Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sapphire ,gold üyelerine Origin üzerinden BF3 alanlara, Bedava Back to Karkand dlc'sini veriyor. Sapphire gpu kullananlara duyurulur.

Bende BF3 var bu kampanyadan nasıl faydalanırım, aklınıza birşeyler geliyor mu?
  • İlk once battleloga gir sonra stats a bas ordan weaponsa bas sag tarafta silahlarin ressimleri var fare ile ustunde bekle ne zaman acilacagi yazar mesele rank 45 yani 45 lvl de mesela coop scor 2000 co-op modunda 2000 puan gerekiyor. Back to karkand dlc sinde gelen silahlari acmak icinde sag ustte assignments yazan yere tikla ve silahlarin resimlerine tikla, acilmasi icin gereken bir kac gorevin var. Pompalilar genelde lvl le aciliyor. Her hangi bi silahla oynaman o silayin durbun, susturucu,,,,, gibi ozelliklerini acmani saglar bunun listesi icinde yine weaponsda o silaha tikla. Pompalilarda farklı olarak degisik mermiler ve extra sarjorler vardir. 12 g mermisi bomba atar gib dir. usas silahinda bomba atar mermisini acarsan cok iyi is yapar. Bazi serverlarda oto adminler pompalilara ve 12g mermisini kullananları otomatik bisekilde kickliyor severe girdignde sever kuarallarini okumadan kullanma ( biraz sinir bozucu bi silah). jet ve diger araclarin 15 kadar varan ozellikeri var bunlari acman icin o araci kullanıp puan kazanman gerekiyor. Jetler tanklari vurmak icin gudumlu fuze var (guieded missle) ama belirteyim 3 fuzede anca patlar tank daha birisi soflamla isaretlerse 2 fuzede. soflamla isaretlenen hedefler gudumlu fuze saldirisi yaklasık %50 hasas verilir. yada tanka arkadan yaptigin saldirilar fazla hasar verir. Tabi tankda reactive armor varsa is degisir. yanlardan verdigin ilk fuze hasari etkilemeye bilir. ( araclarin acilacak ozelliklerinin listesi yine stats => wehicles de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 17 Aralık 2011; 17:41:47 >

• artık ea'damı yapıcakları tüm paketleri parayla satıcak acaba bad company de ne güzel bi çok map yaptılar ücretsiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Orijinalden alıntı: marksman19

id: Lecno bf 3 Limited edition pc

aksam 10 dan sonra sabaha kadar onlineyim. (sürekli onlineyim ama pingler aksama dogru 70 e dusuyor.)

jet, heli, tank sniper, rifle, smg her türlü profesyonel oynayabilrim. Bütün silah paketleri, araç kitleri açık. Herhangi bi şey hakkında fikir almak isteyen sorabilir.

Hemen sorayım o zaman ben de limited edition var geçen gün adamın birinin elinde süper bir pompalı gördüm parçalıyordu etrafı bende 1 haftadır sürekli pompalı ile oynuyorum ama o adamın elindeki silah açılmadı gitti sumport filan değildi adam birde jette tankları vurmak için kitlenen roketleri nasıl açıyoruz.Düz atanları var anti-air var ama onlar yok bir sürü radar açıldı inv açıldı hala çıkmadı o

