nasıl olmuyor.olmama dıye bır ıhtımal yok.sen yaptıklarını adım adım soylesene?
oriğini kurdum kullanıcı adımı sıfremı gırdım. rus olarak sectım. cunku rus key benımki. orjınden yuzde 2 ye kadar yukledttım. sonrasında pause ledım. aldıgım back up bf3 klasorunu aynen c program fıles bf 3 ıcıne yapıstırdım. kaldıgım yerden pauseyıa cıp devam ettım. 1 dk ıcınde yuklenmdı oyun. repaır yaptım.
oriğini kurdum kullanıcı adımı sıfremı gırdım. rus olarak sectım. cunku rus key benımki. orjınden yuzde 2 ye kadar yukledttım. sonrasında pause ledım. aldıgım back up bf3 klasorunu aynen c program fıles bf 3 ıcıne yapıstırdım. kaldıgım yerden pauseyıa cıp devam ettım. 1 dk ıcınde yuklenmdı oyun. repaır yaptım.
battlelog sayfasında yukarda update uyarısı olması lazım.update ını yaptınmı?
pıng lerı gorememe olayın buyuk ıhtımalle bundan olmus olabılır.olmadı battlelog ıcın farklı tarayıcı uzerınden dene.sorunsuz bır sekılde repaır de yaptıysan kesınlıkle sorun yasamaman lazım.
battlelog sayfasında yukarda update uyarısı olması lazım.update ını yaptınmı?
pıng lerı gorememe olayın buyuk ıhtımalle bundan olmus olabılır.olmadı battlelog ıcın farklı tarayıcı uzerınden dene.sorunsuz bır sekılde repaır de yaptıysan kesınlıkle sorun yasamaman lazım.
kardeş rus keyi olanlar kesin çözüm linkini verdiğimsitedeki adımları tajkip et torrent dosyasını indir.sonra dil pack i var program onuda indir çalıştır İngilizceyi seç kesin çözüm link:http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html kolay gelsin kesin çözüm bu
hariciye oyunu aldım bilgisayara format attırdım daha sonra origin i kudum oyunu indirmeye başladım %2 ye geldiğinde durdurup yedeği o klasörün içine attım birden %83 oldu net yavas olduğundan epey bi bekledim herneyse herseyıi yükledi oyuna girdim fakat donmayan oyun donmaya başladı eskiden bazı maplerde arada donuyordu şuanda hepsinde sürekli donuyor yanlış birşey yapmış olabilirmiyim ?
tamda bu konuyu arıyordum teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler.
Arkadaşlar şöyle bir sorum olacak. Ben oyunu 6 adet dvd ye çektim silip tekrar yüklerken güncellemeleri beklemeyeyim diye, yeni bir güncelleme çıktı 0 6 dvd'yi çöpe atıp bidahamı dvd'lere çekmem gerekiyor yoksa direk güncellemeleri indirip ayrı bir dvd'ye atacamım yer varmı?
bu oyun artık canımı sıktı , öncesinde yedekten gören oyun simdi kopyaladıgımda temiz yedegi simdi görmüyor , cıldırıcam artık 34 gb oyunu indir indir kopyala tekrar yükle bıktım. sildim %2 -3 geliyor sonra , origin games klasörüne kopyalıyorum ama nafile oyun calısmıyor görmüyor tekrar download ediyor ? nerde ne yanlış yapıyorum cözemedim gitti bende sildim oyunu yedek duruyor onuda silecem bu gidişle
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
Ewt arkadaslar;
Malum steam dekı basıt yedekleme olayı hala artık ınatlamı nedır bılemem ama gelmedı bı turlu..Sızlere cok basıt bır sekılde nasıl yedek alınır anlatacagım.Belkı bazılarınınz bu yontemı kullanıyordur.Bende dvd olmasına ragmen asagıdakı anlattıgım yontemı bende kullanıyorum.
1-Oyun tum updatelerı yapılmıs sekılde oynamıs oldugunuz durumda olsun.
2-C:\Program Files (x86)\Origin Games uzantısındakı dosyayı oldugu gıbı yedegını alın.
