Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
21
Favori
26.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu oynayan büyük kesimin yapamadığı değil, bilmediği, yapmadığı ya da yapmak istemediği desek daha doğru olur. en gerizekalı insana bile göstersen o radarın nasıl kullanılacağını bilir. hatta göstermene bile gerek yok. ayrıca 1-2 saat simülasyonda uçan her adam kendini pilot sanarsa olmaz bu iş.
  • radar okumayı dikkat olarak nitelendirelim beceri olarak değilde...asıl beceri manevra yapmak için gösterdiğiniz çaba....bir arkadaş dönüş için bazı tuşlar önerdi aslında becerebilsem gayet güzel süreceğim ama alışamadım tuşlara ve bu yüzden çakıyorum jet cok yavaş gidiyor yada rocket pod atacağım zaman aşağıya çok hızlı dalış yapıyorum..dalış yaparken hızı tutturmak,dog fightda bile hızı iyi tutturmak gerek çok hızlı gidince olmuyor.sağlam kaçışlar yapıp rakibin arkasına geçip jetin camına sıkmayı başarabilirsek tabi bunu yaparken arkamızdada biri varsa yada aşağıda anti air ani kaçışlar yapabilirsek becerebilirz bence...dikkat çok gerekiyor aynı zamanda jet kullanırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

oyunu oynayan büyük kesimin yapamadığı değil, bilmediği, yapmadığı ya da yapmak istemediği desek daha doğru olur. en gerizekalı insana bile göstersen o radarın nasıl kullanılacağını bilir. hatta göstermene bile gerek yok. ayrıca 1-2 saat simülasyonda uçan her adam kendini pilot sanarsa olmaz bu iş.

Konudaki cevaplarda hiç mi görmüyorsun "olmuyor" diyenleri ? Radarın görünen kısmı dışında görünmeyen kısmı var.Radar düşmanın nereye gittiğini, nasıl gittiğini görmek dışında çok fazla işe yarıyor.Görünmeyen kısımdan kastım, sana öyle bir switch yaparki adam, radarda dönüşe devam ediyor sanarsın, ama aslında adam o an senin arkana geçmiştir bile.BF3'te en çok detaya yer verilmiş, ama bir o kadarda saçma yapılmış sisteme sahip jetler.Ayrıca radarın nasıl kullanılacağını herkes bilir, gerizekalı olan insan bile bilir.Ama bunu doğru okumak önemlidir.Ve bunun içinde dogfight içinde anlık reaksiyonlara sahip olmak gerekir.Sen loop yaparsın radarda loop yaptığın gözükür, ben yo-yo yaparım yine radarda loop yaparmış gibi gözükür, asıl mesele bu.

Gerçek uçak meselesine gelince, 1-2 saat simulasyonda uçmak diye birşey olmaz.Hiç bi şekilde tecrübesi olmadan bir simulatorde 1-2 saat uçan adam, sadece gaz verir ve stik ile yön verir.Buna uçmak deseydik herkes uçardı bir nevi.Hem "beceri mi? neyin becerisiymiş bu? görende gerçek uçak kullanıyorsunuz sanacak." diyorsun, hemde "1-2 saat simülasyonda uçan her adam kendini pilot sanarsa olmaz bu iş." diyosun, kendi içinde çelişme dostum.

• Oynarken sadece klavyeden mi oynuyorsunuz? Ben klavyeden ve yön tuşlarından rahat oynuyorum ama yön tuşlarındansa bana mouse ile oyna diyorlar.Mouse ile burnu havaya kaldırma ve aşağı indirme hareketlerini rahat yapamıyorum.Mouse um x7 F7 modeli.

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Oynarken sadece klavyeden mi oynuyorsunuz? Ben klavyeden ve yön tuşlarından rahat oynuyorum ama yön tuşlarındansa bana mouse ile oyna diyorlar.Mouse ile burnu havaya kaldırma ve aşağı indirme hareketlerini rahat yapamıyorum.Mouse um x7 F7 modeli.

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight.

ben mouse ile oynuyorum 1 yıldır çek bırak tekniği ile sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: madcuzbad

quote:

Oynarken sadece klavyeden mi oynuyorsunuz? Ben klavyeden ve yön tuşlarından rahat oynuyorum ama yön tuşlarındansa bana mouse ile oyna diyorlar.Mouse ile burnu havaya kaldırma ve aşağı indirme hareketlerini rahat yapamıyorum.Mouse um x7 F7 modeli.

