Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

suan vpn gerek yokkı ben dırek gırdım oyuna

Nasıl gerek yok? Avrupada yaşamıyor musunuz siz? Avrupa için 28 Ekim gece 02.00'de açılacaktır diyor. VPN ile release date korumasını geçiyorum ama aktivasyon ekranındaki çember dönüp duruyo sürekli
  • 1.01 pach çıkacakmış oyunun ondan sonra sorunsuz multi vs olur oyun tüm dünyada çıksın patch i salarlar aceleetmeyin single bitirin.
  • hocam bu olay süpermiş yaz benide ya ekliyorum herkesi :)) baturvardar123 baturvardar123 aynı ikiside
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Arkadaşlar Russian Standart Edition key almıştım netten. Dün oyunu çalıştırdım girdim senaryo modunu oynuyorum ama menüde Multiplayer gibi bir seçenek göremedim. Yarından sonra kendisi otomatik mi çıkıcak acaba?

up 2
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Russian Standart Edition key almıştım netten. Dün oyunu çalıştırdım girdim senaryo modunu oynuyorum ama menüde Multiplayer gibi bir seçenek göremedim. Yarından sonra kendisi otomatik mi çıkıcak acaba?

up 2

Cevabı verildi sorunun dikkat edip baksaydın bi... Battlelog'dan giriliyor Multiye artık.

Bu arada aktivasyon serverlarında sorun varmış şu sıra aktivasyon edecek olan ve hata ile karşılaşan var mı??
  • bad company 2 de en sinir olduğum şey bunda da olmaya başladı türküm diye kickliyolar bazen adminler
  • hayır hocam ben turkıyedeyım baya gırdım onlıne oynadım:D

bu arada ben hıc kıcklenmedım ama boş server bulmak cok zor
  • Origin ID: PubwaR
  • id:Karakosul yada:yasin_yildizzz@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinyild -- 28 Ekim 2011; 6:49:36 >
  • ID: HmlsAvtr
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

quote:

up 2

Cevabı verildi sorunun dikkat edip baksaydın bi... Battlelog'dan giriliyor Multiye artık.

Bu arada aktivasyon serverlarında sorun varmış şu sıra aktivasyon edecek olan ve hata ile karşılaşan var mı??

Kusura bakma görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mottcalem -- 28 Ekim 2011; 10:48:48 >

• Arkadaşlar ben oyuna giremiyorum origindan battlefield 3 e tıkladığımda battlelog u açıyor ama battlefield 3 ü açmıyor
  • Origin ID = Baranettin

Yalnız Birşey soracağım, Back To Karkand paketini aktifleştirdiğim halde, hiçbir özelliği kullanamıyorum, ne silahlar var ne de yeni haritalar görünüyor filter'da arama yaparken, nedendir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slammer -- 28 Ekim 2011; 11:21:28 >
  • cd key satın aldım ama nereye eklicegimi bilmiyom
  • Eklerseniz super olur

iARDAs origin hesabim.

Bu arada bu sabah daldim oyuna biraz. Gercekten harika.
  • vatan bilgisayar şimdide 29 ekim yada 30 ekim diyor ne kadar saçma bir iştir arkadaş bu vatan senin...
  • Aral kargoya verir bugün yarın elimizde olur inş . zaten yarın gelmezse kafama bir huni elime hurda bi arabadan sökülmüş direksiyon alacam kargonun önünde 5 ileri 2 geri dolanacam, hazır cumhuriyet bayramıda olmıcakmış
  • araldan elime ulaştı oyun. Oyunu şimdi yüklemeyi düşünmüyorum, sanırım aktivasyonlarda bazı sıkıntılar oluyormuş, gece ve ya yarın yüklerim. Sanırım burada DH deki arkadaşlar birleşiyorlar. Origin id mi öğrenip geri dönüş yapıcam..

( Öğrenmek istediğim birşey daha var, origin hesabına daha önce ea da kayıtlı hesabımızla giriş yapabiliyoruz sanırım değil mi? )
  • originden indiremiyorum bu oyunu sürekli 0 da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biruni.TR

quote:

Orijinalden alıntı: gD

Online sorunlu gibi şu anda. Ama ileride düzeltilir.

Origin ID : Uygar0

Kulaklık var isteyenle co-op yapılır. Buraya yazanları eklemeye çalışıcam.

ekledim seni co-op için nickim rseen

Arkadaşlar co-op yapamıyoruz. Nasıl olacak bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.