Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana yardım edecek bilgisi olan var mı bu konuda
  • Oyunun orjinalini almadım alınca mutlaka gelicem.Çok iyi fps oynarım
  • şu indirimden kardeşimede bitane alayım diyorum dolar işini yapamıycaz anlaşılan vpn denedim kar etmedi şunu sormak istiyorum ben şimdi origin hesabımdan oyunu alırsam sadece kod göndericek değilmi bi salaklık edip hesabıma ikinci bf 3 eklemesin kriz geçiririm valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_cilbirci

bana yardım edecek bilgisi olan var mı bu konuda

offline giriş yapamıyormusun dostum origin'e?..nasıl yapıldığını bilmiyorsan şifreni gir loginde sonra sana hata verecek sen tekrar yaz ama bu sefer şifremi hatırma yap.sonra login olacak offline olarak.oyun oynamana mani olmayacaktır.durumun için ea forumlarında bir arat.seninle ilgili bir sürü konu var yardımı dokunabilir.

sana developer'ın yazısını gönderiyorum bu soruna çözüm olmazsa artık ea forumuna yaz bir mod yada develop sana yardım eder.

You can first try deleting your offline cache. (öncelikle offline cache'i temizleyelim)

1. Exit Origin completely. Right click system tray icon > Exit. (tamamiyle originden çık..saatin oradaki icon'da olmasın sağ tıkla ve exit yap.)
    2. Navigate to the OfflineCache file. Here's the path: (offline cache'in bulunduğu yol şöyle;)

Win 7/Vista.
    C:\ProgramData\Origin\DownloadCache{ your email address }

Win XP.
    C:\Documents and Settings\All Users\Application data\Electronic Arts\Origin\DownloadCache{ your email address }

3. Delete the OfflineCache file. (offline cache dosyanı sil)
    4. Run Origin and login. (origini çalıştır ve oturum aç)

Can you login now? (oturumun açıldımı?)

• beyler sizce assault ve engineer'da en iyi silah hangisi b2k paketide var yeni gelen silahlardan g53 ü açtım fakat iyimi değilmi tam anlamadım genelde sniper kastığımdan yeni yeni onları oynamaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q5

quote:

bana yardım edecek bilgisi olan var mı bu konuda

offline giriş yapamıyormusun dostum origin'e?..nasıl yapıldığını bilmiyorsan şifreni gir loginde sonra sana hata verecek sen tekrar yaz ama bu sefer şifremi hatırma yap.sonra login olacak offline olarak.oyun oynamana mani olmayacaktır.durumun için ea forumlarında bir arat.seninle ilgili bir sürü konu var yardımı dokunabilir.

sana developer'ın yazısını gönderiyorum bu soruna çözüm olmazsa artık ea forumuna yaz bir mod yada develop sana yardım eder.

You can first try deleting your offline cache. (öncelikle offline cache'i temizleyelim)

1. Exit Origin completely. Right click system tray icon > Exit. (tamamiyle originden çık..saatin oradaki icon'da olmasın sağ tıkla ve exit yap.)
    2. Navigate to the OfflineCache file. Here's the path: (offline cache'in bulunduğu yol şöyle;)

Win 7/Vista.
    C:\ProgramData\Origin\DownloadCache{ your email address }

Win XP.
    C:\Documents and Settings\All Users\Application data\Electronic Arts\Origin\DownloadCache{ your email address }

3. Delete the OfflineCache file. (offline cache dosyanı sil)
    4. Run Origin and login. (origini çalıştır ve oturum aç)

Can you login now? (oturumun açıldımı?)

ea den oyun alınmaz zaten ... aga dediğin herşeyi yaptım olmuyor allah olmuyor e-mail adresimin ismindeki klasörün içindeki offline cache dosyasını sildim cık yine de olmadı ... yazıklar olsun ea ye o kadar para ver orjinal oyun al sonuç ne =0 ... sonra da korsana hayır derler

• 71067.file_crcs isimli dosya var bide e-mail adresimin ismindeki klasörün altında .... o ney acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

beyler sizce assault ve engineer'da en iyi silah hangisi b2k paketide var yeni gelen silahlardan g53 ü açtım fakat iyimi değilmi tam anlamadım genelde sniper kastığımdan yeni yeni onları oynamaya başladım

AEK - FAMAS - M16A4-3 - A91 aslında haritaya göre değişiyor desem yeridir.ama genelde sağlam silahlardır
  • quote:

