Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun daki nickimizi nereden değiştirebiliyoruz, bilen var mı arkadaşlar ? Garip ama güzel bir sistem getirmişler fakat yeni nick oluşturma bulamadım.
  • oyunda savaş atmosferi çok gerçekçi olmuş walla çok hoşuma gitti.cod dan çok ileri düzeyde mp si.
    oyndaki adım albertblithe1
    ultra 4x msaa 16x aa 40 küsür fps de oynuyorum multiplayer da
  • selam arkadaşlar, bende varım ORIGIN ID : bfTURKdeadEND herkeze eğlenceli multiler..
  • benide ekler misin?
    or:CrazyTurk
  • beni de eklersen sevinirim, Baranettin ORIGIN ID..
  • Origin ID : Escoteric Battlelog ID: Escoteric .. Ekleyebilirsiniz. Hergün arkadaşla skypela birlikte oynuyoruz.
  • Origin id : Eyerax
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

oyun daki nickimizi nereden değiştirebiliyoruz, bilen var mı arkadaşlar ? Garip ama güzel bir sistem getirmişler fakat yeni nick oluşturma bulamadım.

www.origin.com/us/change-id

Bu adresten origin hesabınızın nickini değiştirebilirsiniz,oyundaki isim de otomatik olarak değişiyor..

Kardeşimi eklemek isteyen olursa ; Sherjf listeye de eklenebilir kardeşim olarak..

.
  • Arkadaşlar multiplayerda bölümler arası geçişlerde donma sorunu yaşayan varmı veya bunu çözümünü bilen ??
  • Dün PubWar ile 3 saat Co-op yaptık. Gerçekten inanılmaz zevkliydi. Adamlar oyunun Single'ını ayrı zevkli, Co-op'u ayrı zevkli, Multiplayer'ını ayrı zevkli yapmışlar.
  • Origin ID:Streetcatt hayırlı oyunlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Arkadaşlar multiplayerda bölümler arası geçişlerde donma sorunu yaşayan varmı veya bunu çözümünü bilen ??

donma sorunu derken pc donmasımı orginmi?orginde çok problem var update ler çıkar yanında beni sürekli atıyor normaldir.Bekliyeceksin...
  • Ciddi sağlam kasan 2 arkadas arıyoruz.Aynı evden iki kisi 2 keyle oynuyoruz iddalıyızda ^^.Anlıyacağınız mikrofonlu 2 eleman lazım bize pm atın yabancılarla maclarda ayarlıyacazsaglam bir ekip kurmak istiyorum.
  • Yok ya guzel sallamislar...1 milyon tane on siparismis...zaten ulkede bu oyunu oynayan 50 bin kisi olur mu ona bile supheliyim ki hepsi oyunu onlardan mi aliyor bir de....
  • Bende varım, bende varım .
  • geceden sabaha kadar oynıcak arkadaslar beklıyoruz bu gece forumdan prof ben bıkac kısı daha var 2-3 squad kurabılırsek sabaha kadar oynamayı dusunuyoruz
  • BFBC2 multi oynayan arkadaslar varsa aceba BF3 ile multisi hemen hemen aynimi yani silah tarzlari efekleri savas atmosferi aynimi yoksa BF3 multi dahami iyi ben BF3 singlesini oynadim savas ortami efekler cok iyi olmus yani multide aynimi yoksa biraz kisma olmusmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

quote:

oyun daki nickimizi nereden değiştirebiliyoruz, bilen var mı arkadaşlar ? Garip ama güzel bir sistem getirmişler fakat yeni nick oluşturma bulamadım.

Bu adresten origin hesabınızın nickini değiştirebilirsiniz,oyundaki isim de otomatik olarak değişiyor..

Kardeşimi eklemek isteyen olursa ; Sherjf listeye de eklenebilir kardeşim olarak..

.

Nick değişimi olabilir fakat stats lar sıfırlanıyor mu? Yani demek istediğim iki farklı kullanıcı ismi ile giriş yapamıyor muyuz?

• quote:

quote:

quote:

.

Nick değişimi olabilir fakat stats lar sıfırlanıyor mu? Yani demek istediğim iki farklı kullanıcı ismi ile giriş yapamıyor muyuz?

mmo oyun oynamıyorsun,status yok,açtığın ürünler ve level diyorsan hayır isim değiştirdiğinde hepsi duruyor ama 2karakter açamıyorsun,tek karakterden devam..

• quote:

quote:

quote:

quote:

.

mmo oyun oynamıyorsun,status yok,açtığın ürünler ve level diyorsan hayır isim değiştirdiğinde hepsi duruyor ama 2karakter açamıyorsun,tek karakterden devam..

diğer bc 2 ve ya bf gibi değil sanırım, anladım. Müteşekkirim.

Bir sorum daha olacak. Ben limited edition kutulu aldım ve "http://forum.donanimhaber.com/m_53786122/tm.htm " ilgili linkde ki özellikleri fark edemedim açıkcası. ty88 silahı v.s gibi. nasıl aktif edebiliyoruz bunları ?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 29 Ekim 2011; 16:37:01 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.