Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar key almak istiyorum güvenli bi yer önerirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolickx7

Arkadaşlar key almak istiyorum güvenli bi yer önerirmisiniz ?

nuclear arkadaşımız 1. tercih am ıyunu rusçadan ingilizceye çevirmen gerekiyor
    http://forum.donanimhaber.com.tr/m_38508876/mpage_31/f_/key_//tm.htm#54098794
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolickx7

Arkadaşlar key almak istiyorum güvenli bi yer önerirmisiniz ?

nuclear arkadaşımız 1. tercih am ıyunu rusçadan ingilizceye çevirmen gerekiyor
    http://forum.donanimhaber.com.tr/m_38508876/mpage_31/f_/key_//tm.htm#54098794

Çok teşekkür ederim Merak etmişimdir hep orjinal sunucularda oynamayı..Deneyelim görelim

• Beyler Sürekli Takıldığınız Bi Sw Warsa Bizde Girelim Yabancılarla Oynamayalımm
  • @ModexLife katılıyorum.
  • coop oynayacaklar eklesin, özellikle benim gibi coop'a yeni başlayacaklar.

Goxelc12
  • neden genelde Conquest server almış bizim Türkler yoksa oyun modu mu denk geliyor bana
  • arkadaşlar limited edition için 30 lira fark değer mi ne düşünüyorsunuz? az parada değil, bi oyun parası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

arkadaşlar limited edition için 30 lira fark değer mi ne düşünüyorsunuz? az parada değil, bi oyun parası.

değer ekstra harita paketi var
  • Ya arkadaş kutulu aldık halt ettik.
    Bekle, bekle nereye kadar?
    İstanbul'dan Erzurum'a.Hem de Yurtiçi Kargo'yla.Ooohooooo...

Millet 20 level olmuştur biz kargomuzu bekleyelim.
  • arkadaşlar oyuna patch geldi galiba ama hiçbir yerde bilgi bulamadım.

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]
  • arkadaslar origin nicki nasıl degistiriyoruz acaba
  • Origin Nicki değiştirmek için
    http://www.origin.com/us/change-id

Beyler bazı serverlardan dc yiyip düştüğüm oluyor. Daha sonra aynı servera girmek istediğimde "Could not join the server" diyor. Bunun sebebi yüksek ping filan mı yoksa banlıyorlar mı serverdan?
  • Ya Allah aşkına biri yardım etsin nedir bu donma sorununa çözümm ???
    ya ben bu sistemle neleri açtım millet hd 5830 lardan bahs ediyor taş gibi gigbyte gtx 560 ti hemde oc li var oyunun donması ekran kartının yetmemesi mümkün deil zaten oynayabildiğim 3-5 dakikada da fps 40 tan düşmüyo nedir bu donma sorunu ???
    Bazıları 4 gb ram yetersiz diyor oyun gereksinimlerinde ise 4 gb yeterli yazıyo hemde recommended ayarlarda ne şimdi bu yaa..sinir oldum her yerde araştırdım yabancı forumlarda bile yok çaresini bulabilen acaba yazılımsal bişeymi patchle mi düzelcek ??
    Kafam bozuluyo vallah gidip 6 çekirdek işlemci alcak sonunda 8 gb ta ram ama para harcamak istemiyorum boşa çünkü bu sistemin yetmesi gerekiyodu... ama neden donuyorrr ??????? crysis 2 yi bile 55 fps den hiç düşmedi genelde 60 tı zaten maximumda vyscn açık olunca 60 zaten maximum...biliyorum grafiklerde crysis 2 yi yerle bir eder ama bazılarının ekran kartı benden kötü açıyolar hemde fulll ama bazılarımızın ki donuyor neden ???

• arkadaşlar oyunu en ucuz nerden alabilirim?

bu arada oyunun orjinal CD'sini alsam origin'e bağlayabilrmiyim?
    Origin'de 130 lira
    CD'si 90 lira falan
  • @ozgur0785
    Hocam yazdığınızı anlamadım tam olarak. Donma sorunu derken oyunun donup öyle kalmasını mı yoksa kasıla kasıla gitmesini kastettiniz?
    1. ise oyunla alakalıdır ekran kartınızla değil. Birçok farklı yöntem var malesef sorunu çözmek adına yapılan. Mesela bendeki sorunu

Başlat>regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3
    adresindeki Battlefield 3™ yazısındaki "™" işaretini silerek çözdüm mesela. Böyle garip şeyler yüzünden oyunun hata verdiği oluyor. İlk patchle düzelecektir hepsi.

2. ise FullHD-Ultra-4xAA altında 1GB ekran kartı yetmiyor. Ona yapacak bir şey yok şu an için. AA'yı kapatıp oynayın rahat rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

@ozgur0785
    Hocam yazdığınızı anlamadım tam olarak. Donma sorunu derken oyunun donup öyle kalmasını mı yoksa kasıla kasıla gitmesini kastettiniz?
    1. ise oyunla alakalıdır ekran kartınızla değil. Birçok farklı yöntem var malesef sorunu çözmek adına yapılan. Mesela bendeki sorunu

Başlat>regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3
    adresindeki Battlefield 3™ yazısındaki "™" işaretini silerek çözdüm mesela. Böyle garip şeyler yüzünden oyunun hata verdiği oluyor. İlk patchle düzelecektir hepsi.

2. ise FullHD-Ultra-4xAA altında 1GB ekran kartı yetmiyor. Ona yapacak bir şey yok şu an için. AA'yı kapatıp oynayın rahat rahat.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sorun böyle kasıla kasıla dona dona gitmesi deil frapsla oyunda oldugu 3-5 dakika da 40-50 fps alıyorum zaman zaman 60 ı gördüm ama 30 dan hiç düşmedi sorun herşeyi full açınca 2-3 dakika kesintisiz akıcı oynanıyo sonra tak donup masaüstüne atıyo bunu çözemedim ama aa yı kapatınca kolay kolay atmıyo masaüstüne şimdi diycem ekran kartında sorun var yetmiyo diye ama öyle olsa herşey full nasıl 30 fps den düşmüyo demi ??

• Baska yerede yazdim
    Burayada yaziyim.oyundan atma sorunu icin bosuna ugrasmayin fix geleceeek!
    Ama co-op ta invite problemi yasayanlar icin fix veriyim.
    Antivirusu iptal edin tekrar acin.web browser acik oldugu sirada yapin bunu.duzelecektir.
  • Beyler Benim Russian İngilizce Olmuo Ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

Ya arkadaş kutulu aldık halt ettik.
    Bekle, bekle nereye kadar?
    İstanbul'dan Erzurum'a.Hem de Yurtiçi Kargo'yla.Ooohooooo...

Millet 20 level olmuştur biz kargomuzu bekleyelim.

Bende Erzurumda üniversite okuyorum,kurbana gitsem diye bekliyorum
    Pazartesi gelmiş olur..

@anemonmert ; ikisi de origin üzerinden oynanıyo,kutulu alanlar biraz koleksiyon tadında olsun diye alıyorlar,birinin diğerine hiç bir üstünlüğü / farklılığı yok yani..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.