Şimdi Ara

Battlefield 3 multiplayer arkadaş aranıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,bf 3 multiplayer oynamak için arkadaş arıyorum.Grup yapabileceğimiz,tank,kobra vs araçlarla savaşacağımız, yeri geldiğinde Polat tarzı düşman arasına dalabileceğimiz.Siperde omuz omuza duracağımız.Bomba atıldığında arkadaşlarım ölmesin diye bombanın üstüne korkusuzca atlayacak,cephe arkadaşları arıyorum. oynamak isteyenler için Battlelog nickim: mrzrn07 . Değişik fikirleri olanlara da açığım. Bordo bereli, komando, acemi er rütbe farketmez yeter ki sadık ve cesur olsun.

• Beraber oynayabiliriz ama mikrofon yok. Yazarak konuşabiliriz.
  • Beraber oynarız. Tabi Metro oynuyosan başka
  • LNLKI sana teklif gönderdim. By_cll_turkey neden metroda oynuyosan başka dedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr07

LNLKI sana teklif gönderdim. By_cll_turkey neden metroda oynuyosan başka dedin?

Metroyu hiç sevmemde ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcherflyy -- 2 Şubat 2013; 22:22:09 >
  • Origin ve Battlelog adım FranticTR oyuna yeni başladım sayılır mikrofonum var ama her zaman müsait değilim eklerseniz oynayabiliriz beraber
  • origin id : rhxa

bende katılabilirim.
  • Merhaba bende bf3 oynuyorum birlikte olabiliriz ekip de olur kordineli oynarsak çok iyi hava aracı kullanırım genelde yerde pek oynamam sana havadan destek vermemi istersen eryilmaz90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.R.A.V.E.G.O -- 4 Şubat 2013; 9:28:37 >
  • necrocyber-777 ekle dostum
  • Beyler bende yeni başladım ekleyebilirsiniz oynarız beraber. Origin ve battlelog nick: McRenard
  • id=ghostbatu eklerseniz oynarız bre dostlar
  • her zaman müsait olmuyorum ama eklerseniz beraber oynayabiliriz

origin id : KILL3R-TR
  • Akcanon

beni de ekleyebilirsiniz
  • Evet arkadaşlar, maş. görüyoru ki yavaş yavaş askerler çoğalmış. İleri ki günlerde beraber oynayabiliriz. Herkesin müsait olduğu bir günü bulmak zor olacağından, ben açık arkadaşları gördükçe onlarla tanışıp savaş meydanlarına dalacağım. Görüşmek üzere. Yedek merminiz bol, silahınız tepmez olsun... :D
  • ben de oynayabilirim
  • Benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar her türlü oynayabiliriz Rush favorimdir
  • Beni de ekleyebilirsiniz.Squad yaparız: keremoflu92
  • Katılabilirim ekleyin , şu aralar 2-3 arkadaş hardcore 7/24 oynuyoruz hardcore oynayacak varsa pm atsın ts vereyim
  • Beni de ekleyebilirsin Battlelog: GavurBey hatta siz de ekleyin arkadaslar oyuna yeni basladıgımdan hiç arkadasım yok su an.
  • takım tim halinde girilse aslında güzel olur ama karşı takıma düşme şansı oluyor dimi ? bende istiyorum takımca oyun oynamak. çünkü arkadaşlarım cod da kaldı ben bf3 e geçtim kimse yok tek tabancayım :( hkn_erkn nick
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.