Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: borealatis

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

quote:

quote:

quote:

oyun daki nickimizi nereden değiştirebiliyoruz, bilen var mı arkadaşlar ? Garip ama güzel bir sistem getirmişler fakat yeni nick oluşturma bulamadım.

www.origin.com/us/change-id

Bu adresten origin hesabınızın nickini değiştirebilirsiniz,oyundaki isim de otomatik olarak değişiyor..

Kardeşimi eklemek isteyen olursa ; Sherjf listeye de eklenebilir kardeşim olarak..

.

Nick değişimi olabilir fakat stats lar sıfırlanıyor mu? Yani demek istediğim iki farklı kullanıcı ismi ile giriş yapamıyor muyuz?

mmo oyun oynamıyorsun,status yok,açtığın ürünler ve level diyorsan hayır isim değiştirdiğinde hepsi duruyor ama 2karakter açamıyorsun,tek karakterden devam..

diğer bc 2 ve ya bf gibi değil sanırım, anladım. Müteşekkirim.

Bir sorum daha olacak. Ben limited edition kutulu aldım ve "http://forum.donanimhaber.com/m_53786122/tm.htm " ilgili linkde ki özellikleri fark edemedim açıkcası. ty88 silahı v.s gibi. nasıl aktif edebiliyoruz bunları ?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

Mail adresine gelen kodları origin üzerinden redeem product code diyerek dene.
    Eğer olmazsa live supporta bağlanıp physical warfare pack'i aktifleştiremediğini söyleyeceksin..

• entersan bir şekide PC reset attı bu arada MW3 sızmış steam versiyonu
  • Herkese selam. Origin İd:bestof99
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

entersan bir şekide PC reset attı bu arada MW3 sızmış steam versiyonu

Benzer şekilde de kardeşimde de bir anda donma yapıyormuş..

Kardeşimi de listeye eklerseniz benim dh nickim altında sevinirim : Sherjf
  • quote:

quote:

entersan bir şekide PC reset attı bu arada MW3 sızmış steam versiyonu

Benzer şekilde de kardeşimde de bir anda donma yapıyormuş..

Kardeşimi de listeye eklerseniz benim dh nickim altında sevinirim : Sherjf

benim Pc yapıyordu zaten kapanma olayını.. Win 7 64bit e geçtim geçeli var bu sorun ram'den mi yapıyor yoksa işletim sisteminden mi çözemedim

• Benimde aynı şekilde 64bit,bazıları 6-8gb ram ile kullandıkları sistemde sorun olmadığını belirtmişlerdi 64bit ile
  • oyunda sorun yok aslında. benim sistem ile alakalı bir durum.. işlemci, ram yada işletim sisteminden kaynaklı bir reset atma olayı var.. bir ara bluray film izlerken bile reset atmalar oluyordu

terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya aynı durum o yani
  • quote:

oyunda sorun yok aslında. benim sistem ile alakalı bir durum.. işlemci, ram yada işletim sisteminden kaynaklı bir reset atma olayı var.. bir ara bluray film izlerken bile reset atmalar oluyordu

terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya aynı durum o yani

Hocam sistem nedir?
  • quote:

Hocam sistem nedir?

kısaca bu..

Feel Typhoon FL550 MidT | Foxconn A7DA-S V3.0 | AMD Phenom II 955 X4 QuadCore (3.2 GHz) 8MB AM3 | CORSAIR XMS3 2x4GB DDR3-1333MHz CL9 | Zotac GTS250 ECO 1 GB 256Bit DDR3 HDMI 16X

şuan asus 5830 ekran kartı takılı ama
  • arkadaşlar oyuna girmek için server seçtiğimde oyun açılırken windows oyunu kapatıyor sorun oluştu diyor bir türlü çözemedim gitti :S bana yardım edebilecek var mı?
  • beyler dil rusça nerden değiştircez
  • quote:

quote:

Hocam sistem nedir?

kısaca bu..