71067.file_crcs isimli dosya var bide e-mail adresimin ismindeki klasörün altında .... o ney acaba

bilemiyorum dostum.makinende antivirus varmı bilmiyorum ama firewall ayarlarındanda olabilir son bir ona bak.birde windows firewall ı kapatsanda servis olarak çalışır.denetim masasından yönetimsel araçlara oradan hizmetlere gir ve windows firewall ı devre dışı seçerek durdur.aklıma gelenleri sıralıyorum ama sende anormal bir problem var kardeş umarım durumun düzelir.
  • quote:

quote:

71067.file_crcs isimli dosya var bide e-mail adresimin ismindeki klasörün altında .... o ney acaba

bilemiyorum dostum.makinende antivirus varmı bilmiyorum ama firewall ayarlarındanda olabilir son bir ona bak.birde windows firewall ı kapatsanda servis olarak çalışır.denetim masasından yönetimsel araçlara oradan hizmetlere gir ve windows firewall ı devre dışı seçerek durdur.aklıma gelenleri sıralıyorum ama sende anormal bir problem var kardeş umarım durumun düzelir.

tamam aga şimdi oldu engelliyormuş meğer windows +rep ...

• hile kullananları nasıl şikayet ediyoruz bilen warmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

hile kullananları nasıl şikayet ediyoruz bilen warmı

hilemi?
  • Arkadaslar bu 30 tl ye satilan keyler var rus falan diyorlar ileride origin hesabina bi sıkıntı yaratir mi banlanirmiyiz veya oynamak icin surekli vpn yapipmi girmemiz gerekiyor oyuna? Yoksa bir defalik oyunu tanimlamamiz yeterlimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 25 Aralık 2011; 18:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

hile kullananları nasıl şikayet ediyoruz bilen warmı

hilemi?

hiç mi görmedin hile kullanan
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

Arkadaslar bu 30 tl ye satilan keyler var rus falan diyorlar ileride origin hesabina bi sıkıntı yaratir mi banlanirmiyiz veya oynamak icin surekli vpn yapipmi girmemiz gerekiyor oyuna? Yoksa bir defalik oyunu tanimlamamiz yeterlimi

Dostum bende rus extended versiyon var öyle bir şey olduğu yok.çıktığı ilk günden bu yana problem yaşamadım.updatelerde bir sıkıntı oluyor oda 1-2 saat sürüyor.dil dosyasını 2-3 mb lık bir dosya.onuda oyunun içine atıyon bitiyor.rus keyi ile ilk aldığında 900 mb dil dosyasını indirmen gerekli sadece başka bir yanı yok zaten normal versiyondan.yok ben istemem dersende 3-5 gözünde tutma ver eng versiyon kafanda takıntı olmasın.

@hakan_cilbirci

dostum probleminin çözülmesine sevindim

• ahh pc bı kaldırsa bc2 ye devam :)))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

Arkadaslar bu 30 tl ye satilan keyler var rus falan diyorlar ileride origin hesabina bi sıkıntı yaratir mi banlanirmiyiz veya oynamak icin surekli vpn yapipmi girmemiz gerekiyor oyuna? Yoksa bir defalik oyunu tanimlamamiz yeterlimi

Dostum bende rus extended versiyon var öyle bir şey olduğu yok.çıktığı ilk günden bu yana problem yaşamadım.updatelerde bir sıkıntı oluyor oda 1-2 saat sürüyor.dil dosyasını 2-3 mb lık bir dosya.onuda oyunun içine atıyon bitiyor.rus keyi ile ilk aldığında 900 mb dil dosyasını indirmen gerekli sadece başka bir yanı yok zaten normal versiyondan.yok ben istemem dersende 3-5 gözünde tutma ver eng versiyon kafanda takıntı olmasın.

@hakan_cilbirci

dostum probleminin çözülmesine sevindim

Hocam ilgine tesekkurler

• Benim oyun ENG versiyon limited sürekli masa üstüne atıyor ve tekrar geri döndürmeye çalıştığımda ses var görüntü yok tabi oyunda yaptıklarım ziyan olup tekrar giriyorum çok sinir bozucu bir durum düzelmedi gitti.
  • beyler ggden key aldım origin indirdim promo code yazan yeremi giricem cd keyi( "-") tireyle beraber .birde üstündede yazı ve rakamlar onlar ne işe yarıyor.
  • [turkclan aydolan dan alıntıdır]
    Act of Valor filminin fragmanını izleyerek 5 yeni künye kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken 4 dakikalık fragmanı seyretmek sornada BF3 hesabınızı girmek. Dikkat!!! Yalnız EA hasabının Amerika veya Kanada kayıtlı olması lazım.www.ea.com/uk/profile den Country yi Amerika yapıp videoyu izleyerek künyeleri alıp sonra terkrar dan TÜRKİYE yapabilirsiniz.

Film fragmanı;

actofvalor.com/bf3/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metars82 -- 27 Aralık 2011; 18:48:32 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.