Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Q5

quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

BF3 Standard edition ile limited edition arasındaki farklar neler ?

http://forum.donanimhaber.com/m_53786122/tm.htm

sağol dostum şimdi bunu okuyunca kararsız kaldım zira karkand çok iyi bir haritaydı
  • bugün hikayeyi bitirdim onlineye başladımda bazen oyundan atıyor çalışmayı durdurdu diyerek bunu nediye yapar ki yada sizde de yapıyormu ?
  • online baya sorunlu.
    kulaklığı olupta co-op oynamak istiyen olursa nickim:rseen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

bugün hikayeyi bitirdim onlineye başladımda bazen oyundan atıyor çalışmayı durdurdu diyerek bunu nediye yapar ki yada sizde de yapıyormu ?

ekran kartı ve dx güncelle kardeşim öyle dene bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

bugün hikayeyi bitirdim onlineye başladımda bazen oyundan atıyor çalışmayı durdurdu diyerek bunu nediye yapar ki yada sizde de yapıyormu ?

ekran kartı ve dx güncelle kardeşim öyle dene bi

ekran kartını dün güncelledim dx e de bi bakayım bakalım oyun kasmıyor etmiyor ama saçma sapan atıyor kasa ısındığındnamı atıyor dicem pek ısındığıda sölenemez max 75 e çıkmış oyuna girmeden önce afterburner i açtıydım max kaç olcak diye öle diyor

• valla bende asus 5850 var tam çözünürlük oynamak için 6950 istiyomuş oyun artık overclock yapıcaz
  • Beyler lütfen herkes birbirini eklesin Origin'den. Birinci sayfadaki listeden ekleyebilirsiniz.
  •  Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]

PS3 oyunları geldi arkadaşın dükkanına

• Origin ID: Ali_Mumcu_TR(A büyük. Forum bazen reklam nedeniyle küçültüyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 26 Ekim 2011; 20:01:22 >
  • quote:

nasil yani online a nasil basladiniz??? Release date check falan yapiyor onun disinda nasil bir kisaca anlatin lutfen...

Daha detay: Torrentten inmis RELOADED surumum var. Rus CD keyim var...Single a girebiliyorum suan ama multi icin herhangi bir secenek yok ortalarda???

Bu arada nickim: MarksmanB ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasciateSperanza -- 26 Ekim 2011; 20:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

quote:

nasil yani online a nasil basladiniz??? Release date check falan yapiyor onun disinda nasil bir kisaca anlatin lutfen...

Bu yönergeleri izleyerek oyuna erken başlayabilirsin. Sonrasında programı kaldırabilirsin. Sadece bir sefer kullanman yeterli.

http://www.battlefieldturk.com/forum/35-Battlefield-3-Teknik-Yard%C4%B1m/11144-BF3-e-28-ekim-yerine-24-ekimde-erken-giri%C5%9F-%21.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

quote:

Bu yönergeleri izleyerek oyuna erken başlayabilirsin. Sonrasında programı kaldırabilirsin. Sadece bir sefer kullanman yeterli.

http://www.battlefieldturk.com/forum/35-Battlefield-3-Teknik-Yard%C4%B1m/11144-BF3-e-28-ekim-yerine-24-ekimde-erken-giri%C5%9F-%21.html

Tesekkurler vpn yapicam yani ama bunun icin orjinal bf3 exe dosyasi mi gerekiyor yani cracksiz mi yapmam lazim cunku suan online ile ilgili secenek bile yok...hem bunla da yapinca error veriyor connecte bastigimda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasciateSperanza -- 26 Ekim 2011; 20:29:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

quote:

Tesekkurler vpn yapicam yani ama bunun icin orjinal bf3 exe dosyasi mi gerekiyor yani cracksiz mi yapmam lazim cunku suan online ile ilgili secenek bile yok...hem bunla da yapinca error veriyor connecte bastigimda

Multiplayer sadece orjinal oyunlarda geçerli olur.

• Iyi crackini silerim bastan yukliyim de origin oyunu gormuyor illa onun istedigi yere mi yuklemek lazim ya?? Internetten indirdigim fifayi tanimladim ama bunu yapamiyorum...

edit: neyse ugrasmiycam ya sildim bastan originden yukluyorum...5-6 mb ile yukluyor internetin 25mbps olmasina ragmen...yarim saate yukleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasciateSperanza -- 26 Ekim 2011; 20:47:29 >
  • quote:

Iyi crackini silerim bastan yukliyim de origin oyunu gormuyor illa onun istedigi yere mi yuklemek lazim ya?? Internetten indirdigim fifayi tanimladim ama bunu yapamiyorum...

edit: neyse ugrasmiycam ya sildim bastan originden yukluyorum...5-6 mb ile yukluyor internetin 25mbps olmasina ragmen...yarim saate yukleyecek.

Ben diyecektim öyle yap diye...
  • 1 saate gelmis olurum...tekrar yazayim: MarksmanB nickin...Herkes ortak mi giriyor yoksa ayri mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasciateSperanza -- 26 Ekim 2011; 20:57:49 >
  • Yahu biseyi hallediyorum yenisi cikiyor...Simdi de multiye giriyourm siyah ekran veriyor kaliyor oyle...Ekran kartim gts 450 en son driverlari yukledim...onceden singlei da oynuyodum ama simdi olmuyor../
  • Herkes oyuna gomuldu herhalde bi biz kaldik 3 saattir kimse mi bakmadi su konuya...Single a girebiliyorum ama multide oyun aciliyor sesler geliyor goruntu siyah...
  • Neyse kendim hallettim odul olarak da vpnsiz 10 saniyelik bir islemle oyuna girmenin kolay yolunu SOYLEMIYORUM!!! hadi iyi oyunlar...
  • quote:

Neyse kendim hallettim odul olarak da vpnsiz 10 saniyelik bir islemle oyuna girmenin kolay yolunu SOYLEMIYORUM!!! hadi iyi oyunlar...

http://www.google.com.tr/ diye bir şey var

Liste güncellendi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.