Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Q5

quote:

Orijinalden alıntı: JAX

http://www.gamekeystore.net/newstore/index.php?route=common/home

Bu adreste cd key satılıyor. 42 TL Almayı düşünüyorum. Acaba reloaded versiyonunu kursam ve burdan aldığım key ile Resmi EA serverlarına (multiye) girebilirmiyim?
    Burda satılan key rusça mı ingilizce mi hiç bir bilgi vermemişler :S

Tanıdık bildik yerlerden al keyi dostum sonra kafanı taşa vurma. @nuclear arkadaş key satıyor.bu gece yada yarın key sende olur.aşşağıdaki linkten temin edebilirsin.
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/GameKeyStoreNet/Battlefield-Serisi/

Sanırım ikiside aynı yere cıkıyor sitelerin. Keyler neden rusça oyuna ait? İngilizce key yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

originden pre-order aldım limited edition oyuna girmeye çalışınca release date check yapıp bana oyunun 28 ekim saat 02:00 de açılacağını söylüyor ne iş ??

bölgeden dolayı öyle diyor.. (: vpn bulabilirsen asya ülkelerinden giriyormuş gibi gösterebilirsin biraz araştır bulursun

zaten oyundayım endonezya ip'si ile fakeledim.benim demek istediğim aradaki fark neden bu kadar fazla...

saat farkı dünya yuvarlak falan ondan

aslında yok amerika şu gün yok avrupa şu zaman çok saçma aç hepsini aynı gün ver coşkuyu gitsin arkadaş

@Q5

gamekeystore zaten soner'in (nuclear)

• cdkeyshere dan alan arkadaslar war mi ? bugun sabaha kadar yolliyacagini soyledi keyleri eline ulasan war mi?
  • İşin kötü yanı bu satılan tüm keyler Rusyanın hanesine yazılıyor. Türkiyede orjinal satılan oyunlara eklenmiyor. EA nezdinde hala orjinal satılmayan ülke konumundayız ne acı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

İşin kötü yanı bu satılan tüm keyler Rusyanın hanesine yazılıyor. Türkiyede orjinal satılan oyunlara eklenmiyor. EA nezdinde hala orjinal satılmayan ülke konumundayız ne acı.

ben Aral çıkışlı alıyorum ben katkıda bulundum

Ps3 ve PC'de Türkçe içerikli oyunlar bandrollü alıyorum zaten Sony kendi oyunlarını PS3'te belli fiyattan çıkartıyor artık ki artık konsolda yok varsa yoksa artık PC

• Hocam Ben Neden Yokum
  • Bu güne kadar kaç tane türkçe oyun çıktıki..herşey boş,destek mestek tamam eyvallah olurda..sonunda ne var?şu bir gerçek; Türk insanını sevmiyorlar.bu sevmeme bizlerden korktukları yada çekemediklerinden ötürü,aksini düşünen olduğunu hiç sanmıyorum..bu oyunda bile ırağa kürdistan diye yazıyorlar.bu zamana kadar bizi türk halkını bölebildilermi?..haksızsam düzeltin.bu bize karşı yapılmış bir terbiyesizlik değilmi.ama yok en son hepsinin anas.neyse BF ye dönelim..doluyum bu meseleler yüzünden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q5

Bu güne kadar kaç tane türkçe oyun çıktıki..herşey boş,destek mestek tamam eyvallah olurda..sonunda ne var?şu bir gerçek; Türk insanını sevmiyorlar.bu sevmeme bizlerden korktukları yada çekemediklerinden ötürü,aksini düşünen olduğunu hiç sanmıyorum..bu oyunda bile ırağa kürdistan diye yazıyorlar.bu zamana kadar bizi türk halkını bölebildilermi?..haksızsam düzeltin.bu bize karşı yapılmış bir terbiyesizlik değilmi.ama yok en son hepsinin anas.neyse BF ye dönelim..doluyum bu meseleler yüzünden..

Peki bu olayı hiç kimse EA ye şikayet etmedi mi düzeltilmesi için baskı yapılmadı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ModexLife

Hocam Ben Neden Yokum

kaynamıştır arada

@Q5

valla örnek FM serisi adamlar %10 orijinal satın öyle Türkçe olacak diyorlar sen Türkçe koy o oyuna gör kaç satıyor Bizi kimse sevmiyor aslına bakarsan aman salla ya ko bi tarafına

• OriginID : onurkilic
  • Öyle tabiki,biz bize yetiyoruz kimse umurumuzda değil.Müslümanın müslümandan başka dostu yok.nuclear keyler geldi dedi ama halen yok bendeki gelsede download etsem..acaba çeken varmı yavaş geliyormu?.
  • alanlar tinlamiyo ki oynamaktan...soyleseler surdan ucuza su kadara aldim diye de alsak...nuclear de sonucta bir yerden aliyordur yani o kaca satiyor peki? hemen almak istiyorum...
  • Origin ID CCaaNN123 bende bekliyorum keyin gelmesini.yarın dalarım oyuna herhalde.
  • Liste güncellendi.. git gide artıyoruz..

@Escape595

Nasıl tınlamıyor arkadaş anlamıyorum sizi.. Bedavaya mı istiyorsunuz ? adamlar bas bas bağırıyor en ucuz alabileceğiniz nuclear arkadaştır.. yada yurt dışı siteler, Origin Shop, ebay vs.. yada yakalaya biliyorsanız Aral, Vatan bilgisayar, DnR, Teknosa, MM, Electro World kampanyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 24 Ekim 2011; 23:03:16 >
  • nuclear diyorlar baska birsey demiyorlar o arkadas kaca satiyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

nuclear diyorlar baska birsey demiyorlar o arkadas kaca satiyor??

ah.. biraz konuyu baştan aşağı inceleseniz

http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/key_/tm.htm
  • neyse sen linki atmadan o konudaydim zaten yahu anlamiyorum nasil 35 liraya satiyor yani 20 dolar desen kendisine kactan geliyor da bu kadara satiyor en ucuz fiyat 27 dolar gordum ben
  • Orasını bilemiyorum sadece seri numaralarını alıyor o yüzden ucuza alıyordur zor değil araştırırsan sende bulabilir satabilirsin ben girecektim o işlere ama sonradan vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

neyse sen linki atmadan o konudaydim zaten yahu anlamiyorum nasil 35 liraya satiyor yani 20 dolar desen kendisine kactan geliyor da bu kadara satiyor en ucuz fiyat 27 dolar gordum ben

rusya kaynaklı oyunlar.rusyada bazı sebeplerden oyunlar çok daha düşük fiyatlara satılıyo.nuclear gibi arkadaşlarda bu işin ticaretini yapıp ordan ucuza alıp burda satıyolar.hem bize yarıyo hem satıcıya.

• Evet de o tarz sitelerde yani rusca sitede 27 dolara gormustum zaten ilginc sasirtici ama evet isimize geliyor tabiki
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.