Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse herkes google kullansin artik o zaman napalim forumu da cope atalim

Bu arada gts 450 ile oynayan var mi?? Mediumda bile 20-40 gidiyor fps ama 1920 1080 oynuyorum ondan mi acaba...Oyundan falan cikiyor grafikle alakali sanirim...

amd phenom x4 955 - 4 gb ram - gts 450 var toplamda. win 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasciateSperanza -- 27 Ekim 2011; 0:40:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

Neyse herkes google kullansin artik o zaman napalim forumu da cope atalim

Bu arada gts 450 ile oynayan var mi?? Mediumda bile 20-40 gidiyor fps ama 1920 1080 oynuyorum ondan mi acaba...Oyundan falan cikiyor grafikle alakali sanirim...

amd phenom x4 955 - 4 gb ram - gts 450 var toplamda. win 7

ben malum sürümde
    işlemci aynı - ram 8gb - gts250 - win64 var takılma atma donma yok 1920x1080 HMDI şeklinde başlı sorunsuz şekilde oynuyorum otomatik kendi ayarladığı ayarlarda

• allah allah acaba iblis virus falan mi girdi...yanlisim yoksa ram fark etmez senin kart da benimkinden biraz dusuk olmasi lazim ona ragmen oynuyorsan rahat bir problemler var en azindan cozulebilir diye umuyorum...
  • oyunu sımdı bıtırdım gercekten guzel fakat kısa bır senaryo olmus
  • Online sorunlu gibi şu anda. Ama ileride düzeltilir.

Origin ID : Uygar0

Kulaklık var isteyenle co-op yapılır. Buraya yazanları eklemeye çalışıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Online sorunlu gibi şu anda. Ama ileride düzeltilir.

Origin ID : Uygar0

Kulaklık var isteyenle co-op yapılır. Buraya yazanları eklemeye çalışıcam.

ekledim seni co-op için nickim rseen
  • vatan bilgisayarı aradım adamlar 29 ekimde gelin diyor yarın giderim oyunu alamazsam iptal ederim siparişimi arkadaş
  • Arkadaşlar Russian Standart Edition key almıştım netten. Dün oyunu çalıştırdım girdim senaryo modunu oynuyorum ama menüde Multiplayer gibi bir seçenek göremedim. Yarından sonra kendisi otomatik mi çıkıcak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

vatan bilgisayarı aradım adamlar 29 ekimde gelin diyor yarın giderim oyunu alamazsam iptal ederim siparişimi arkadaş

aynen bu arada herkez takilma donma yasiyomus oyunu kurmadan once baya bi tirsmistim sabit 60 fpsde oynuyorum tum ayarlar full 1920 1080
    bu arada oyun vatana ayin 1inden once gelnez sanirim beklicez ama caresi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

quote:

vatan bilgisayarı aradım adamlar 29 ekimde gelin diyor yarın giderim oyunu alamazsam iptal ederim siparişimi arkadaş

aynen bu arada herkez takilma donma yasiyomus oyunu kurmadan once baya bi tirsmistim sabit 60 fpsde oynuyorum tum ayarlar full 1920 1080

aralla görüştüm oyunları yollamış dün akşam vatan'a fakat vatan bilgisayar bostancı mağazası illa ki 29 ekimde gelip alabilirsiniz diyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

quote:

aralla görüştüm oyunları yollamış dün akşam vatan'a fakat vatan bilgisayar bostancı mağazası illa ki 29 ekimde gelip alabilirsiniz diyor..

Hocam niye bu kadar sinirleniyorsun ki ,o ürünler depoda sayılacak,fiyatları barkodlanacak onca ürünle birlikte bu işlemler yapılacak sonra mağazalara dağıtılıp reyonlara koyulacak,bu işlemde bırak 1-2 gün sürsün :) biraz sakin olalım :)

• hacı sabırsızlıkla zaten gitmişiz 1,5 ay önceden ön siparişi vermişiz 2 günde dayanamayak yani normal
  • Aynen üstad ben de bekliyorum ama sakin olmakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

Aynen üstad ben de bekliyorum ama sakin olmakta fayda var

valla multi için sabırsızlanıyorum direk oyunu yükleyip Mp'ye
  • Arkadaşlar herkeze slm ben oyunu kurdum yalnız :) multiplayer yok yoksa benmı goremıyorum yardımcı olursanız sevınırım
  • Multiplayer oynamak için BattleLogdan girmeniz lazım. Orada büyük büyük Multiplayer, Coop, Campaign yazıyor zaten.
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Arkadaşlar Russian Standart Edition key almıştım netten. Dün oyunu çalıştırdım girdim senaryo modunu oynuyorum ama menüde Multiplayer gibi bir seçenek göremedim. Yarından sonra kendisi otomatik mi çıkıcak acaba?

up up :)
  • Dostum çok teşekkür ederim herkeze iyi oyunlar
  • Ben VPN'yi aktif ettiğim halde Release Date Check de bir sorun çıkıyor Rusça bir panel geliyor ve devam etmiyor...

Bu arada Origin ID : HeroesTR
  • suan vpn gerek yokkı ben dırek gırdım oyuna
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.