Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ModexLife

Beyler Benim Russian İngilizce Olmuo Ya :S

Hemen bir kaç post üstte link ve anlatım verilmiş,ordakileri uyguladıktan sonra sorun olmaması gerekirdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

quote:

Orijinalden alıntı: ModexLife

Beyler Benim Russian İngilizce Olmuo Ya :S

Hemen bir kaç post üstte link ve anlatım verilmiş,ordakileri uyguladıktan sonra sorun olmaması gerekirdi..

Tamam Oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur0785

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

@ozgur0785
    Hocam yazdığınızı anlamadım tam olarak. Donma sorunu derken oyunun donup öyle kalmasını mı yoksa kasıla kasıla gitmesini kastettiniz?
    1. ise oyunla alakalıdır ekran kartınızla değil. Birçok farklı yöntem var malesef sorunu çözmek adına yapılan. Mesela bendeki sorunu

Başlat>regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 3
    adresindeki Battlefield 3™ yazısındaki "™" işaretini silerek çözdüm mesela. Böyle garip şeyler yüzünden oyunun hata verdiği oluyor. İlk patchle düzelecektir hepsi.

2. ise FullHD-Ultra-4xAA altında 1GB ekran kartı yetmiyor. Ona yapacak bir şey yok şu an için. AA'yı kapatıp oynayın rahat rahat.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sorun böyle kasıla kasıla dona dona gitmesi deil frapsla oyunda oldugu 3-5 dakika da 40-50 fps alıyorum zaman zaman 60 ı gördüm ama 30 dan hiç düşmedi sorun herşeyi full açınca 2-3 dakika kesintisiz akıcı oynanıyo sonra tak donup masaüstüne atıyo bunu çözemedim ama aa yı kapatınca kolay kolay atmıyo masaüstüne şimdi diycem ekran kartında sorun var yetmiyo diye ama öyle olsa herşey full nasıl 30 fps den düşmüyo demi ??

oyunda problem var iyi sistemlerde bazen oyundan atıyor saçma bir şey ama anlamış değilim.. ama senin işlemci biraz zayıf kalıyor AMD Phenom II x4 yada x6 ya geçmeni öneririm

• Beyler Limited Edition aldım bende oyunu
    Back to Karkand haritaları daha çıkmadı sanıyorsam değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Beyler Limited Edition aldım bende oyunu

yok daha çıkmadı o yetiştirememiş DICE oyun tüm dünya üzerinde çıktıktan 1-2 hafta sonra çıkacak deniliyordu önümüzdeki haftalarda çıkar
  • Origin ID = SmTKnC
  • 1ay içerisinde,aralık başlarında çıkar diyorlar back to karkand için..
    5dk geçmedi , yurt kantininde kahvaltı yapıyordum , ntv spor açıktı ve Battlefield3 reklamı çıktı,çok şaşırdım ama sevindirici ülkemizde böyle şeyler olması
  • quote:

1ay içerisinde,aralık başlarında çıkar diyorlar back to karkand için..
    5dk geçmedi , yurt kantininde kahvaltı yapıyordum , ntv spor açıktı ve Battlefield3 reklamı çıktı,çok şaşırdım ama sevindirici ülkemizde böyle şeyler olması

istanbul üniversitesi beyazıt kampüsünde ki nerdeyse tüm reklam panolarında Battlefield 3 reklamı vardı türkiye pazarına önem veriyo galiba ea.
  • Back to Karkand çıkana kadar getirirler artık benim kargoyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

1ay içerisinde,aralık başlarında çıkar diyorlar back to karkand için..

istanbul üniversitesi beyazıt kampüsünde ki nerdeyse tüm reklam panolarında Battlefield 3 reklamı vardı türkiye pazarına önem veriyo galiba ea.

Türkiye lokasyonlu server kurmadıkça önem verdiklerini düşünmem malesef,Türkçe dil desteğinden bahsetmiyorum bile

• Arkadaşlar kamuflaj değişimi yapabiliyor musunuz ? kutulu LE olanlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Beyler Limited Edition aldım bende oyunu

yok daha çıkmadı o yetiştirememiş DICE oyun tüm dünya üzerinde çıktıktan 1-2 hafta sonra çıkacak deniliyordu önümüzdeki haftalarda çıkar

Azizim sağolasın

Tam bir cevap bulamamıştım...

Bi ara aktivemi edemedim düzgün oyunu filan demiştim...

• Arkadaşlar eklerken sadece Origin'den eklemeyin. Battlelog'dan da ekleyin. Battlelog hangi serverda oynadığınızı v.s herşeyi gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Arkadaşlar eklerken sadece Origin'den eklemeyin. Battlelog'dan da ekleyin. Battlelog hangi serverda oynadığınızı v.s herşeyi gösteriyor.

evet buna bende bugün dikkat ettim
  • quote:

quote:

Arkadaşlar eklerken sadece Origin'den eklemeyin. Battlelog'dan da ekleyin. Battlelog hangi serverda oynadığınızı v.s herşeyi gösteriyor.

Origin listemde olanlar battlelog arkadaşarımda da gözüküyordu
  • ID: atillacenk beyler hertürlü varım bu oyuna :)
  • Redberet53
  • quote:

quote:

quote:

Origin listemde olanlar battlelog arkadaşarımda da gözüküyordu

Battlelog'da, Com Center'a tıklayın, sol kısımdaki "Manage your friends"e tıklayın(ikon). Açılan sayfada "Select friends to import from Origin" çıkacak oradan origindeki arkadaşlarınızı battlelog'a aktarabilirsiniz.

• patch çıkmış galiba sorun yaşayanlar indirsin
  • update dedigimde herhangi bir patch bulamadi??
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.