Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendeki rus paket bana da gelen giden yok şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Arkadaşlar kamuflaj değişimi yapabiliyor musunuz ? kutulu LE olanlar ?

Kutulu Limited Edition alan arkadaşlar, bilgisi olan var mı bu konuda ? kamuflaj değişmi v.b şeyler de varmıydı LE içinde..
  • origin ıd:phantomfelix ekleyin arkadaşlar cd-key aldım 1-2saate başlıycam

edit:adamlar çok hızlı çıktı cdkeyi aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 30 Ekim 2011; 16:58:11 >
  • Arkadaşlar ben oyunu internetten indirdim kurdum ve gittigidiyordan tavsiye ettiğiniz arkadaştan cd key aldım rus versiyonu,cd keyi orgin programı üzerinden aktif ettim MY GAMES kısmında görünüyor ben şimdi mecbur orda görünen oyunu bir dahamı indirmem gerekiyor yoksa internetten indirdiğim ile oynayabilirmiyim bir türlü oynayamadım da :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bumperracerz

Arkadaşlar ben oyunu internetten indirdim kurdum ve gittigidiyordan tavsiye ettiğiniz arkadaştan cd key aldım rus versiyonu,cd keyi orgin programı üzerinden aktif ettim MY GAMES kısmında görünüyor ben şimdi mecbur orda görünen oyunu bir dahamı indirmem gerekiyor yoksa internetten indirdiğim ile oynayabilirmiyim bir türlü oynayamadım da :S

benimde durumum ayni sekildeydi ama oyunu calistirmayi bir turlu beceremedim o yuzden originden tekrar indirmek zorunda kaldim
    bu arada origin id: edelvays
  • malum şekilde oyunu indirip oynayan ve sonradan key alan arkadaşlar.. o indirdiğiniz oyunu tamamen silin, yok edin,.. Origin o dosyaları görüyor ve oyuna girmeye çalışıyor fakat açmıyor oyunu da indirildi olarak gösteriyor.. Origin'i kapatın, oyunla ilgili tüm dosyaları silin yüklediğiniz yerden falan sonra Origin açın ve tekrar Origin aracılığı ile indirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

malum şekilde oyunu indirip oynayan ve sonradan key alan arkadaşlar.. o indirdiğiniz oyunu tamamen silin, yok edin,.. Origin o dosyaları görüyor ve oyuna girmeye çalışıyor fakat açmıyor oyunu da indirildi olarak gösteriyor.. Origin'i kapatın, oyunla ilgili tüm dosyaları silin yüklediğiniz yerden falan sonra Origin açın ve tekrar Origin aracılığı ile indirin

pff işin yok inmesini bekle bu arada herkesi ekledim orginden kabul edin
  • Battlefield 3'ün Agresif DLC Planı

Geçtiğimiz cuma günü oyuncularla buluşan ve beğenildiği kadar çok eleştiri alan Battlefield 3 için DICE firmasının, oldukça fazla miktarda DLC paketi hazırladığı ortaya çıktı.

Electronic Arts ve DICE firmaları ortaklığında hazırlanan ve geçtiğimiz hafta oyuncularla buluşan Battlefield 3, birçok oyuncu için hayal kırıklığından öteye gidemedi. Oyun piyasasında, "Her şey grafik midir?" sorusunu birkez daha gün ışığına çıkarmayı başardı.
    Dün EA ve DICE'ın yatırımcıları ile yapılan rutin konferansı sırasında, firmanın Battlefield 3 için hazırladığı Back to Karkand adlı indirilebilir içeriğin sadece başlangıç olduğu ve Battlefield 3 oyuncularının çok daha fazla pakete hazır olması gerektiği söylendi.

EA'den Frank Gibeau, "Önümüzdeki 6 aylık süreçte en büyük planımız birçok genişleme paketini hazırlayarak piyasaya sürmek olacak. Back to Karkand bunların yalnızca başlangıcıydı. Battlefield 3 topluluğunun bu konuda oldukça heyecanlanabileceğini söylemek istiyorum." diyerek planlarını ortaya çıkardı.

Kaynak

• Oyun sırasında çektiğim bazı ekran görüntüleri..

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]  Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]  Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]  Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (En sevdiğim bu tam resim çekiyorken adam çıktı mıhladım..)

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]

• Co-op bağlanmaya çalışırken bağlantı koptu diyor ve oyundan atıyor. Oynayan arkadaşlar nasıl oynuyor anlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Oyun sırasında çektiğim bazı ekran görüntüleri..

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]  Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (En sevdiğim bu tam resim çekiyorken adam çıktı mıhladım..)

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]

kardeş bu resimleri ultra ayarlarda mı çektin ???

• @ozgur0785

Evet.. Ekran kartı Zotac GTS260 değil şuan Asus 5830 takılı
  • Bi tayfa kurup gevurlarla mac yapalım...
  • oyunda multiplayer modunu göremedim ben yahu menude görünmüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

oyunda multiplayer modunu göremedim ben yahu menude görünmüyor ?

Origin'den play diyince seni internet explorer ile açılan battlefield 3 sayfasına atıcak oradan single player co-op yada multiplayer seçiyorsun.. malum cr@ck'li şekilde oynuyorsan göremezsin menüde değil çünkü
  • arkadaşlar bende varım
    golge1710
    fakat arkadaş eklemeyi beceremedim originden nasıl yapacağım tarif edebilecek bir arkadaş varmı..add friends ten eklenen nick leri yazıyorum bişey olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: golge1710

arkadaşlar bende varım
    golge1710
    fakat arkadaş eklemeyi beceremedim originden nasıl yapacağım tarif edebilecek bir arkadaş varmı..add friends ten eklenen nick leri yazıyorum bişey olmuyor..

seni ekledim panpa sağ altta arkadaş ekleme simgesi var ona tıkla sonra ismi yaz search yap gelen kişiye istek yolla
  • origin ıd : privategen
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal1ty

origin ıd : privategen

yanlışlık var herhalde bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.