Şimdi Ara

Battlefield 3 Origin Yedek Alma Anlatımı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
13
Favori
12.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3-Format attıktan sonra orıgın programı uzerınden Battlefield 3 u dowload etmeye baslayın ve %2 e geldıgı zaman dowload etmeyı durdurun..

% 3 de ben 2 kere sağlam yedek aldım bu konu sayesınde tekrar teskurler.
  • Normalde yedeğini aldığım Battlefield 3 klasörünü Origin Games klasörüne yükleyince direkt Install ile yüklüyordum. Bu sefer öyle olmadı. Bu konu yardımcı oldu.
  • çok teşekkürler. tam aradığım şeydi
  • teşekkürler işime yaradı
  • Hep uyguladığım yöntem cidden çok işe yarıyor her oyun için geçerlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim.sorum bu ucretsiz olan online oyunlarda belirli bir seviyere geldigimiz zaman pc formattan sonra bu oyundaki seviyemiz siliniyormu acaba
    Birde bu online oyunlarin dosyalarini yedekleme yontemi varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku53

Benim.sorum bu ucretsiz olan online oyunlarda belirli bir seviyere geldigimiz zaman pc formattan sonra bu oyundaki seviyemiz siliniyormu acaba
    Birde bu online oyunlarin dosyalarini yedekleme yontemi varmi

Seviyenin silinmesi söz konusu olmaz formattan sonra oyunu kurarsın aldığın üyelikle girersen kaldığın seviyeden devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ca1n90

hariciye oyunu aldım bilgisayara format attırdım daha sonra origin i kudum oyunu indirmeye başladım %2 ye geldiğinde durdurup yedeği o klasörün içine attım birden %83 oldu net yavas olduğundan epey bi bekledim herneyse herseyıi yükledi oyuna girdim fakat donmayan oyun donmaya başladı eskiden bazı maplerde arada donuyordu şuanda hepsinde sürekli donuyor yanlış birşey yapmış olabilirmiyim ?

Bilgisayar zamanla eskiyor ve performans düşüşü yaşıyor ne yazıkki ben de 1 sene öncesine kadar gayet güzel oynadım bf3 ü şimdi anlık fps düşüşleri ile oynuyorum.
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak call of duty oyununda oyunun setubunu bir kere kuruyordum sonra setubu siliyordum oyunun dosya konumu olarak disk D ye atıyordum her formattan sonra direk açılıyordu. Battlefield i ilk defa oyniycam bundada dosya konumu çalışırmı
    (fakat online değil tek başıma)
    bu her oyun için geçerli olurmu mesela gta 4 fifa 14 gibi oyunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetxzxahmet3542 -- 12 Haziran 2014; 0:39:04 >
  • selam pc de battlefiled 3 yüklü battlefield 4 aldım onuda yükledim ama orijinde 3 görünüyor ama 4 görünmüyor masa üstünde nden giriyorum ikisindede Premium var ama 4 dü nasıl orijinin içine aktifedebilirim güncellemeleri alabilmem için gittigidiyordan almıştım Premiumları gitti gidiyorda mesajlar silinmiş Premium keylerde görünmüyor oyunalrı silersem premiuma yükseltmek için keyleri tekrar girmem gerekecekmi yardı medin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyomo

selam pc de battlefiled 3 yüklü battlefield 4 aldım onuda yükledim ama orijinde 3 görünüyor ama 4 görünmüyor masa üstünde nden giriyorum ikisindede Premium var ama 4 dü nasıl orijinin içine aktifedebilirim güncellemeleri alabilmem için gittigidiyordan almıştım Premiumları gitti gidiyorda mesajlar silinmiş Premium keylerde görünmüyor oyunalrı silersem premiuma yükseltmek için keyleri tekrar girmem gerekecekmi yardı medin lütfen

siz oyunu origin üstünden aktif edip kurdunuz mu?

http://forum.donanimhaber.com/forumid_278/tt.htm

şuraya konu açarsan daah fazla cevap bulabilirsin.

• orijin üzerinden kuruyorken hata vermişti bende ordan sildim sanırım ama bilgisayarda yüklü ve premium olarak oynayabiliyorum multiplayerde orijinin içinde sadece batt. 3 görünüyor
  • almış olduğum batt 4 premiım key e ulaşamıyorum batt 4 dü silip yeniden yüklersem premium olurmu
  • MErhaba ben battlefield 3 almıştım yedeklemeden format attıldı şimdi origine giriom kod eli
    mde bu kod kullanılmış diyo naaapcam yardım nolurr @bonser24
  • quote:

Orijinalden alıntı: melosdasdasd

MErhaba ben battlefield 3 almıştım yedeklemeden format attıldı şimdi origine giriom kod eli
    mde bu kod kullanılmış diyo naaapcam yardım nolurr @bonser24

Aynı hesaptan girmeniz lazım (kodu girdiğiniz origin hesabından)

• premiumu görmedi.iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

premiumu görmedi.iyi mi

görüyor..
  • görmesi için kayıt dosyasını belgelerime atmak gerekiyormuş.
  • hocam o klavyeye basan elleriniz dert görmesin oldu valla :D
  • Harika ya Hocam beni büyük dertten kurtardınız . Teşekkürler.

NFS Mostwanted'da denendi . Çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.