Şimdi Ara

battlefield 3 de ping görünmeme problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aynı sorun bende de mevcut bunun sebebi nedir bilen yok mu?
  • Ping sorunlarında bu problemler olur mecburen pingi düşük bölümlere girmek gerekiyor
  • Sorun PİNG ise daha iyi serverlara giricen yada internetini hızlandırcan.
  • Oyundaki toplam ping sayısını toplam oyuncu sayısına bölcen Yada sor benim pingim kaç diye hocam
  • ping görünmeme problemi derken; battlelog ta serverların pingini mi göremiyorsun yoksa oyun içinde kendi pinginimi göremiyorsun? eğer 1. durum geçerliyse firewallı kapat, 2. durum ise normal, kimse kendi pingini göremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medikal781

ping görünmeme problemi derken; battlelog ta serverların pingini mi göremiyorsun yoksa oyun içinde kendi pinginimi göremiyorsun? eğer 1. durum geçerliyse firewallı kapat, 2. durum ise normal, kimse kendi pingini göremiyor.

aynen.oyun içinde tab ile scoreboard'da kendi pinginizi göremezsiniz arkadaşlar.battlelog'da sunucu pinglerini göremiyorsanız tarayıcınızın güvenlik ayarlarıyla ilgili bir durum söz konusudur.
  • Doğru sen kendi pingini göremezsin.
  • aynı problem bende halen devam etmekte..
    batlogdaki server ların pingleri önceden gözkuyordü şimdi gözükmuyor yada 1-2 server çıkıyor onlarında pingide çok yuksek oluyor..lütfen yarım edin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de mevcut bunun sebebi nedir?????
  • Beyler ben sorunu çözdüm dns den kaynaklanıyormuş dns adresinizi değiştirin yada şu linke bi bakın isterseniz:

http://www.youtube.com/watch?v=TPqNC3x8eMs
  • firewall antivirüsden kaynaklı sorun özellikle avira sorun çıkartıyor gerekli ayarları yapın kapatın sorun hallolacaktır
  • Bazen bende de oluyor . Ama yine de Alman serverları yardımımıza koşuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu 2011'de açıldı ve hala dice bir çözüm üretmedi
  • bağlantı hızım iyiyse gözüküyor değilse çizgi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.