Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metars82

quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Game disconnected:you were kicked by punkbuster.Stated reason:Punkbuster kicked player'black8282' (for 2 minutes)....Violation
    bi sürte sonra eni oyundan atıp bu uyarıyo veriyor.ne demek oluyor. bu arada benim oyun rus key banlandım mı acaba.

Bağlantı koptu yada oyun kurucusu sizi oyundan attı diyor rasgele olan bir şey en azından benim başıma gelen tarzı buydu senlik bir olay yok.

teşekkürler kardeş cevabın için.umarım geçicidir.yaklaşık 2 saattir girdiğim her serverden atıldım.

Alman serverlarına girmeye çalış genelde 50-100 ping olur sen gene girmeden kontrol et hızlı seviye atlamak istersen ip ucu metro mapını oyna ve 64 kişilik kalabalık oyunculu + olarak no bazuka no 320 gibi modlarla oyna ben direk sumport assault oynarım kavgaya girmem cevape heal canlandırma takılırım işi biraz adilik boyutuna getirirsen 1 oyunda 1 lvl atlarsın 10k puanın altına genelde inmem ve gelen ek puanlar ile 20k ruby ile 35k tamamlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunday35

Arkadaşlar ben ilk defa orjinal oyun alıcam,malum daha önce maddi durum elvermiyodu ve bir battlefield fanı olarak kutulu almak istiyorum, kutusu dvdsi senelerce hatıra olarak kalsın diye, sizce en ucuz nerden alırım?

forumda key satılıyor 30 -35 liraya bence key al bosuna kutuya o kadar para verme
  • jet sürmek icin 1-2 kişilik serverlara giriyorum antreman olsun diye girer girmez donuyor normalde böyle bi sorun yok neden girer girmez donuyor bilen var mı
  • BENİDE EKLEYİN ORİGİN ID:vergosa
  • BEN ALAMIYCAM ÇAKAMSINDAN GİRİLİRMİ
  • İlk orjinal oyunum.Dün bimeks'ten aldım.Multiplayer'ın başından kalkamıyorum.Verdiğim parayı sonuna kadar hak etti.Beni de ekleyin.Origin ID: ViktorReznovTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viky -- 17 Ocak 2012; 4:26:23 >
  • quote:

Game disconnected:you were kicked by punkbuster.Stated reason:Punkbuster kicked player'black8282' (for 2 minutes)....Violation
    bi sürte sonra eni oyundan atıp bu uyarıyo veriyor.ne demek oluyor. bu arada benim oyun rus key banlandım mı acaba.

Normaldir,"Violation"(ihlal anlamına gelir) yüzünden atılmışsın..tahminime göre doğuş bölgesine tecavüz
  • origin id:HelloSuckers
  • bu oyunu cd key ile alan arkadaslar bana ulasabilirmi?
  • mrb bu g53 u nasıl acıcaz ya bna bi yardımcı olursanz sewinirim 10 tami yap 1 tane bsey yap falan yazıo ama tamir yapıorm surekli o hic yukselmio bni bi bilgilendirirseniz sewinirim...
  • Bende katıldım beyler aranıza 3 gün oldu savaşa feci daldım :D
    Origin ID: metalizmm
  • MBraiN0 eklerseniz sevinirim...
  • origin ID :Hperfect12
  • KiLLeRHaSReT
  • origin fatihalemdar benide ekleyin
  • quote:

Punkbuster güncellersen sorun çözülür...http://www.evenbalance.com/ burdan pb yi indirin herhangi bi klasore kurun , ara sıra guncelleme yapın. pb hile onleyici yardımci bi program bir cok oyun bu programı kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marksman19

quote:

Punkbuster güncellersen sorun çözülür...http://www.evenbalance.com/ burdan pb yi indirin herhangi bi klasore kurun , ara sıra guncelleme yapın. pb hile onleyici yardımci bi program bir cok oyun bu programı kullanır.

cevap için teşekkür ederim ama ben o sorunu çözeli 1 ay oldu.yine de sağol.ayrıca bu programın hilecileri engellediğini hiç sanmıyorum.serverler hileci kaynıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marksman19

quote:

cevap için teşekkür ederim ama ben o sorunu çözeli 1 ay oldu.yine de sağol.ayrıca bu programın hilecileri engellediğini hiç sanmıyorum.serverler hileci kaynıyor

önemli değil, birisi forumda arama yaparsa cevabı da çıksın diye yazmıştım. Pb ile bir çok kişinin sorunu var.

• mrb arkadaşlar ben ve arkadaşım aranıza katılmak için çok istekliyiz :)yalnız oyunu zamanında internetten indirip oynadık,şimdi online oynamak istiyoruz, az önce forumda okudum acaba sadece key mi alsam?bu şekilde yüklü olan iso lu oyunu origine çevirmemin bir sıkıntısı olurmu ?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tharkaho -- 9 Şubat 2012; 10:41:42 >
  • Anakart : Gigabyte M68MT-S2

İşlemci : Amd Phenom II x2 565 Processor 3.40 ghz Black Editon 7 mb Önbellek

Ram : 4 gb DDR3

Ekrant kartı : hd 3450

Bu özellikdeki bilgisayarla oynayabilirmiyim acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.