Sürekli çek bırak çek bırak mı yapıcaz yani

• quote:

quote:

quote:

Sürekli çek bırak çek bırak mı yapıcaz yani

tus ayarlarından jet kısmına gir ordan pitch up'ı klavyeden bir tusa ayarla (genellikle space) dönüşlerini o tus aracılığıyle yap düzeltmelerini mouse ile

• Rehberi okudum ve gayet yararli olmus yazan arkadasa tesekkur ederim
    Benim sorumsa su jeti ne ile kullaniyorsunuz yani mouse arti klavye mi sadece klavye mi gamepadle mi veya hangi tuslara ne atasak daha rahat sureriz Yardimci olacak arkadaslara tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robspid

@Twin Frozr
    Dogfight yapabiliriz.Battlelogdan ekliyorum seni battlelog:Robspid

Yapalım dostum:)

Hocam geç olacak ama ben oyuna yeni başladım sayılırım. 8 levelim. Bu jet kullanmada sorunum yok ama bir arkadaşımda it dalaşı yapmak konosonda nsıl ekliyoruz battleog'dan onu anlamadım. Ya da ekleyince nasıl it dalaşı yapacağız. Boş haritada filan mı yani???
  • quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

quote:

quote:

@Twin Frozr

Hocam geç olacak ama ben oyuna yeni başladım sayılırım. 8 levelim. Bu jet kullanmada sorunum yok ama bir arkadaşımda it dalaşı yapmak konosonda nsıl ekliyoruz battleog'dan onu anlamadım. Ya da ekleyince nasıl it dalaşı yapacağız. Boş haritada filan mı yani???

Yapacağın kişiyi listene ekleyip, boş bir haritada yapabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

Rehberi okudum ve gayet yararli olmus yazan arkadasa tesekkur ederim
    Benim sorumsa su jeti ne ile kullaniyorsunuz yani mouse arti klavye mi sadece klavye mi gamepadle mi veya hangi tuslara ne atasak daha rahat sureriz Yardimci olacak arkadaslara tesekkurler

ben mouse+klavye ile oynuyorum hersey default..kendi stiline göre hangisi rahat ise onunla oyna

• Şöyle kıvrılayım. Çok sinir olduğum bir durum. Yerdekilere hadlerini bildirebiliyorum ama arkamdan gelenlerle bir türlü başa çıkamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Twin Frozr

quote:

ben mouse+klavye ile oynuyorum hersey default..kendi stiline göre hangisi rahat ise onunla oyna

Hocam işte asıl sorun burada aslında. Biraz başınızı yordum ama listeye ekleyeceksin derken. Cidden daha yeni başladım, liste filan nasıl ekleniyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Twin Frozr

quote:

Hocam işte asıl sorun burada aslında. Biraz başınızı yordum ama listeye ekleyeceksin derken. Cidden daha yeni başladım, liste filan nasıl ekleniyor?

eklemek derken arkadaş olarak ekleyeceksin battlelogdan

• eski hava aracı üstadlarındandım. bf2 ye kadar bütün hepsini oynamış ve korku salmış biri olarak, BF3 e başlamak daha bugun nasip oldu, gerçekten çok faydalı bir anlatım eline sağlık. Kullanım dinamikleri çok değişmiş , çok gelişmiş, Klavye mouse ile oynamak çok rahattı ama PS3 de özellikle karada nişan alma konusunda sıkıntı yaratıor, mouse rahatlığı başka idi, ama havada daha avantaj sağladığı kanısındayım. bi haftaya kalmaz ısınırım inşallah, Dogfight a başlarız :)
  • ben daha doğru dürüst oturmadım bile ucağa 15-20 sn havada kalıp çakılmaktan başka bişeyde yapamadım işin aslı bi ara tekrar başlarım belki şimdilik yerde takılıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

eski hava aracı üstadlarındandım. bf2 ye kadar bütün hepsini oynamış ve korku salmış biri olarak, BF3 e başlamak daha bugun nasip oldu, gerçekten çok faydalı bir anlatım eline sağlık. Kullanım dinamikleri çok değişmiş , çok gelişmiş, Klavye mouse ile oynamak çok rahattı ama PS3 de özellikle karada nişan alma konusunda sıkıntı yaratıor, mouse rahatlığı başka idi, ama havada daha avantaj sağladığı kanısındayım. bi haftaya kalmaz ısınırım inşallah, Dogfight a başlarız :)

• Hocam ben jeti havaya kalkıyorum 1-2 sn sonra düşüyor :(

Şu jeti kullansam yeter klavye ayarlarınızı atarsanız sevinirim bu arada bi video cekip nasil kalkacagını havada ne yapacağını video ceker misin? Senin klavye ayarların ile ilgili eğer yaparsan çok çok teşekkür ederim. Ben bi jeti süreyim başka hiçbişey istemiyom :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 13 Nisan 2013; 19:57:56 >
  • Jeti kaldırıp 1-2 sn sonra düşürmemen gerekiyor böyle birşey yok :) Mouse kontrolünü ve hassasiyetini iyi ayarla benim hersey default :)
  • Halil sen hala oynuyor musun yahu?
  • Hocam vallahi kullanamıyorum bi yardım?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.