1 kere vpn ile oyuna girmeniz etmeniz yetiyor , sonra normal şekilde de girebiliyorsunuz.
redeem yaptım zaten ama böyle değil normal yolla makinemden yaptım.sorun olmaz heralde sadece openvpn ile kurup bağlanmıyormu?.akşam evde denerim işten bir paydos yapsak.. bu arada sağol dostum
vay vay oyun dehşet olmuş :D sıngle hemen bıtırırım oyun cıkana kadar:D
liste güncellendi.. lütfen arkadaşlar oyunu alanlar listeye ekletsin kendini yok şu gün alacağım bayramdan sonra alacağım tarzında ekletmeyin lütfen sonra karışıklık oluyor..
ayrıca bazı arkadaşlar sormuş bu isimler almayı planladığınız isimler mi diye.. bu ID ler alınmış açık olan hesaplardır oyunda görünecek isim ve Origin ID dir arkadaşlar..
Origin ID: Code1453
BF3 Standard edition ;) Şuan originden inmekte. Akşama birkaç saate kurulmuş olur.
arkadaşlar Origin'de standart edition download kısmını bulamadım yardımcı olur musunuz?
Xtreme512 eklersen sevinecem
off off off... GTA V geliyor bugün hastalığıma ilaç gibi geldi bu haber :D
Ben de yukluyorum oyunu da su rus keyde vpn falan ugrastirmasa iyiymis...normal girmeyi denersek ne hata verir peki? Ayrica evet muthis haber GTA 5 ACIKLANDI
Oyunu aldım arkadaşlar.
Origin ID : Archelot
quote:
Orijinalden alıntı: Q5
release check date'i hangi programla aştınız arkadaşlar özelden kuşu uçurun
Herhangi bi program kullanmadım ben google'a usa vpn trial yazın herhangi bi vpn sağlayacısının trialını kullanın yarım saat bağlantı hakkı verir çoğu zaten bir kere log in olduktan sonra vpn kullanmanıza gerek yok kendi ip'niz ilede girebilirsiniz
Oyun fena olmuş yalnız :D
beyler avrupada 28'indemi çıkıyor
Indirdim kurdum ama oyuna single olarak girmek istiyorum sadece suan ama bf3 e tiklayinca release date check geliyor...Single i nasi oynayabilirim???
inmesine daha 1 saat var insin hemen oynucam valla tüm hazırlıklarım tamam vpn de buldum
sizlede paylaşayım anlatımlı resmi yararlanmak istiyen olursa ;
Yukledim ettim error verdi connect dedigimde.
gg'de, sanalpazarda, gamestore'da hepsinde ayrı ayrı fiyatlar var sadece bf3'tede değil diğer oyunlardada bu şekilde. Bunun en uygunu neresidir arkadaşlar siz nerden aldınız. GG'yi düşünüyorum sanırım 38tl idi hemde güvendiğim bir site ne dersiniz?
ekle ekle akibeel;)
quote:
Orijinalden alıntı: losthell
gg'de, sanalpazarda, gamestore'da hepsinde ayrı ayrı fiyatlar var sadece bf3'tede değil diğer oyunlardada bu şekilde. Bunun en uygunu neresidir arkadaşlar siz nerden aldınız. GG'yi düşünüyorum sanırım 38tl idi hemde güvendiğim bir site ne dersiniz?