Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nVidia ekran kartı sahipleri bugün çıkan güncel ekran kartı sürücülerini indirmeyi unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 24 Ekim 2011; 23:31:44 >
  • Origin Id : Hperfect12
  • Eski nick : serhat_tilas
    6gin önce değiştirdiğim nick : Ectilase
    Multide görüşmek üzere..
  • En uygun keyi nerden alabiliriz arkadaşlar? Forumda satış yapan arkadaşlar vardı sanırım. Sizler nerden aldınız bende yarın almayı düşünüyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

En uygun keyi nerden alabiliriz arkadaşlar? Forumda satış yapan arkadaşlar vardı sanırım. Sizler nerden aldınız bende yarın almayı düşünüyorum çünkü.

nucLeardan alabilrsin. suan kendisi cok mesgul key dagıtmakla
  • Mp de inşallah lamer kalmamıştır
  • wolverine_esesTR
  • İd: Gizlisiz
  • FRMHungers
  • origin id:criminal550
  • ID: hayta85
  • 25 Mbps internet ile kac saatte anca %20 sini yukleyebildim suanlik yavas...Bu nickleri de daha almadiniz dimi yani planladiginiz nickleri yaziyosunuz?
  • Askerler toplanmaya başlamış.

Oyunu alınca id için editlerim mesajımı.
  • Origin id: Egzap
    Bir sorum var. Diyelim zorrent'dan oyunu indirdim. Cdkeyshere.comdanda cd key aldım. Bir sorun olur mu? Birde ben multiplayer için alıyorum keyi. Limited ney, standart ney?
  • Baya bi oynadim ve benİntatmin etti oyun .single cok iyi ve surukleyici.multiplayer cok oynamadim 3-4 saat kadar.ama mouse lag var oyunda.forumlardada bahsedilio.sistemle bi alakasi yok.gtx 580 i7 islemci sistemde bile var yani.bi patchle duzelir diye umuyorum.
  • Origin id: MastaFaka

Battlelog'da Donanım Haber Platoon'umuz vardı bu arada ama 100 kişi sınırını doldurmuştuk
  • oynayanlardan ses seda yok tabi.. neyse bu akşam bende bir dalarım oyuna.
  • ben de simdi anlamadım gg den aldim bf3 ü ama nasıl olacak origine mi girecem o keyi ?yoksa bc2 de oldugu gibi sahtesini alıp orj keymi girecem benide yazın bu arada buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz benide id : gopgopcan123
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

ben de simdi anlamadım gg den aldim bf3 ü ama nasıl olacak origine mi girecem o keyi ?yoksa bc2 de oldugu gibi sahtesini alıp orj keymi girecem benide yazın bu arada buraya

http://www.gamekeystore.net/store/howto-origin-activation?language=tr
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.