3-Format attıktan sonra orıgın programı uzerınden Battlefield 3 u dowload etmeye baslayın ve %2 e geldıgı zaman dowload etmeyı durdurun..
4-Sımdı yedegını aldıgımız uzantıda bır dosya olusturmus olacak orıgın.Daha oncekı yedegını aldıgınız dosyayı aynı uzantı uzerıne aynen atın.
5-Atma ıslemı bıttıkten sonra durdugunuz dowload ıslemını devam ettırın.Program gereklı olan tum dosyaları gorecegı ıcın dowload suresı 1*2 dk ıcınde sonlanıp oyununuz yuklenmıs olacaktır.
6-Saglıklı yukleme olması acısından tavsıyem yukleme bıttıkten sonra repaır ınstall yapmanızdır.
7-Iyı oynamalar..
Bu sayede bırcok kez formattan sonra oyunu yukledım..%100 garantıdır.
Edit:Bu sekılde orıgın uzerınden ıstedıgınız oyunun yedegını alabılırsınız.
+1 sadece EA games oyunlarında mevcut... Kalanlar yapmıyor mesela örnek;Euro Truck Simulator 2 gibi...
Durdurma yerine EXit diyerek origini kapatın o şekilde kopyalayın sonra origini açın origin tekrar soruyor yüklemeye devam edilsin mi diye evet diyorsunuz otomatik dosyaları tarayan origin %100 oluyor.Bf3 te ben bu yöntemi kullanıyorum...
Çözüm işe yarıyor bizzat denedim günceldir.
Steam'in yedekleme özelliği güzel. Ondaki gibi olması gerekir halbuki.
quote:
Orijinalden alıntı: bocekgrafik
Steam'in yedekleme özelliği güzel. Ondaki gibi olması gerekir halbuki.
steam yedekleme olayı guzel ama oda patladı..yedekleme yaparken gerızekalı steam steambackup adlı exe yı dosyanın ıcınde bulundurmuyor..taa eskıden aldıgım yedekler sayesınde oradan kopyalayıp ıcıne atıyorum..son zamanlarda ıyıce sacmaladı steam de..orıgın kadar kanser edemez ama steam de saldı gıbı gelıyor bana..
O dosyaya gerek yok artık. Yedekten kurmayı da yedekleme klasörünü seçip menüden yapıyorsun.
tskler.
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
Ewt arkadaslar;
Malum steam dekı basıt yedekleme olayı hala artık ınatlamı nedır bılemem ama gelmedı bı turlu..Sızlere cok basıt bır sekılde nasıl yedek alınır anlatacagım.Belkı bazılarınınz bu yontemı kullanıyordur.Bende dvd olmasına ragmen asagıdakı anlattıgım yontemı bende kullanıyorum.
1-Oyun tum updatelerı yapılmıs sekılde oynamıs oldugunuz durumda olsun.
2-C:\Program Files (x86)\Origin Games uzantısındakı dosyayı oldugu gıbı yedegını alın.
3-Format attıktan sonra orıgın programı uzerınden Battlefield 3 u dowload etmeye baslayın ve %2 e geldıgı zaman dowload etmeyı durdurun..
4-Sımdı yedegını aldıgımız uzantıda bır dosya olusturmus olacak orıgın.Daha oncekı yedegını aldıgınız dosyayı aynı uzantı uzerıne aynen atın.
5-Atma ıslemı bıttıkten sonra durdugunuz dowload ıslemını devam ettırın.Program gereklı olan tum dosyaları gorecegı ıcın dowload suresı 1*2 dk ıcınde sonlanıp oyununuz yuklenmıs olacaktır.
6-Saglıklı yukleme olması acısından tavsıyem yukleme bıttıkten sonra repaır ınstall yapmanızdır.
7-Iyı oynamalar..
Bu sayede bırcok kez formattan sonra oyunu yukledım..%100 garantıdır.
Edit:Bu sekılde orıgın uzerınden ıstedıgınız oyunun yedegını alabılırsınız.
Denendi çalışıyor.%2 olmasına gerek yok ben 5 mb indirdiğinde durdurdum.Oldu sorun yok