Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgü®

2 gundur oyun dirr diye kitlenip kaliyor pc reset atmak durumunda kaliyorum. Sesi iptal ettim pb guncelledim sfc/scannow yaptim ekran driverini guncelledim hepdonuyor

Eğer kullandıgın win7 kürekliyse ondan kaynaklanıyor. windows loader diye bişey var onunla kürek yap düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

quote:

2 gundur oyun dirr diye kitlenip kaliyor pc reset atmak durumunda kaliyorum. Sesi iptal ettim pb guncelledim sfc/scannow yaptim ekran driverini guncelledim hepdonuyor

Eğer kullandıgın win7 kürekliyse ondan kaynaklanıyor. windows loader diye bişey var onunla kürek yap düzeliyor.

Guncelleme sonrasi kurek kirildi masaustunde yazi duruyor gitmiyor ama kurekte istemiyor sistem . boyle oynuyodum 2 gundur ayni hata olmadi aticaz formati kapaticaz guncellemeleri ne diye actiysam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

quote:

Guncelleme sonrasi kurek kirildi masaustunde yazi duruyor gitmiyor ama kurekte istemiyor sistem . boyle oynuyodum 2 gundur ayni hata olmadi aticaz formati kapaticaz guncellemeleri ne diye actiysam

Aynen dediğin gibi yap. Format at. Güncellemeri kapat ondan sonra kürek yapman gerekiyosa windows loader programıyla yap tertemiz kolay gelsin :)

• 2-3 gündür oynuyorum millet delik deşik ediyor beni.Bİr de haritalar o kadar büyük ki bir oyunda 7-8 kez çatışma fırsatı yakalayabiliyorum.
  • bunlar benim fikirlerim

1. pingin kotudur.
    2. çatışma seviyosan metro gibi küçük bölümlerde oyna
    3. rush, tdm gibi modlari oyna
  • sizce bu oyunu multi oynamak icin almaya degermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

sizce bu oyunu multi oynamak icin almaya degermi ?

bence değer çok keyifli ve gerçekci arada beni sinir krizine soksada seviyorum ah bide şu jeti sürebilsem kimse tutamaz benide neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

bence değer çok keyifli ve gerçekci arada beni sinir krizine soksada seviyorum ah bide şu jeti sürebilsem kimse tutamaz benide neyse

peki oyun fiyatı düsermi aynımı kalır
  • quote:

quote:

quote:

multi oynamak için alabileceğin en iyi oyun bence.almaya değer hem de fazlasıyla.fiyatıda elbet düşecektir ama bunun için çok beklemen gerekebilir.uygun olsun diyorsan rus key alabilirsin 35 lira civarı.gittigidiyor üzerinden satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metars82 -- 22 Aralık 2011; 10:25:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metars82

quote:

quote:

quote:

multi oynamak için alabileceğin en iyi oyun bence.almaya değer hem de fazlasıyla.fiyatıda elbet düşecektir ama bunun için çok beklemen gerekebilir.uygun olsun diyorsan rus key alabilirsin 35 lira civarı.gittigidiyor üzerinden satılıyor

yok ya direk cd ile alacagim vatanin indirimlerinden falan denk getirmeyi dusunuyorum

• arkadaşlar multide lag varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 22 Aralık 2011; 20:52:39 >
  • dostlar origin girişi yapamıyorum oyunu kutulu olarak aldım ama giriş yapamıyorum yardım edebilir misiniz ... http://imageshack.us/f/803/easycapture2l.jpg/ doğru şifreyi girdiğim halde bu hatayı alıp duruyorum ... arada kendi kendine düzelip otomatik olarak giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_cilbirci

dostlar origin girişi yapamıyorum oyunu kutulu olarak aldım ama giriş yapamıyorum yardım edebilir misiniz ... http://imageshack.us/f/803/easycapture2l.jpg/ doğru şifreyi girdiğim halde bu hatayı alıp duruyorum ... arada kendi kendine düzelip otomatik olarak giriyor

sorunun düzelmiş olmalı.bugun bakım vardı o saatte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

arkadaşlar multide lag varmı ?

yüksek pingli sunucuya girersen elbette.pingi düşük sunucuları tercih edersen sorun yaşamazsın.ben aldığım günden bu yana 1-2 kez hariç hiç lag yaşamadım.updatelerde bunda oldukça etkili oldu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q5

quote:

dostlar origin girişi yapamıyorum oyunu kutulu olarak aldım ama giriş yapamıyorum yardım edebilir misiniz ... http://imageshack.us/f/803/easycapture2l.jpg/ doğru şifreyi girdiğim halde bu hatayı alıp duruyorum ... arada kendi kendine düzelip otomatik olarak giriyor

yok baktım şimdi düzelmemiş ... 2 gündür giriş yapamıyorum

• quote:

quote:

quote:

battlelog'da giriş yapabiliyormusun aynı mail ve şifre ile?.

Win 7 kullanıyorsan ağ paylaşım ayarlarını kontrol et.ea forumlarında bununla ilgili bir yazı okudum private olmayacak public olmalı ağ bulmayı aç.kendi ağ ayarlarındaki denetimleri bir kontrol et.ev ağında dursun bağlantın.
    Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Ağ ve Paylaşım Merkezi\Gelişmiş paylaşım ayarları

• quote:

quote:

quote:

quote:

battlelog'da giriş yapabiliyormusun aynı mail ve şifre ile?.

Win 7 kullanıyorsan ağ paylaşım ayarlarını kontrol et.ea forumlarında bununla ilgili bir yazı okudum private olmayacak public olmalı ağ bulmayı aç.kendi ağ ayarlarındaki denetimleri bir kontrol et.ev ağında dursun bağlantın.
    Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Ağ ve Paylaşım Merkezi\Gelişmiş paylaşım ayarları

http://imageshack.us/f/812/94058375.jpg/ ... görüldüğü gibi battlelog da sorun yok ...http://imageshack.us/f/97/easycapture17q.jpg/ bu da denetim sasası ayarları sorun başka yerde

• başka bi sorun var eminim çünkü pes2012 yi de multiplayer oynuyorum sorun yok
  • Battlefield 3 Back to Karkand Expansion Pack kodu var.Steam oyunları ile takas olur.
  • back to karkand dlcsini originden dolar ile almanın bir yolu var mı?

amerikadan bağlanıyormuş gibi görünmek için hotshield diye bir program kullandım ama origin açılmadı.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.