Şimdi Ara

Battlefield 3 Origin Yedek Alma Anlatımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
13
Favori
12.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

olmuyor yapoamıyorum . anlatılanları 1 -1 uyguladım olmuyor.

web sayfası acılıyor fakat oyuna gırmıyor.

nasıl olmuyor.olmama dıye bır ıhtımal yok.sen yaptıklarını adım adım soylesene?

oriğini kurdum
    kullanıcı adımı sıfremı gırdım.
    rus olarak sectım. cunku rus key benımki.
    orjınden yuzde 2 ye kadar yukledttım.
    sonrasında
    pause ledım.
    aldıgım back up bf3 klasorunu aynen c program fıles bf 3 ıcıne yapıstırdım.
    kaldıgım yerden pauseyıa cıp devam ettım. 1 dk ıcınde yuklenmdı oyun.
    repaır yaptım.

battlelog-web-plugins-1.138.0-retail-prod

yukledım.

bettloga gırıyor benı goruyor fakat, multiplayer sekmesınden serverlara gırmek ıstedıgımde serverların ping rakkamları gozukmuyor..
    login diyorum servera gırmek ıcın gırmıyor.

acaba sundanmı kaynaklanıyor.
    ssd aldım vede temp klasorunu int explorer ıcın H:/ ye aldım.

bakıyorum oriğinden setting bolumunden temp dosyası acaba yolumu bulamıyor dıye fakat oyle bır ayar yok.

• format atarsam denerim teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

oriğini kurdum
    sonrasında
    pause ledım.
    repaır yaptım.

yukledım.

bettloga gırıyor benı goruyor fakat, multiplayer sekmesınden serverlara gırmek ıstedıgımde serverların ping rakkamları gozukmuyor..

bakıyorum oriğinden setting bolumunden temp dosyası acaba yolumu bulamıyor dıye fakat oyle bır ayar yok.

battlelog sayfasında yukarda update uyarısı olması lazım.update ını yaptınmı?

pıng lerı gorememe olayın buyuk ıhtımalle bundan olmus olabılır.olmadı battlelog ıcın farklı tarayıcı uzerınden dene.sorunsuz bır sekılde repaır de yaptıysan kesınlıkle sorun yasamaman lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oriğini kurdum
    sonrasında
    pause ledım.
    repaır yaptım.

yukledım.

battlelog sayfasında yukarda update uyarısı olması lazım.update ını yaptınmı?

pıng lerı gorememe olayın buyuk ıhtımalle bundan olmus olabılır.olmadı battlelog ıcın farklı tarayıcı uzerınden dene.sorunsuz bır sekılde repaır de yaptıysan kesınlıkle sorun yasamaman lazım.

2 kere sıldım yenı en sonunda oldu fakat rusca :)

download degıl yukleme yuzde 2 olucakmıs belkı orada eksıklık yaptım sanırım.

son kurdugumda dıkkat ettım orıgıne yuzde 2 yukarsı
    asagısıda yuzde 2 olucakmıs.

bu sekılde yukledım. sonrasında

betlog sayfası acılınca eskiden kurdugus oldugum basarısız oldugum 1.138.0 yerine

battlelog-web-plugins-1.140.0-retail-prod

ındırıp kurdum pıngler fılan gozukuyor oyunada gırıyor.
    rusca olayınıda çözebilsem güzel olucak.

konu anlatımı ve yardımınız ıcın tesekkur ederım.

• bende origin games klasörü boş
  • quote:

F5
  • kardeş rus keyi olanlar kesin çözüm linkini verdiğimsitedeki adımları tajkip et torrent dosyasını indir.sonra dil pack i var program onuda indir çalıştır İngilizceyi seç kesin çözüm
    link:http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html
    kolay gelsin kesin çözüm bu

Battlefield 3 Origin Yedek Alma Anlatımı
  • hariciye oyunu aldım bilgisayara format attırdım daha sonra origin i kudum oyunu indirmeye başladım %2 ye geldiğinde durdurup yedeği o klasörün içine attım birden %83 oldu net yavas olduğundan epey bi bekledim herneyse herseyıi yükledi oyuna girdim fakat donmayan oyun donmaya başladı eskiden bazı maplerde arada donuyordu şuanda hepsinde sürekli donuyor yanlış birşey yapmış olabilirmiyim ?
  • tamda bu konuyu arıyordum teşekkürler
  • Paylaşım için teşekkürler.
  • Arkadaşlar şöyle bir sorum olacak. Ben oyunu 6 adet dvd ye çektim silip tekrar yüklerken güncellemeleri beklemeyeyim diye, yeni bir güncelleme çıktı 0 6 dvd'yi çöpe atıp bidahamı dvd'lere çekmem gerekiyor yoksa direk güncellemeleri indirip ayrı bir dvd'ye atacamım yer varmı?
  • bu oyun artık canımı sıktı , öncesinde yedekten gören oyun simdi kopyaladıgımda temiz yedegi simdi görmüyor , cıldırıcam artık 34 gb oyunu indir indir kopyala tekrar yükle bıktım. sildim %2 -3 geliyor sonra , origin games klasörüne kopyalıyorum ama nafile oyun calısmıyor görmüyor tekrar download ediyor ? nerde ne yanlış yapıyorum cözemedim gitti bende sildim oyunu yedek duruyor onuda silecem bu gidişle
  • quote:

Ewt arkadaslar;

Malum steam dekı basıt yedekleme olayı hala artık ınatlamı nedır bılemem ama gelmedı bı turlu..Sızlere cok basıt bır sekılde nasıl yedek alınır anlatacagım.Belkı bazılarınınz bu yontemı kullanıyordur.Bende dvd olmasına ragmen asagıdakı anlattıgım yontemı bende kullanıyorum.