Feel Typhoon FL550 MidT | Foxconn A7DA-S V3.0 | AMD Phenom II 955 X4 QuadCore (3.2 GHz) 8MB AM3 | CORSAIR XMS3 2x4GB DDR3-1333MHz CL9 | Zotac GTS250 ECO 1 GB 256Bit DDR3 HDMI 16X

Ufaktan bir sistem güncellemesi hoş olurmuş sanki,anakartla ekran kartı dicem ama en pahalı parçalar onlar zaten

Bende işlemci 4.8ghz , ekran kartı 900mhz hızlarında olduğu halde bu sorunları yaşıyorum..
    Ama o.c.yapmayın hızları default ayarlara çekin demiş çoğu kişi..

• quote:

Orijinalden alıntı: THeSHarK

arkadaşlar oyuna girmek için server seçtiğimde oyun açılırken windows oyunu kapatıyor sorun oluştu diyor bir türlü çözemedim gitti :S bana yardım edebilecek var mı?

Bf3 başlığında sorunu yaşayan vardı bir sor istersen.

Dodomoco : key aldığın kişi sana dil dosyası atmış olmalı..
    Yoksa Bf3 başlığından yapan birisinden isteyebilirsin..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: THeSHarK

arkadaşlar oyuna girmek için server seçtiğimde oyun açılırken windows oyunu kapatıyor sorun oluştu diyor bir türlü çözemedim gitti :S bana yardım edebilecek var mı?

Bf3 başlığında sorunu yaşayan vardı bir sor istersen.

Dodomoco : key aldığın kişi sana dil dosyası atmış olmalı..
    Yoksa Bf3 başlığından yapan birisinden isteyebilirsin..

cdkeyshareden aldık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oyun daki nickimizi nereden değiştirebiliyoruz, bilen var mı arkadaşlar ? Garip ama güzel bir sistem getirmişler fakat yeni nick oluşturma bulamadım.

Bu adresten origin hesabınızın nickini değiştirebilirsiniz,oyundaki isim de otomatik olarak değişiyor..

Kardeşimi eklemek isteyen olursa ; Sherjf listeye de eklenebilir kardeşim olarak..

.

Nick değişimi olabilir fakat stats lar sıfırlanıyor mu? Yani demek istediğim iki farklı kullanıcı ismi ile giriş yapamıyor muyuz?

mmo oyun oynamıyorsun,status yok,açtığın ürünler ve level diyorsan hayır isim değiştirdiğinde hepsi duruyor ama 2karakter açamıyorsun,tek karakterden devam..

Bir sorum daha olacak. Ben limited edition kutulu aldım ve "http://forum.donanimhaber.com/m_53786122/tm.htm " ilgili linkde ki özellikleri fark edemedim açıkcası. ty88 silahı v.s gibi. nasıl aktif edebiliyoruz bunları ?

dostum bu silahların hepsini veriyor 2 tane silah var zaten.bired bi pod veriyor.Silahı nasıl görücem dersen alıcağın silahın üzerine tıkladıgın zaman.Birde far felan takmak istiyorsan customize var birde load orda hallediyorsun bunları.

Karkand pack te aralıkta gelcek gibi gözküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

beyler dil rusça nerden değiştircez

Buyur dostum dil dosyasını burdan hallet

1. Buradanhttp://www.multiupload.com/HC0PNA38DN

Dil dosyasını indirin. (860MB) İndirdiğiniz dosyayı rar'dan açın. Açtığınız dosyadaki "Data" ve "Update" klasörlerini ayrıca "GDFBinary_en_US.dll" dosyasını

PROGRAM FILES KLASÖRÜNÜZ\Origin\Origin Games\Battlefield 3 *******\" dosyası içine yapıştırın.

2. Ardından hazırladığımız Dil Değiştirme Aracını indirin burdan dostumhttp://www.upload.gen.tr/d.php/www/5x7fjf2w/BF3_Dil_Degistirici.exe.html

çalıştır.İngilizceyi seçip çevire tıklaman yeterli.