İlk once battleloga gir sonra stats a bas ordan weaponsa bas sag tarafta silahlarin ressimleri var fare ile ustunde bekle ne zaman acilacagi yazar mesele rank 45 yani 45 lvl de mesela coop scor 2000 co-op modunda 2000 puan gerekiyor. Back to karkand dlc sinde gelen silahlari acmak icinde sag ustte assignments yazan yere tikla ve silahlarin resimlerine tikla, acilmasi icin gereken bir kac gorevin var. Pompalilar genelde lvl le aciliyor. Her hangi bi silahla oynaman o silayin durbun, susturucu,,,,, gibi ozelliklerini acmani saglar bunun listesi icinde yine weaponsda o silaha tikla. Pompalilarda farklı olarak degisik mermiler ve extra sarjorler vardir. 12 g mermisi bomba atar gib dir. usas silahinda bomba atar mermisini acarsan cok iyi is yapar. Bazi serverlarda oto adminler pompalilara ve 12g mermisini kullananları otomatik bisekilde kickliyor severe girdignde sever kuarallarini okumadan kullanma ( biraz sinir bozucu bi silah). jet ve diger araclarin 15 kadar varan ozellikeri var bunlari acman icin o araci kullanıp puan kazanman gerekiyor. Jetler tanklari vurmak icin gudumlu fuze var (guieded missle) ama belirteyim 3 fuzede anca patlar tank daha birisi soflamla isaretlerse 2 fuzede. soflamla isaretlenen hedefler gudumlu fuze saldirisi yaklasık %50 hasas verilir. yada tanka arkadan yaptigin saldirilar fazla hasar verir. Tabi tankda reactive armor varsa is degisir. yanlardan verdigin ilk fuze hasari etkilemeye bilir. ( araclarin acilacak ozelliklerinin listesi yine stats => wehicles de

• b2k daki ilk sniper silahını açmak için ''5 Laser Designations'' diyor bunu yapan varsa nasıl yaptığını söyleyebilir mi?
  • Ekle hocam.

Origin ID : samibatu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

b2k daki ilk sniper silahını açmak için ''5 Laser Designations'' diyor bunu yapan varsa nasıl yaptığını söyleyebilir mi?

recon kitinde soflam diye bir alet var onu bir yuksek yere koyup tanklara veya helikoptere tutucaksin yada dusman basesine dogru koy o otomatik hedeflilyor. Zor bişey değil. Yada tank da 3. pozisyona geçip yine dusman tank ve helikopterlerine tutucaksin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine

b2k daki ilk sniper silahını açmak için ''5 Laser Designations'' diyor bunu yapan varsa nasıl yaptığını söyleyebilir mi?

recon kitinde soflam diye bir alet var onu bir yuksek yere koyup tanklara veya helikoptere tutucaksin yada dusman basesine dogru koy o otomatik hedeflilyor. Zor bişey değil. Yada tank da 3. pozisyona geçip yine dusman tank ve helikopterlerine tutucaksin.

teşekkür ederim hocam aydınlattığın için.soflam hiç kullanmamıştım.
  • PC BF 3

Eklersiniz inşallah iyi ortam arıyorum 40.rütbeye gelmişiz bi şöyle agız tadıyla maç attmak zor ya takım oynu oynamak isteyenler eklesin + bişe daha 2.veya 3. map degişimlerinde oyunu donup çalışmayı durdurdu hatası alanlar varmıdır sadece bi bendemi var merak ediyorum

ORIGIN ID:DarkTurk1992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATKING -- 19 Aralık 2011; 5:06:30 >
  • quote:

aksam 10 dan sonra sabaha kadar onlineyim. (sürekli onlineyim ama pingler aksama dogru 70 e dusuyor.)

jet, heli, tank sniper, rifle, smg her türlü profesyonel oynayabilrim. Bütün silah paketleri, araç kitleri açık. Herhangi bi şey hakkında fikir almak isteyen sorabilir.

o zaman jetle ilgili bi soru.geçen helikopterle c.border semalarında uçarken jetin biri tekerlerini(iniş takımları namı diğer) açmış süzüle süzüle üstüme geliyordu.hızı nerdeyse sıfır çok yavaş.bunu nasıl yapıyorlar nasıl böyle yavaş uçurulur bu jet.ben bi düşmanı gördüğümde daha hedefimi tutturamadan son sürat yanından geçip gidiyom.kısaca jet nasıl yavaş uçurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metars82 -- 19 Aralık 2011; 12:57:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metars82

quote:

o zaman jetle ilgili bi soru.geçen helikopterle c.border semalarında uçarken jetin biri tekerlerini(iniş takımları namı diğer) açmış süzüle süzüle üstüme geliyordu.hızı nerdeyse sıfır çok yavaş.bunu nasıl yapıyorlar nasıl böyle yavaş uçurulur bu jet.ben bi düşmanı gördüğümde daha hedefimi tutturamadan son sürat yanından geçip gidiyom.kısaca jet nasıl yavaş uçurulur.

