Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynamayalı 2 hafta oldu
  • OriginID:Xaerk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3253425 -- 2 Ocak 2012; 12:54:34 >
  • OriginID :NTeGReTR
  • Origin ID : samibatu

Ekleyinde Squad yapalım.
  • Bugun oynadigim bolumde bnden cok daha leveli yuksek birini vurup durdum heliyle ve surekli nickimin yanina chatten hack cheater fln yazip durdu hayatimda hack yapmadim yapmayida bilmem bu yaratik daha sonra oyundan cikti beni boyle biseyle itham edip hesabimi felan banlatabilirmi
  • Banlatamaz rahat ol . Baya kil kapmis sana anlasilan artik kackere vurduysan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origin ID'm:xoyuncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Banlatamaz rahat ol . Baya kil kapmis sana anlasilan artik kackere vurduysan

Aslinda kil kapilcak kadar giciktim adamlarin tek deploy yeri ucak gemisi kaldi bende heliyle ucak gemisinin hemen dibinde alcakta duruyorum beni goremiyo nasil biniyo helikoptere cikiyorum ya arkaasina bazen karsilikli denk geliyoruz felan ama 8 karsilasmanin tamaminda ben oldurdum cok zoruna gitti sanirim :))

• Arkadaşlar ben ilk defa orjinal oyun alıcam,malum daha önce maddi durum elvermiyodu ve bir battlefield fanı olarak kutulu almak istiyorum, kutusu dvdsi senelerce hatıra olarak kalsın diye, sizce en ucuz nerden alırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunday35

Arkadaşlar ben ilk defa orjinal oyun alıcam,malum daha önce maddi durum elvermiyodu ve bir battlefield fanı olarak kutulu almak istiyorum, kutusu dvdsi senelerce hatıra olarak kalsın diye, sizce en ucuz nerden alırım?

Vatanin %25 ini yakalarsan uygun olur sanirim bende ilk orjinal kutulu oyunumu bf3 alarak yaptim vatanin %25 ile :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

Arkadaşlar ben ilk defa orjinal oyun alıcam,malum daha önce maddi durum elvermiyodu ve bir battlefield fanı olarak kutulu almak istiyorum, kutusu dvdsi senelerce hatıra olarak kalsın diye, sizce en ucuz nerden alırım?

Vatanin %25 ini yakalarsan uygun olur sanirim bende ilk orjinal kutulu oyunumu bf3 alarak yaptim vatanin %25 ile :)

Ne mutlu sana, sanırım alınabilecek en iyi oyunlardan biri benim gözümde en azından. Peki sana kaç liraya geldi oyun?

• quote:

quote:

quote:

Ne mutlu sana, sanırım alınabilecek en iyi oyunlardan biri benim gözümde en azından. Peki sana kaç liraya geldi oyun?

Kesinlikle katiliyorum parayi hakediyor zaten multiplayer icin aldim ben alirken yaninda laptop canta mause flnda almistim fiyatini tam net hatirlayamadim o yuzden ama normal fiyatina bak vatanin sitesinden %25 hesapla zaten sikca yapiliyor vatan indirimi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle katiliyorum parayi hakediyor zaten multiplayer icin aldim ben alirken yaninda laptop canta mause flnda almistim fiyatini tam net hatirlayamadim o yuzden ama normal fiyatina bak vatanin sitesinden %25 hesapla zaten sikca yapiliyor vatan indirimi :)

Hacım vatan iyi hoşda axess yada world özel yapıyo adamlar , bende bonus var napıcaz..

• Pesin alican ben oyle yaptim :)
  • Bıktım bu oyundan bir daha asla orjinal oyun filan almam bu nedir ya !! sürekli oyundan atmalar masa üstüne indiğimizde geri dönememe vb 1 saat sıra bekliyorum girmek için girdikten sonra tak hata bir daha bekle !!
  • selam arkadaşlar bi sorum olacaktı,dün attack helicopter ın guıded rocket ini açtım ama vakit geç olduğu için oynayamadan çıktım , guıded roket nedir, sanırsam kara taşıtlarına kitlenen bi füze olması lazım nasıl yukarda uçaklara kilitleniyorsak.. tahminim bu yönde ama emin değilim..
  • Game disconnected:you were kicked by punkbuster.Stated reason:Punkbuster kicked player'black8282' (for 2 minutes)....Violation
    bi sürte sonra eni oyundan atıp bu uyarıyo veriyor.ne demek oluyor. bu arada benim oyun rus key banlandım mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metars82

Game disconnected:you were kicked by punkbuster.Stated reason:Punkbuster kicked player'black8282' (for 2 minutes)....Violation
    bi sürte sonra eni oyundan atıp bu uyarıyo veriyor.ne demek oluyor. bu arada benim oyun rus key banlandım mı acaba.

Bağlantı koptu yada oyun kurucusu sizi oyundan attı diyor rasgele olan bir şey en azından benim başıma gelen tarzı buydu senlik bir olay yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Orijinalden alıntı: metars82

Game disconnected:you were kicked by punkbuster.Stated reason:Punkbuster kicked player'black8282' (for 2 minutes)....Violation

Bağlantı koptu yada oyun kurucusu sizi oyundan attı diyor rasgele olan bir şey en azından benim başıma gelen tarzı buydu senlik bir olay yok.

teşekkürler kardeş cevabın için.umarım geçicidir.yaklaşık 2 saattir girdiğim her serverden atıldım.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.