Şimdi Ara

Battlefield 3 Origin Yedek Alma Anlatımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
13
Favori
12.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malum steam dekı basıt yedekleme olayı hala artık ınatlamı nedır bılemem ama gelmedı bı turlu..Sızlere cok basıt bır sekılde nasıl yedek alınır anlatacagım.Belkı bazılarınınz bu yontemı kullanıyordur.Bende dvd olmasına ragmen asagıdakı anlattıgım yontemı bende kullanıyorum.

1-Oyun tum updatelerı yapılmıs sekılde oynamıs oldugunuz durumda olsun.

2-C:\Program Files (x86)\Origin Games uzantısındakı dosyayı oldugu gıbı yedegını alın.

3-Format attıktan sonra orıgın programı uzerınden Battlefield 3 u dowload etmeye baslayın ve %2 e geldıgı zaman dowload etmeyı durdurun..

4-Sımdı yedegını aldıgımız uzantıda bır dosya olusturmus olacak orıgın.Daha oncekı yedegını aldıgınız dosyayı aynı uzantı uzerıne aynen atın.

5-Atma ıslemı bıttıkten sonra durdugunuz dowload ıslemını devam ettırın.Program gereklı olan tum dosyaları gorecegı ıcın dowload suresı 1*2 dk ıcınde sonlanıp oyununuz yuklenmıs olacaktır.

6-Saglıklı yukleme olması acısından tavsıyem yukleme bıttıkten sonra repaır ınstall yapmanızdır.

7-Iyı oynamalar..

Bu sayede bırcok kez formattan sonra oyunu yukledım..%100 garantıdır.

Edit:Bu sekılde orıgın uzerınden ıstedıgınız oyunun yedegını alabılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 19 Ağustos 2012; 3:16:20 >

• eyvallah dediğin yöntemi uyguluyorum hemen
  • Güzel paylaşım, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden Originin Steam gibi yedek alma zımbırtısı yok çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Neden Originin Steam gibi yedek alma zımbırtısı yok çözemedim.

Daha gelişecekler abisi.
  • mantık güzel aklımda :) teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

Neden Originin Steam gibi yedek alma zımbırtısı yok çözemedim.

Daha gelişecekler abisi.

orıgının daha 40 fırın ekmek yemesı lazım.
  • Valla ben direk kopyalayıp origini açıyorum. Downloadı direk atlayıp install çıkıyor. Yükleyip doğrudan oyuna giriyorum. Acaba şansa mı oldu bende öle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Valla ben direk kopyalayıp origini açıyorum. Downloadı direk atlayıp install çıkıyor. Yükleyip doğrudan oyuna giriyorum. Acaba şansa mı oldu bende öle?

Bende defalarca bu şekilde yüklemişdim . Ama son origin sürümünde kurulu olan oyunlarım silindi . Kaç kez denedim kurulu olan oyunları siliyor dosyaları görmüyor bir türlü .

Originin son sürümüyle kurulu oyunu tanıtabilen varmı peki ? Bu konuyu açan arkadaş son sürümlemi denedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Valla ben direk kopyalayıp origini açıyorum. Downloadı direk atlayıp install çıkıyor. Yükleyip doğrudan oyuna giriyorum. Acaba şansa mı oldu bende öle?

Bende defalarca bu şekilde yüklemişdim . Ama son origin sürümünde kurulu olan oyunlarım silindi . Kaç kez denedim kurulu olan oyunları siliyor dosyaları görmüyor bir türlü .

Originin son sürümüyle kurulu oyunu tanıtabilen varmı peki ? Bu konuyu açan arkadaş son sürümlemi denedi ?

son surum derken 3 hafta falan oldu sanırım bu sekılde yukleyelı..son guncelde ne olur onu bılemıyecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

son surum derken 3 hafta falan oldu sanırım bu sekılde yukleyelı..son guncelde ne olur onu bılemıyecem.

Son sürüm origin yükledikden sonra ( betadan çıkan originden bahsediyorum ) Kurulu oyunlarımı sildi maalesef.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Son sürüm origin yükledikden sonra ( betadan çıkan originden bahsediyorum ) Kurulu oyunlarımı sildi maalesef.

az once dedıgım yontemle sorunsuz bır sekılde yukledım oyunu..bılmeyenlere duyurulur.

• Aynısını Steam'de de yapıyorum daha basit.
  • quote:

Ewt arkadaslar;

Ewt arkadaslar ne oluyor şimdi.Evet yazmak çok mu zor ?
  • yeni alınan hesaba(ingilizce olanı) eski hesabın kullandığı dosyaları göstersek.(eski hesap rus keyi ile alınmış ve download edilmişti ve içinde rus dil dosyaları var ekstradan.) olurmu? Bir de bu eski hesap ban yemişti. bu hdd deki dosyalarda, eski hesabın ban yemesinden dolayı bir sakatlık olurmu? yani eski hesabım ban yediği için yeni hesaba eski hesabın dosyalarını göstermek sakıncalımıdır.
  • Fotmat attıktan sonra bu yöntem ile oyunu kurdum fakat daha önce yaptığım gibi rusçadan ingilizceye çevirme işlemini yapamadım, oyun sürekli olarak rusça açılıyor
    bunu nasıl çözebilirim?
  • Bu konu download edilen oyun için geçerli sanırım ?
  • Teşekkürler. En kısa zamanda deniyeceğim.
  • olmuyor yapoamıyorum . anlatılanları 1 -1 uyguladım olmuyor.

web sayfası acılıyor fakat oyuna gırmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

olmuyor yapoamıyorum . anlatılanları 1 -1 uyguladım olmuyor.

web sayfası acılıyor fakat oyuna gırmıyor.

nasıl olmuyor.olmama dıye bır ıhtımal yok.sen yaptıklarını adım adım soylesene?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.