Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aral game den ön sipariş vermiştim 2 ay önce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Aral game den ön sipariş vermiştim 2 ay önce...

eyvallah sağolasın.. bizde öyle verdik ama nalet olası vatan bilgisayardan...

iyi oyunlar sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Aral game den ön sipariş vermiştim 2 ay önce...

eyvallah sağolasın.. bizde öyle verdik ama nalet olası vatan bilgisayardan...

iyi oyunlar sana

Aralgame ön sipariş konusunda çok ii hem fifada hemde BF3 de yüzümü kara çıkarmadı
    Oyun hala yükeniyo deli olcam.30dk geçti daha %35 de...
    Dvd denmi yüklüyo internettenmi anlamadım gittii

• Dvd yi çıkardım hala ilerlediğine göre origin netten indiriyo..Bide 2 dvd oyun,eklenti paketiyle birlikte.Benmi biyerde hata yaptım anlamadım gititi...
  • camp oynayabiliyorum bende fakat multide bi sıkıntı var giremiyorum multiye ekran kartı güncelleştirmesinden kaynaklanabiliyor olabilirmi acaba ekran kartım asus eah5850
  • benide ekleyin arkadaşlar ;

vanhickey
  • tropeus

ekleyin benide..
  • Origin id: xHellSpawnx
  • Oyun şuanda pack indiriyor dalıcam birazdan

Origin İd : erhandeep
  • yav benım anlamadıgım bu oyunun multıplayer secenegı nerde sıngle bıttı 1 gunde sımdı multıplayer olayını bırı anlatabılırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdead06

yav benım anlamadıgım bu oyunun multıplayer secenegı nerde sıngle bıttı 1 gunde sımdı multıplayer olayını bırı anlatabılırmı ?

burada

http://battlelog.battlefield.com/bf3/gate/?returnUrl=|bf3|

origin hesabın ile gir..
  • Nick: Goxelc12
  • vatan bilgisayar siparişim iptal ettim soner'den keyleri aldım birazdan işlemleri yapacağım fakat bir şey soracağım.. bu keyleri direk malum şekilde ininen oyun içine işlesek olmuyor mu? o dosyaları origin içine taşıyıp oyunu oynayamaz mıyız acaba
  • Cenabetyus :) oyun iniyor şuanda.
  • geliyor..

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

quote:

Orijinalden alıntı: ZealotTR

quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

ya bi cewap werin şimdi indirebiliyorum ama rusyadan ingilizceye nasıl çewircem dilini? bf 3 standart edition benimki

Buyur dostum dil dosyasını burdan hallet

1. Buradanhttp://www.multiupload.com/HC0PNA38DN

Dil dosyasını indirin. (860MB) İndirdiğiniz dosyayı rar'dan açın. Açtığınız dosyadaki "Data" ve "Update" klasörlerini ayrıca "GDFBinary_en_US.dll" dosyasını

PROGRAM FILES KLASÖRÜNÜZ\Origin\Origin Games\Battlefield 3 *******\" dosyası içine yapıştırın.

2. Ardından hazırladığımız Dil Değiştirme Aracını indirin burdan dostumhttp://www.upload.gen.tr/d.php/www/5x7fjf2w/BF3_Dil_Degistirici.exe.html

çalıştır.İngilizceyi seçip çevire tıklaman yeterli.

3. Başlat Çalıştır'a Regedit yaz. Burada [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3] dizinini bul aşağıdaki gibi değiştir. Sadece işaretli alanları değiştir başka şey yapma

4. Yine regedit ekranından çıkmadan [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Origin Games\DGR01609244] dizinini bulun ve aşağıdaki gibi değiştir. Sadece işaretli alanları değiştirin! Eğer bu alan sizde yoksa atlayabilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra Oyunu problemsiz İngilizce oynarsın

saolasın

ulan adamdan 1 saat once ben yazdim copy paste yapmis benim attigim linkin icerigini adama saolasin diyorsun...valla cok umrumda oldugudan degil sinir oldum

• Vallah hangisi kabul olacak bilmiyorum fakat önceki nick mojna,fakat az önce nicki değiştirdim Ciagano yaptım 30 dakikada değişecekmiş.Artık hangisi oluyorsa onu eklersiniz.Şu ingilizce dil dosyası bir an önce insede adam akıllı oynasam.Rusça'da kazandık mı kaybettik mi onu bile anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

camp oynayabiliyorum bende fakat multide bi sıkıntı var giremiyorum multiye ekran kartı güncelleştirmesinden kaynaklanabiliyor olabilirmi acaba ekran kartım asus eah5850

sorun çözüldü ekran kartı güncelleştirmesi yapılıyormuş oyunda ağırlık vardı kaplamalarda problem vardı şimdi full grafik sorunsuz oynuyorum tek sıkıntım güncelleştirmeden sonra ekranın yanları 1 cm kadar karanlık oldu yani siyah bir çerçeveden oynuyorum şuan çözümünü bilen varsa anlatabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

geliyor..

Oda bişeymi level 10 bile oldum

• Şu an coop yapmak isteyen varsa yazsın originden Archelot
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.