Merhaba arkadaşlar.Ben uzun süredir battlefield 3 oynuyorum ve kısa zaman önce bi sorunla karşılaştım.Tam oyunu güzel güzel oynarken aniden dııııııııııııııııııııııııııııttttttttttttttt diye bi ses geliyo bilgisayar donuyor ne alt+ctrl+delete nede alt+f4 hiç bişi çalışmıyor.Rest atmadan düzelmiyor. Sistemim: İntel Core 2Quadq9400 4gb DDr3 1333mhz tek modül ram 350watt psu 150gb harddisk ve hd 5570.asus p5g41tmlx anakart Şimdi arkadaslar bu sorun yaklasık 2 haftadır var.Bilgisayar çok ısınıyordu termal macunu yeniledim biraz düzeldi donma zamanı arttı.İşlemciden diye düşünüyorum.Bşaka hiçbir oyunda böyle yapmıyor bo2de oynuyorum ama onda olmuyor.Ramda anakartta harddiskte hiç bir sıkıntı yok.Bu sorunu yaşan varmı çok sinirime dokunmaya başladı.Sistemin yetmiyor gibi saçma sapan şeyler söylemeyin lowda 45 fpsde rahat oynuyorum kasamdan ve 64 levelim.Yapsaydı ta 64 levele kadar nasıl gelirdim oda var :) neyse arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum.Fanların hepsi çalışıyo.
Klişe olacak ama driverlarını güncellemeyi ve fanlarda birikmiş tozları almayı denedin mi?
ekran kartı driver hepsi güncel fanlardada tozları almıstım saten hala sorun var :(