1-Oyun tum updatelerı yapılmıs sekılde oynamıs oldugunuz durumda olsun.

2-C:\Program Files (x86)\Origin Games uzantısındakı dosyayı oldugu gıbı yedegını alın.

3-Format attıktan sonra orıgın programı uzerınden Battlefield 3 u dowload etmeye baslayın ve %2 e geldıgı zaman dowload etmeyı durdurun..

4-Sımdı yedegını aldıgımız uzantıda bır dosya olusturmus olacak orıgın.Daha oncekı yedegını aldıgınız dosyayı aynı uzantı uzerıne aynen atın.

5-Atma ıslemı bıttıkten sonra durdugunuz dowload ıslemını devam ettırın.Program gereklı olan tum dosyaları gorecegı ıcın dowload suresı 1*2 dk ıcınde sonlanıp oyununuz yuklenmıs olacaktır.

6-Saglıklı yukleme olması acısından tavsıyem yukleme bıttıkten sonra repaır ınstall yapmanızdır.

7-Iyı oynamalar..

Bu sayede bırcok kez formattan sonra oyunu yukledım..%100 garantıdır.

Edit:Bu sekılde orıgın uzerınden ıstedıgınız oyunun yedegını alabılırsınız.

+1 sadece EA games oyunlarında mevcut...
    Kalanlar yapmıyor mesela örnek;Euro Truck Simulator 2 gibi...

• Durdurma yerine EXit diyerek origini kapatın o şekilde kopyalayın sonra origini açın origin tekrar soruyor yüklemeye devam edilsin mi diye evet diyorsunuz otomatik dosyaları tarayan origin %100 oluyor.Bf3 te ben bu yöntemi kullanıyorum...
  • Çözüm işe yarıyor bizzat denedim günceldir.
  • Steam'in yedekleme özelliği güzel. Ondaki gibi olması gerekir halbuki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Steam'in yedekleme özelliği güzel. Ondaki gibi olması gerekir halbuki.

steam yedekleme olayı guzel ama oda patladı..yedekleme yaparken gerızekalı steam steambackup adlı exe yı dosyanın ıcınde bulundurmuyor..taa eskıden aldıgım yedekler sayesınde oradan kopyalayıp ıcıne atıyorum..son zamanlarda ıyıce sacmaladı steam de..orıgın kadar kanser edemez ama steam de saldı gıbı gelıyor bana..
  • O dosyaya gerek yok artık. Yedekten kurmayı da yedekleme klasörünü seçip menüden yapıyorsun.
  • tskler.
  • quote:

Ewt arkadaslar;

Malum steam dekı basıt yedekleme olayı hala artık ınatlamı nedır bılemem ama gelmedı bı turlu..Sızlere cok basıt bır sekılde nasıl yedek alınır anlatacagım.Belkı bazılarınınz bu yontemı kullanıyordur.Bende dvd olmasına ragmen asagıdakı anlattıgım yontemı bende kullanıyorum.

1-Oyun tum updatelerı yapılmıs sekılde oynamıs oldugunuz durumda olsun.

2-C:\Program Files (x86)\Origin Games uzantısındakı dosyayı oldugu gıbı yedegını alın.

3-Format attıktan sonra orıgın programı uzerınden Battlefield 3 u dowload etmeye baslayın ve %2 e geldıgı zaman dowload etmeyı durdurun..

4-Sımdı yedegını aldıgımız uzantıda bır dosya olusturmus olacak orıgın.Daha oncekı yedegını aldıgınız dosyayı aynı uzantı uzerıne aynen atın.

5-Atma ıslemı bıttıkten sonra durdugunuz dowload ıslemını devam ettırın.Program gereklı olan tum dosyaları gorecegı ıcın dowload suresı 1*2 dk ıcınde sonlanıp oyununuz yuklenmıs olacaktır.

6-Saglıklı yukleme olması acısından tavsıyem yukleme bıttıkten sonra repaır ınstall yapmanızdır.

7-Iyı oynamalar..

Bu sayede bırcok kez formattan sonra oyunu yukledım..%100 garantıdır.

Edit:Bu sekılde orıgın uzerınden ıstedıgınız oyunun yedegını alabılırsınız.

Denendi çalışıyor.%2 olmasına gerek yok ben 5 mb indirdiğinde durdurdum.Oldu sorun yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.