Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bi cewap werin şimdi indirebiliyorum ama rusyadan ingilizceye nasıl çewircem dilini? bf 3 standart edition benimki
  • illa let me google that for you yaptiracaksiniz da yapmiyim:http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change/?language=tr al oku yap
  • Ben oyunu henüz almadım ama alıcam:)

Böyle birbirimizi arkadaş listesine felan ekleyebiliyormuyuz abacabir de mikrofonla konuşma sistemi var mı oyunda varsa nasıl takılmalar felan oluyormu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

vatan bilgisayar şimdide 29 ekim yada 30 ekim diyor ne kadar saçma bir iştir arkadaş bu vatan senin...

hocam herzamankı cakallıkları vatandan almakla hata etmıssın keske orıgınden alsaydın

@SyLVanasS
    hocam zaten ılk battle log acılıyor daha sonra battle log uzerınden multıplayer yada normal oyuna gırceksınız

@Feel The...
    evet var ama ben skype tavsıye edıyorum bence ses kalıtesı daha guzel bız o sekılde kullanıyoruz skype acık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 28 Ekim 2011; 14:36:59 >
  • internette mağazada stoklarda görünüyor adamlar arayınca yok diyorlar ulan kafayı yedim yaa

Düzenleme:
    akşam vatan bilgisayara gidip siparişi iptal ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 28 Ekim 2011; 14:59:23 >
  • TheDodoX
    Yakında aranızdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

Ben oyunu henüz almadım ama alıcam:)

Böyle birbirimizi arkadaş listesine felan ekleyebiliyormuyuz abacabir de mikrofonla konuşma sistemi var mı oyunda varsa nasıl takılmalar felan oluyormu acaba.

var orgin üzerinden party kurup konuşabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

ya bi cewap werin şimdi indirebiliyorum ama rusyadan ingilizceye nasıl çewircem dilini? bf 3 standart edition benimki

Buyur dostum dil dosyasını burdan hallet

1. Buradanhttp://www.multiupload.com/HC0PNA38DN

Dil dosyasını indirin. (860MB) İndirdiğiniz dosyayı rar'dan açın. Açtığınız dosyadaki "Data" ve "Update" klasörlerini ayrıca "GDFBinary_en_US.dll" dosyasını

PROGRAM FILES KLASÖRÜNÜZ\Origin\Origin Games\Battlefield 3 *******\" dosyası içine yapıştırın.

2. Ardından hazırladığımız Dil Değiştirme Aracını indirin burdan dostumhttp://www.upload.gen.tr/d.php/www/5x7fjf2w/BF3_Dil_Degistirici.exe.html

çalıştır.İngilizceyi seçip çevire tıklaman yeterli.

3. Başlat Çalıştır'a Regedit yaz. Burada [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3] dizinini bul aşağıdaki gibi değiştir. Sadece işaretli alanları değiştir başka şey yapma

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]

4. Yine regedit ekranından çıkmadan [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Origin Games\DGR01609244] dizinini bulun ve aşağıdaki gibi değiştir. Sadece işaretli alanları değiştirin! Eğer bu alan sizde yoksa atlayabilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra Oyunu problemsiz İngilizce oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 28 Ekim 2011; 15:27:31 >

• aHA ARALGAME göndermiş oyunu yüklüyorum şuan limited edition

Origin ID: Cebelu
  • quote:

internette mağazada stoklarda görünüyor adamlar arayınca yok diyorlar ulan kafayı yedim yaa

Düzenleme:

hocam sen limited edition mı aldın vatan dan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZealotTR

quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

ya bi cewap werin şimdi indirebiliyorum ama rusyadan ingilizceye nasıl çewircem dilini? bf 3 standart edition benimki

Buyur dostum dil dosyasını burdan hallet

1. Buradanhttp://www.multiupload.com/HC0PNA38DN

Dil dosyasını indirin. (860MB) İndirdiğiniz dosyayı rar'dan açın. Açtığınız dosyadaki "Data" ve "Update" klasörlerini ayrıca "GDFBinary_en_US.dll" dosyasını

PROGRAM FILES KLASÖRÜNÜZ\Origin\Origin Games\Battlefield 3 *******\" dosyası içine yapıştırın.

2. Ardından hazırladığımız Dil Değiştirme Aracını indirin burdan dostumhttp://www.upload.gen.tr/d.php/www/5x7fjf2w/BF3_Dil_Degistirici.exe.html

çalıştır.İngilizceyi seçip çevire tıklaman yeterli.

3. Başlat Çalıştır'a Regedit yaz. Burada [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3] dizinini bul aşağıdaki gibi değiştir. Sadece işaretli alanları değiştir başka şey yapma

4. Yine regedit ekranından çıkmadan [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Origin Games\DGR01609244] dizinini bulun ve aşağıdaki gibi değiştir. Sadece işaretli alanları değiştirin! Eğer bu alan sizde yoksa atlayabilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra Oyunu problemsiz İngilizce oynarsın

saolasın

• Kardeşim DH kayıtlı değil ama Origin üzerinden Ekleyebilirsiniz..

Sherjf
  • quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

quote:

internette mağazada stoklarda görünüyor adamlar arayınca yok diyorlar ulan kafayı yedim yaa

Düzenleme:

evet.. almaz olaydık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

quote:

Düzenleme:

evet.. almaz olaydık

vatani arayip oyunu rahatlikla iptal edebilirsin parayi 10 gun icerisinde karta yatiriyorlarmis, eger oyunun kutusu onemli degilse gittigidiyordan 70 liraya limited edition keyi alabilirsin. ben sahsen bugun musteri hizmetleriyle konustuktan sonra oyle yaptim. kalkmis bana diyorki pazartesi yollamaya baslicaklarmis. insanlar amerikadan istanbula oyunu onsiparis ediyor, oyun bugun ellerinde. ibretlik ornek bu aslinda vatanbilgisayara.

• ben bostancı mağazasından aldım oyunu ordan sipariş verdik akşam gidip arkadaş ile iptal edeceğim direk.. akşamda o şekilde gg üzerinden yada nucklear arkadaştan alacağım
  • mağazlarda oyun yokmu hiç _
    bimekste? D&R da teknosada falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q5

quote:

Orijinalden alıntı: loses

ben de simdi anlamadım gg den aldim bf3 ü ama nasıl olacak origine mi girecem o keyi ?yoksa bc2 de oldugu gibi sahtesini alıp orj keymi girecem benide yazın bu arada buraya

http://www.gamekeystore.net/store/howto-origin-activation?language=tr

• arkadaslar orıgınden aldım oyunu dun ıkı maıl geldı bırı sılah paketı ıcın kod vermıs dıgerı ıse lımıted edıtıon kodu vermıs ama bunları nereye gırecegım bılmıyorum bır bılen varsa yardım etsın lutfennnn
  •  Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]

Umarım sizde biran önce kavuşurşunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Umarım sizde biran önce kavuşurşunuz

nereden aldınız oyunu ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.