3. Başlat Çalıştır'a Regedit yaz. Burada [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3] dizinini bul aşağıdaki gibi değiştir. Sadece işaretli alanları değiştir başka şey yapma

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]

4. Yine regedit ekranından çıkmadan [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Origin Games\DGR01609244] dizinini bulun ve aşağıdaki gibi değiştir. Sadece işaretli alanları değiştirin! Eğer bu alan sizde yoksa atlayabilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra Oyunu problemsiz İngilizce oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 29 Ekim 2011; 18:36:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZealotTR

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

beyler dil rusça nerden değiştircez

Buyur dostum dil dosyasını burdan hallet

1. Buradanhttp://www.multiupload.com/HC0PNA38DN

Dil dosyasını indirin. (860MB) İndirdiğiniz dosyayı rar'dan açın. Açtığınız dosyadaki "Data" ve "Update" klasörlerini ayrıca "GDFBinary_en_US.dll" dosyasını

PROGRAM FILES KLASÖRÜNÜZ\Origin\Origin Games\Battlefield 3 *******\" dosyası içine yapıştırın.

2. Ardından hazırladığımız Dil Değiştirme Aracını indirin burdan dostumhttp://www.upload.gen.tr/d.php/www/5x7fjf2w/BF3_Dil_Degistirici.exe.html

çalıştır.İngilizceyi seçip çevire tıklaman yeterli.

3. Başlat Çalıştır'a Regedit yaz. Burada [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3] dizinini bul aşağıdaki gibi değiştir. Sadece işaretli alanları değiştir başka şey yapma

4. Yine regedit ekranından çıkmadan [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Origin Games\DGR01609244] dizinini bulun ve aşağıdaki gibi değiştir. Sadece işaretli alanları değiştirin! Eğer bu alan sizde yoksa atlayabilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra Oyunu problemsiz İngilizce oynarsın

Peki benzer sistemle oyun Türkçeye çevrilemez mi?

• quote:

quote:

quote:

Hocam sistem nedir?

kısaca bu..

Ufaktan bir sistem güncellemesi hoş olurmuş sanki,anakartla ekran kartı dicem ama en pahalı parçalar onlar zaten

Bende işlemci 4.8ghz , ekran kartı 900mhz hızlarında olduğu halde bu sorunları yaşıyorum..
    Ama o.c.yapmayın hızları default ayarlara çekin demiş çoğu kişi..

anakartı yeni aldım zaten anakart değiştirmem Optik ses çıkışı var z5500 bağlıyorum anakart gayet iyi ekran kartı büyük ihtimal dükkandan getirdiğim asus 5830 ile değiştirebilirim sağlam kart çıktı çünkü genelde Nvidia kullanırım ama ne bilim kısa zamanda dış kasa, powers. ve ekran kartı almam lazım ama onu biliyorum

• Msi çoğu modelinde optik ses çıkışı var sorun etme bence
    Ses sistemin güzel ama o ses sistemine karşı bilgisayarını güncellememen yazık olmuş.
    Amd iyi o.c.olur ama nvidia iyidir özellikle yazılımda,ama 5830 senin diğer kartından daha iyi sanırım..
    Sonuçta adamların istediği min sistemden fazla,her türli donmadan kasmadan oynaman gerekir,ben sabırla patch yayınlanmasını bekliyorum optimize için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZealotTR

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

.

dostum bu silahların hepsini veriyor 2 tane silah var zaten.bired bi pod veriyor.Silahı nasıl görücem dersen alıcağın silahın üzerine tıkladıgın zaman.Birde far felan takmak istiyorsan customize var birde load orda hallediyorsun bunları.

Karkand pack te aralıkta gelcek gibi gözküyor

Oyuna girip baktım, dediğin yerleri biliyorum oralarıda kontrol ettim fakat bulamadım. Aktif değil anlaşılan ( oyunu multiplayer neredeyse hiç oynamadım, sadece silahlara baktım yoklardı ) ea support live ile bağlantı kurmaya çalışıyorum.( Benim yaşadığım sorunu yaşayan var mı ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 29 Ekim 2011; 18:52:47 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.