Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bekleyeceğiz artık yapacak bir şey yok :D

neyse illegal konuşmayalım konu uçmasın arkadaşlar oynayanlar SS paylaşsın sadece
  • @HapLoo arkadaşımız şuanda oyuna gömülmüş durumda hiçbir şekilde Origin mesajlarına cevap vermiyor
  • Oyuna girdim arkadaşlar dayanamadım keyin gelmesini key gelince multiye dalaırm
  • originden pre-order aldım limited edition oyuna girmeye çalışınca release date check yapıp bana oyunun 28 ekim saat 02:00 de açılacağını söylüyor ne iş ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

originden pre-order aldım limited edition oyuna girmeye çalışınca release date check yapıp bana oyunun 28 ekim saat 02:00 de açılacağını söylüyor ne iş ??

bölgeden dolayı öyle diyor.. (: vpn bulabilirsen asya ülkelerinden giriyormuş gibi gösterebilirsin biraz araştır bulursun
  • Arkadaslar suanda malum yerde clonedvd p2p diye surumu var reloaded bulamadim???Onun disida cd keyi nereden aldiniz soyler misiniz lutfen hemen indirmek istiyorum...

OZELDEN ATIN LUTFEN BULAMIYORUM LAYNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasciateSperanza -- 24 Ekim 2011; 21:36:25 >
  • arkadaşlar benim origin ID enes1996 eklerseniz sevinirim
  • Ben single'ı 1 sefer adam gibi kendi hesabımda oynayıp bitirmek istiyorum.az biraz sabır lazım..zor olacak ama napalım..dikkat edin reloaded indirip oynayacak arkadaşlar nfo'yu iyi okuyun.EA yakalarsa öpebilir..
  • Origin ID: musAKka-TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 24 Ekim 2011; 22:52:02 >
  • Benide yaz gitsin, multide görüşürüz

origin ID : cansipahi

Not: ID değişmiştir

Yeni ID : Carpenocdem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 3 Kasım 2011; 2:46:01 >
  • Origin ID : aLee23
  • Oyunu cd-key olarak almayı düşünüyorum ama değer mi sizce? multiplayer de çok lag olmasından korkuyorum. Sırf multiplayer için alıcam zaten hayal kırıklığı yaşamayım?
  • battlelog a gire bilen var mı arkadaşlar girmeye çalıştığımda kullanıcı bulanamadı falan diyor

@Derrick Rose

yaşayacağını sanmıyorum.. az önce multi oynayan @HapLoo ile konuştuk betada olan her şeyi düzeltmişler grafik hatalarını bug lar falan hepsi düzeltilmiş.. oyun çok güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 24 Ekim 2011; 22:08:12 >
  • Teşekkür ediyorum yakında geliyorum ben de o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

battlelog a gire bilen var mı arkadaşlar girmeye çalıştığımda kullanıcı bulanamadı falan diyor

@Derrick Rose

yaşayacağını sanmıyorum.. az önce multi oynayan @HapLoo ile konuştuk betada olan her şeyi düzeltmişler grafik hatalarını bug lar falan hepsi düzeltilmiş.. oyun çok güzelmiş

Origin'den alanlar girebiliyor. Oyuna kayıtlı oldukları için. Kutulu alanlar giremez henüz.

• http://www.gamekeystore.net/newstore/index.php?route=common/home

Bu adreste cd key satılıyor. 42 TL Almayı düşünüyorum. Acaba reloaded versiyonunu kursam ve burdan aldığım key ile Resmi EA serverlarına (multiye) girebilirmiyim?
    Burda satılan key rusça mı ingilizce mi hiç bir bilgi vermemişler :S
  • NeCRiS tamam sonradan jeton düştü.. battlelog için demişsin onu.. hasta hasta valla birbirine giriyor algıda sorun yaşıyorum

Neyse böylede gösterelim adam oynuyor aga

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 24 Ekim 2011; 22:20:48 >

• origin ID : FATIH_ROG
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: arezzo

originden pre-order aldım limited edition oyuna girmeye çalışınca release date check yapıp bana oyunun 28 ekim saat 02:00 de açılacağını söylüyor ne iş ??

bölgeden dolayı öyle diyor.. (: vpn bulabilirsen asya ülkelerinden giriyormuş gibi gösterebilirsin biraz araştır bulursun

zaten oyundayım endonezya ip'si ile fakeledim.benim demek istediğim aradaki fark neden bu kadar fazla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

http://www.gamekeystore.net/newstore/index.php?route=common/home

Bu adreste cd key satılıyor. 42 TL Almayı düşünüyorum. Acaba reloaded versiyonunu kursam ve burdan aldığım key ile Resmi EA serverlarına (multiye) girebilirmiyim?
    Burda satılan key rusça mı ingilizce mi hiç bir bilgi vermemişler :S

Tanıdık bildik yerlerden al keyi dostum sonra kafanı taşa vurma. @nuclear arkadaş key satıyor.bu gece yada yarın key sende olur.aşşağıdaki linkten temin edebilirsin.
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/GameKeyStoreNet/Battlefield-Serisi/

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.