Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda tüm sorunlardan kurtulup oyuna girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 31 Ekim 2011; 16:25:49 >
  • Vatandan önsipariş ile satın aldığım limited edition, az önce elime ulaştı. Çoğunun aksine, bana gelen t-shirt medium boyda geldi, tam bana göre :) Gerçi evin dışında giyilecek birşey değil ama olsun
  • beyler vatan computer den orjinal oyunu direk alsam multiplayer oynayabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 31 Ekim 2011; 18:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler vatan computer den orjinal oyunu direk alsam multiplayer oynayabilirmiyim ?

evet oynayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

beyler vatan computer den orjinal oyunu direk alsam multiplayer oynayabilirmiyim ?

evet oynayabilirsin

internet indiriğimde multi diye bi seçenek yok nerde giriliyor
  • quote:

quote:

quote:

evet oynayabilirsin

internet indiriğimde multi diye bi seçenek yok nerde giriliyor

öyle bir seçenek yok zaten konuda eski sayfalara bakın nasıl girileceğini yazdım orijinal alıp yüklemen lazım Origin'den play diyorsun seni battlelog sayfasına atıyor oradan champing, co-op, multiplayer seçerek oyuna giriyorsun direk oyundan değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bu tişort hediyesi kutunun içindenmi çıkıyor yoksa ayrı bir şekildemi veriliyor? Birde sadece limited editiondamı veriliyor bu hediye?

• quote:

quote:

Bu tişort hediyesi kutunun içindenmi çıkıyor yoksa ayrı bir şekildemi veriliyor? Birde sadece limited editiondamı veriliyor bu hediye?

Limited Edition siparişi verilen belli bir kesime veriliyor herkese değil yani mesela ilk 2bin kişiye yada 3bin kişiye
  • multide jet oynayan arkadaşlara soruyorum guided missile görüntüsü bi kere değişti bende sanırım 2 türlü görüntü alabiliyoruz uçakta guided missile yüklüyken bilen varsa sölesin hangi tuşa bastım bilemedim bulamadım bi daha
  • quote:

quote:

quote:

Limited Edition siparişi verilen belli bir kesime veriliyor herkese değil yani mesela ilk 2bin kişiye yada 3bin kişiye

O zaman gold pc den aldığım limited editionda hediye vermezler Neyse dışarıda giyilecek birşey değil zaten

• your connection to the server has timed out... hatası alan var mı arkadaslar.ben dün aldım bi sorun yoktu ama bugün en fazla 5 dakika sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor.yabancı forumlarda bi öntem var bunun için ama işe yaramadı.bi el atıverin be.
  • şu oyunun cdkeyini aldım alalı başıma gelmeyen kalmadı şimdide pc uçtu format attım tekrar başa döndük bi adam akıllı oynıyamıycam herhalde bu oyunu
  • Birşeyi merak ettim, Originden, oyunu başlatınca, google chrome açılıyor ve battlelog diye bir sayfaya yönlendiriyor, oradan server arayıp oyuna giriyoruz. Bence çok cins olmuş, direk oyunu açamıyormuyuz ???
  • Halen 2-3 multi oyundan sonra CTRL- ALt-Del ile çıkıp tekrar girmem gerekiyor.Tam yükleme ekranında donup kalıyor.Buna bir çözüm bulsalar çok iyi olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

multide jet oynayan arkadaşlara soruyorum guided missile görüntüsü bi kere değişti bende sanırım 2 türlü görüntü alabiliyoruz uçakta guided missile yüklüyken bilen varsa sölesin hangi tuşa bastım bilemedim bulamadım bi daha

joistiklemi oynuyorsunuz?
    mouse la olmuyor joistik kullanan varsa bir tavsiye versin.
  • " Atreides52 " Origin Eklermisin hocam teşekkürler...
  • sonunda multiplayer oynamaya başladım sorunsuz bir şekilde
    ama battlefield serisinin yabancısıyım biri multiplayer hakkında bilgi verebilir mi?
    mesela oyun modları neler?bu modlarda ne yapmak gerekiyor?oyundaki amacımız ne?oyunda kutu ve üstünde rakam çıkan yerler var oralarda ne yapmamız gerekiyor v.s v.s v.s çok acemiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TssdR

quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

multide jet oynayan arkadaşlara soruyorum guided missile görüntüsü bi kere değişti bende sanırım 2 türlü görüntü alabiliyoruz uçakta guided missile yüklüyken bilen varsa sölesin hangi tuşa bastım bilemedim bulamadım bi daha

joistiklemi oynuyorsunuz?
    mouse la olmuyor joistik kullanan varsa bir tavsiye versin.

yok ya mause ile ara sıra oluyo ama hangi tuş kombinasyonlarıyla hiç bi fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Bu arada bende ilk defa bf serisi oynuyorum online modlara alışmak zor oldu ( dahada alışamadım ) Bayraklı bölümler en sevdiğim bölümler şuana kadar. Anlamadığım bayraklı olmayan bölümlerde bazısı hiç adam öldürmeden skor yapıyorlar onlar nasıl yapıyor anlamadım . Svaş uçağı ve helikopteride kullanmak ayrıca zor beceremedim ^^ ama tankda ustayım Birde bazı haritalarda tüm silahlar açık bazısında lvl imiz doğrultusunda çıkan silahlar var onlar nasıl oluyor servera göremi değişiyor anlamadım .

Adam öldürmeden skor yapmak çok basit.

1.Spot'larsın puan alırsın
    2.Mermi verirsin puan alırsın
    3.Yardım paketi verirsin yada defibrilatör ile adamı kaldırırsın puan alırsın
    4.Engineer oynarsın tankları havaya uçurursun puan alırsın

Seçenek çok yani.İlla adam öldürmene gerek yok

• origin den indirdiğimiz zaman oyunun kurulum dosyalarını bir yerde tutuyor mu yoksa her formattan sonra tekrar oyunu indirmek zorunda mı kalıyoruz..limitli nette sorun olur
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.