Bütün sayfaları okuyamadım originden irtibat kurarız sanıyorum. Bence eksiksiz bir oyun sadece düzgün takım oyunu istediğim için oynayasım gelmiyor, herkes jetleri helikopterleri bekliyor, geri kalan da sniper'ı alıp tepelere yatıyor, şöyle 4-5 kişi nokta kapmaya çalışmak istiyorum planlı olarak :D
Karkand paketi alınmalımı arkadaşlar 4 harita bir kaç araç bir kaç silah daha koymuşlar göz boyamamı yoksa 45 50 tl vermeye değermi ?Bu arada Bfc2 oynamadım ilk kez bf serisi oynuyorum karkand da Bfc2 haritaları var sanırım o yüzden bunuda belirteyim ... Yani bfc2 özlemi duymuyorum
valla sunu soyleyebilirim yeni haritalar tam bir corba kim kime saldiriyor belli degil (tabi ben eski bf leri oynamamis ve haritalari bilmeyen biri olarak konusuyorum)
ps3 ten pc ye yeni gectim daha ecemiyim ama alisirim diye umuyorum,
quote:
Orijinalden alıntı: LeSRiSeL
arkadaslar bugun bır hata almaya basladım bır turlu onlıne olamıyorum.. bır baslıkla you are offlıne dıyor sonrasında
ıt appears our authentıcantıon servers are down..you wıll now be placed ın offlıne mod dıyor
sızdede boylemı
Offline modu online yapamadim halen
Beyler karkand cd keyi originden girdim ama karkand maplarına giremiyorum join deyince satın alma sayfasını açıyor nasıl girebilcem bu map lara ? :S
Bu BF3: Physical Warfare Paketi ön sipariş verenlere ücretsiz verilecektir yazıyor yalnız ben ön sipariş vermeme karşın hala bir gelişme yok o kadar da shotgun ile oynuyorum hala açılmadı.
Ekliyoruz ekliyoruz da herkes kafasına göre oynuyo şöyle akşamları oynayabileceğimiz keyifli bi kadro kursak ??
quote:
Orijinalden alıntı: ghimco
Ekliyoruz ekliyoruz da herkes kafasına göre oynuyo şöyle akşamları oynayabileceğimiz keyifli bi kadro kursak ??
aynen katiliyorum benim listemde de 10-15 kisi var bakiyorum herkes kendi kendine takiliyor....
quote:
Orijinalden alıntı: thepunisherWZ
Şu uçaklardaki rocket pods'lar hiçbir halta yaramıyor.
Çok zayıf yapmışlar.
Ne anlamı kaldı ki?
kullanmayı bilmezsen yaramaz tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Mad_Wolf
quote:
aynen katiliyorum benim listemde de 10-15 kisi var bakiyorum herkes kendi kendine takiliyor....
Aynen ya sohbet ede ede oynarız. Ne güzel olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Rinkhal
quote:
quote:
+1 benden
quote:
Orijinalden alıntı: Rinkhal
quote:
quote:
Akşam 9-10 gibi oynıyalım ozaman ekleyin beni INVOKER
Ya beyler yemin ediyorum bu oyun insani acaip sogutuyor...Ya silahlari aciyorum durbunu yok, acilan durbunler biseye benzemiyor...sniper oynayacagim 7x lik o igrenc ucgen zoomla yemin ediyorum daha adam vuramadim neredeyse...yeter be illallah geldi vallahi call of duty alicam bu gidisle...
id: Lecno bf 3 Limited edition pc
aksam 10 dan sonra sabaha kadar onlineyim. (sürekli onlineyim ama pingler aksama dogru 70 e dusuyor.)
jet, heli, tank sniper, rifle, smg her türlü profesyonel oynayabilrim. Bütün silah paketleri, araç kitleri açık. Herhangi bi şey hakkında fikir almak isteyen sorabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: marksman19
id: Lecno bf 3 Limited edition pc
aksam 10 dan sonra sabaha kadar onlineyim. (sürekli onlineyim ama pingler aksama dogru 70 e dusuyor.)
jet, heli, tank sniper, rifle, smg her türlü profesyonel oynayabilrim. Bütün silah paketleri, araç kitleri açık. Herhangi bi şey hakkında fikir almak isteyen sorabilir.
Hemen sorayım o zaman ben de limited edition var geçen gün adamın birinin elinde süper bir pompalı gördüm parçalıyordu etrafı bende 1 haftadır sürekli pompalı ile oynuyorum ama o adamın elindeki silah açılmadı gitti sumport filan değildi adam birde jette tankları vurmak için kitlenen roketleri nasıl açıyoruz.Düz atanları var anti-air var ama onlar yok bir sürü radar açıldı inv açıldı hala çıkmadı o