Çok basit,

Havada yavaşlama ihtiyacı duyduğunda klavyeden S tuşuna basılı tutup hızını azaltacaksın ve işin biter bitmez tekrar shift + W tuşuyla hızlanman gerek. Çünkü yere düşersin. Ayrıca bu işlemi yere yakınken yapmaman lazım. Uçak baya bir yüksekte olması lazım. Yoksa hemen çakılırsın.

• karkand paketını en uygun nasıl alabılırız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

quote:

quote:

Çok basit,

Havada yavaşlama ihtiyacı duyduğunda klavyeden S tuşuna basılı tutup hızını azaltacaksın ve işin biter bitmez tekrar shift + W tuşuyla hızlanman gerek. Çünkü yere düşersin. Ayrıca bu işlemi yere yakınken yapmaman lazım. Uçak baya bir yüksekte olması lazım. Yoksa hemen çakılırsın.

Arkadaş güzel anlatmış buna ek olarak, mesela arkandan jet geliyorsa sola yada saga manevra yapıp s tusuna 2-3 saniye basili tutup yani ( s+d+ saga donme manevrasi) yapıp tekrar shift +w ile guzel bir manevra yapabilirsin. Peşinden gelen çogu kullanıcı bu manevrayi yaptıgında pesinden gelemez. Dikkat etmen gereken bir konuda donerken s ye fazla basarsan jet seni cok rahat avlar.

• marksman19 ve Mottcalem cevaplarınız için teşekkürler.peki bu iniş takımları herhengi bi tuşlamı açılıyor yoksa belli bi hızın altına düşüncemi açılıyor.ben bu günlerde jet kullanımını öğrenmeye çelışıyorum.geçen arkadaşın biri piste iniş yapıp jetini tamir etti ve geri uçtu.heves ya ben de yapayım dedim ama iniş takımlarımı açamadığım için malum çakıldım.
    umarım sorularım çileden çıkarmıyordur.acemiyim biraz.
  • quote:

marksman19 ve Mottcalem cevaplarınız için teşekkürler.peki bu iniş takımları herhengi bi tuşlamı açılıyor yoksa belli bi hızın altına düşüncemi açılıyor.ben bu günlerde jet kullanımını öğrenmeye çelışıyorum.geçen arkadaşın biri piste iniş yapıp jetini tamir etti ve geri uçtu.heves ya ben de yapayım dedim ama iniş takımlarımı açamadığım için malum çakıldım.

Yeteri kadar hızın düşerse iniş takımları otomatik açılıyor.
  • Arkadaşlar Oyunu yeni aldım bayağı bir acemilik çekiyorum.Benide eklerseniz sevinirim
    Origin Id : Kokesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

karkand paketını en uygun nasıl alabılırız?

Origin uzerinden 15 euro verip alabilirsin. Yada gg de cd key satanlardan da alabilirsin . Fiyatlar arasinda fark yok denilebilir. Kredi kartin varsa origin uzerinden al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

quote:

marksman19 ve Mottcalem cevaplarınız için teşekkürler.peki bu iniş takımları herhengi bi tuşlamı açılıyor yoksa belli bi hızın altına düşüncemi açılıyor.ben bu günlerde jet kullanımını öğrenmeye çelışıyorum.geçen arkadaşın biri piste iniş yapıp jetini tamir etti ve geri uçtu.heves ya ben de yapayım dedim ama iniş takımlarımı açamadığım için malum çakıldım.

Yeteri kadar hızın düşerse iniş takımları otomatik açılıyor.

teşekkürler kardeş.
  • Bende acemiler grubundayım. Ama bir hayli azimliyim.
    OriginID: FarisTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang.turk -- 21 Aralık 2011; 3:07:03 >
  • 2 gundur oyun dirr diye kitlenip kaliyor pc reset atmak durumunda kaliyorum. Sesi iptal ettim pb guncelledim sfc/scannow yaptim ekran driverini guncelledim hepdonuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.