibi bişeyler yazıyo oyun orjinal bilen yokmu ???

Driver Sweeper kur ekran kartı sürcüsünü tamamen kaldır resetten sonra kayıt defterini temizle ccleaner veya benzeri bir programla

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU124AMDCat1110PreDriverV3.aspx

sonra üstteki likten uygun olan driverı kurup deneyebilirsin

Bunun haricinde işletim sisteminizde bir sorun yok ise geriye donanım arızası kalıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

quote:

ACİLL YARDIMM...
    Delircem...

Kardeş işlemci en fazla oyundayken 60 derece oldu daha fazlasını görmedi 60 ta kapanır mı ?

ben de de kitliyor ultrada ama öle 2 dk da falan değil kasa felaket ısınıyor ondan sonra bende o yüzden yükseğe düşürdüm yine ısınıyorda ultrada ki kadar değil bitane kullanmadığım fan vardı onu taktım

sistem ;

core 2 quad @9550 2.83 ghz
    4 gb ram
    MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC

ayarı düşürünce atmaması lazım

• dediklerinizi yaptım ama nafile yine atıyo oyundan galiba ısı sorunundan ekran kartı gayet rahat kaldırıyo muhtemelen işlemci ve anakart ısı sorunundan kaynaklanıyor ben öyle tahmin ediyorum bi soğutucu sipariş ettim yine olmazsa işlemciyi satıp phenom 6 çekirdek alcam soğutucuyuda ona takcam keyfime bakcam onun dışında da tek bi sorun aklıma geliyor muhtemelen oyunun yazılım güncellemeri iyileştirmeleri patch ler gelecek ondan sonra rahat rahat oynayabilcez çünkü herşey bana oyunun yazılımsal sorunlarını çağrıştırıyo..
    Tamam grafikler çok iyi filan ama bu sistem bu oyunu havada karada açar zaten oyun çalışmaya başladığı anda işlemciye %100 yük biniyor burda bi tuhaflık var...
  • Sizin makineyi söylemiyorum genele konuşuyorum dostum. Senin makinen gayet iyi. Sorununa gelirsek diğer oyunlarda bu problemi yaşamıyorsan sorun donanımsal değil yazılımsal olabilir. Afterburner kurarak sıcaklıklara bakabilirsin oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Sizin makineyi söylemiyorum genele konuşuyorum dostum. Senin makinen gayet iyi. Sorununa gelirsek diğer oyunlarda bu problemi yaşamıyorsan sorun donanımsal değil yazılımsal olabilir. Afterburner kurarak sıcaklıklara bakabilirsin oyunda.

teşekkür ederim bende tam bu oyun içinde sıcaklıkları gösteren program sorcaktım cok makbule geçti ve denk geldi :))
  • kasama yaşayanlar, windows altında everest veya benzeri donanım monitör programı çalışıyorsa kapatıp oynayın sorun büyük ihtimalle çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan167

arkadaşlar ram 4gb,
    ekran kartı 1 gb
    intel i5 işlemcili bir bilgisayara sahibim.
    ekran kartı modeli:NVIDIA GeForce GT 230M
    yeterince harddisc alanı da var.
    oyun kasıyo dediğiniz ayarları yaptım ama gene bi kasma sorunu var.

biri yardım etmeyecek mi :(
  • Şimdi yoğun uğraşlar sonucu oyunla ilgili buldugum problemlerin nedenini anlatıyorum bütün sorun grafiklerde detayları cok fazla acınca bazı sorunlar olusuyo ve oyundan atıyo bundan artık eminim
    Ancak şunu anlamış deilim bunun içinde iyi bilen bi arkadaşın cevaplaması lazım oyunda fraps açıkken 30-50 fps arası git geli var yani 30 un altına düşmüyo benm sistemle ayrıca oyunun akıcılığında hiçbi problem yok şimdi atmasının sebebi ısıda deil onuda çözdüm ısılar normal o zaman sadece iki tane şüphe kalıyo ya işlemci yetmiyo ya ramler 4 gb yetmiyo yada power powerım xlience 650 watt hadi bilen biri bizi aydınlatsın sanırım bi çok arkadaşın sorunuda aynı yerden
  • quote:

Şimdi yoğun uğraşlar sonucu oyunla ilgili buldugum problemlerin nedenini anlatıyorum bütün sorun grafiklerde detayları cok fazla acınca bazı sorunlar olusuyo ve oyundan atıyo bundan artık eminim
    Ancak şunu anlamış deilim bunun içinde iyi bilen bi arkadaşın cevaplaması lazım oyunda fraps açıkken 30-50 fps arası git geli var yani 30 un altına düşmüyo benm sistemle ayrıca oyunun akıcılığında hiçbi problem yok şimdi atmasının sebebi ısıda deil onuda çözdüm ısılar normal o zaman sadece iki tane şüphe kalıyo ya işlemci yetmiyo ya ramler 4 gb yetmiyo yada power powerım xlience 650 watt hadi bilen biri bizi aydınlatsın sanırım bi çok arkadaşın sorunuda aynı yerden

bu arada işlemci önbelleği benim işlemcide 2 mb. buda sorun olabilr mi ??
    ve rica etsem biri cevap yazarsa sevincem

• çok çabukl bitti oyun inanamadım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.