Şimdi Ara

Battlefield 3 için ekran Kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Battlefield 3 için ekran kartı alıcam ama kararsız kaldım gtx 550,gtx 460,hd5850,hd6850 kartlarından birini alıcam Hangisini tercih etmeliyim 400 tl civarında bütcem var.

sistem:core 2 due 2.2ghz e 4500, 4gb ram,Asus P5k Se,350 wat
    Daha sonra işlemciyide değiştircem ama öncelik ekran kartında gönlümdem hd 6850 geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel21 -- 29 Kasım 2011; 20:58:17 >

• 6870 alabilirsen daha akıllıca olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

6870 alabilirsen daha akıllıca olur.
    teknobiyotik te hd 5850 toxic modelini tavsiye edrim 336.00tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasidokostas

teknobiyotik te hd 5850 toxic modelini tavsiye edrim 336.00tl

Alıntıları Göster
    6950 sadece crysis2 oynadım gayet iyiydi ama battlefield ne yapar bilemem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyu_timsah

6950 sadece crysis2 oynadım gayet iyiydi ama battlefield ne yapar bilemem...

Alıntıları Göster
    önerilere dikkat!! sistem güncel kartlara çok yetersiz önerilen kartların hepsi darboğazda adamı boşu boşuna masrafa sokmayın 6850 ile kart tam yükte athlon x4 630 lar bile can çekişiyo overclockla bile aşamassın bu durumu 2. el gtx260 al ya da hd5770 yoksa aldığın kartların hiçbirinden adam gibi verim alamazsın

http://forum.donanimhaber.com/m_54998477/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55086657

http://www.teknobiyotik.com/his-ati-hd5770-1gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

edit : hd5770 ya da gtx260 ta bile işlemciyr güzel o.c çekmen gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 29 Kasım 2011; 11:11:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: highgen

önerilere dikkat!! sistem güncel kartlara çok yetersiz önerilen kartların hepsi darboğazda adamı boşu boşuna masrafa sokmayın 6850 ile kart tam yükte athlon x4 630 lar bile can çekişiyo overclockla bile aşamassın bu durumu 2. el gtx260 al ya da hd5770 yoksa aldığın kartların hiçbirinden adam gibi verim alamazsın

http://forum.donanimhaber.com/m_54998477/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55086657

http://www.teknobiyotik.com/his-ati-hd5770-1gb-ddr5-128-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

edit : hd5770 ya da gtx260 ta bile işlemciyr güzel o.c çekmen gerekecek

Alıntıları Göster
    Nvidia alın kafanız rahat olur

• quote:

Orijinalden alıntı: n_geen

Alıntıları Göster
    İşlemciye o.c şart.

Full hd çözünürlükte oynuyorsanız HD5770 üstü kartta alınabilir, işlemci çok önem arz etmeyecektir, psu bilgilerini de vermeniz gerekir.
  • quote:

Ne alaka ya? ATI alınca sürekli sorun mu yapıcak. Boş boş mesaj yazıyosunuz.

Dostum benim tavsiyem 6870 ya da 5870 yönünde olur. Ancak arkadaşların dediği gibi o işlemci ile 3.0-3.4 seviyesine çekseniz bile karttan tam verim alamazsınız. Güncel oyunlar artık 4 çekirdek istemekte. Şimdilik alıp idare edin ileride işlemcinizi değiştirirseniz tam performans alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

quote:

Ne alaka ya? ATI alınca sürekli sorun mu yapıcak. Boş boş mesaj yazıyosunuz.

Dostum benim tavsiyem 6870 ya da 5870 yönünde olur. Ancak arkadaşların dediği gibi o işlemci ile 3.0-3.4 seviyesine çekseniz bile karttan tam verim alamazsınız. Güncel oyunlar artık 4 çekirdek istemekte. Şimdilik alıp idare edin ileride işlemcinizi değiştirirseniz tam performans alırsınız

Alıntıları Göster
    Evet ati sürekli sorun çıkartıyor istenileni vermiyor kullananlar zatn bunu bilir ayrıca teknolojiyi geriden takip ediyor. Var mı başka sorun ?

Rabel21 bence de highgenin dediği gibi elden gtx260 almalısın.

• quote:

Evet ati sürekli sorun çıkartıyor istenileni vermiyor kullananlar zatn bunu bilir ayrıca teknolojiyi geriden takip ediyor. Var mı başka sorun ?

Yıllardır hem Ati hemde Nvidia kullanıyorum, o an bütçeme uyan neyse onu alıyorum.

GTX260 yerine HD5770 alınır tartışmaya gerek yok.

Ayrıca Ati ile de hiç sorun yaşamadım her zaman tam performans kullandım, bu tür boş yorumları yazmayın artık !
  • quote:

Cehalet bitmez abi bu ülkede..
  • quote:

teknolojiyi sen geriden takip ediyor olmayasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 29 Kasım 2011; 19:20:17 >
  • quote:

quote:

quote:

Teknoloji ATI kötü Nvidia iyi demek ise takılın siz ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum sana demedim yanlış yeri alıntıladım düzeltiyrum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşları konunun sapmasına gerek yok atide gayet sağlam çalışan ekran kartı daha önce kullandım sorun çıkmadı işlemcinin eski olduğunu biliyorum ekran kartından 2-3 ay sonra onuda yeniliycem şimdilik 6850 iyi gibime geliyo bazı arkadaşlar 6870 demişler ama en ucuzu 430 tlden başlıyor oda benim bütçeyi bayağı aşar.

Bu Arada Anakart Asus P5k Se,350 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel21 -- 29 Kasım 2011; 20:59:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kusura bakma dostum böyle cahiller gözümü döndürüyor. Özür dilerim yanlış anlamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebel21

arkadaşları konunun sapmasına gerek yok atide gayet sağlam çalışan ekran kartı daha önce kullandım sorun çıkmadı işlemcinin eski olduğunu biliyorum ekran kartından 2-3 ay sonra onuda yeniliycem şimdilik 6850 iyi gibime geliyo bazı arkadaşlar 6870 demişler ama en ucuzu 430 tlden başlıyor oda benim bütçeyi bayağı aşar.

öncelikle psuyu değiştirmelisiniz diğer taraftan işlemci önerildiği şekliyle güncel kartları kaldırmayan güncelliğini çoktan yitirmiş bir işlemci bnm tavsiyem eğer ki bu sistemle devam etmeyi düşünüyorsanız 6850 nin üstüne çıkmayın çünkü size yakın sistemle overclocklu kullanıpta darboğazda olan üyeler var karta para sayıpta verim alamadıktan sonra bi anlamı kalmıyor. eğer ilerde sistem değiştirmeyi düşünürsenizde yeterli olabilecek bir kart.sisteme Psu şart psu şunu al
    http://www.teknobiyotik.com/seasonic-ss-500gb-500w-guc-kaynagi.html

http://www.teknobiyotik.com/powercolor-ati-hd6850-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

edit:teknobiyotikte 6850 nin indirimi var bitebilir işlemciye güzel o.c çekmelisin

@GuitarMania
    ne kusuru dostum estfrlh önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highgen -- 29 Kasım 2011; 22:44:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rebel21

öncelikle psuyu değiştirmelisiniz diğer taraftan işlemci önerildiği şekliyle güncel kartları kaldırmayan güncelliğini çoktan yitirmiş bir işlemci bnm tavsiyem eğer ki bu sistemle devam etmeyi düşünüyorsanız 6850 nin üstüne çıkmayın çünkü size yakın sistemle overclocklu kullanıpta darboğazda olan üyeler var karta para sayıpta verim alamadıktan sonra bi anlamı kalmıyor. eğer ilerde sistem değiştirmeyi düşünürsenizde yeterli olabilecek bir kart.sisteme Psu şart psu şunu al
    http://www.teknobiyotik.com/seasonic-ss-500gb-500w-guc-kaynagi.html

http://www.teknobiyotik.com/powercolor-ati-hd6850-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

edit:teknobiyotikte 6850 nin indirimi var bitebilir işlemciye güzel o.c çekmelisin

@GuitarMania
    ne kusuru dostum estfrlh önemli değil

Alıntıları Göster
    Vay arkadaş millet tartışmaya ne kadar açmış yaa

• quote:

Bu tartışma değil henüz bilgisayar için yeni bilgilenmeye çalışan arkadaşlar için yanlış bilgilendirme yapıyosun! Herkesin bütçesi neyse ona göre davranıp alır ATI kötü ya da Nvidia kötü diyemeyiz ama anlayana..!!
  • quote:

quote:

Bu tartışma değil henüz bilgisayar için yeni bilgilenmeye çalışan arkadaşlar için yanlış bilgilendirme yapıyosun! Herkesin bütçesi neyse ona göre davranıp alır ATI kötü ya da Nvidia kötü diyemeyiz ama anlayana..!!

Alıntıları Göster
    Nvidia flows brothers.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.