Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
21
Favori
26.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu nasıl hemen çakılıyorsun mouse geri çekeceksin yükselecek simulator degil bu

@Elessar Eredhian 1,5 aydır hiç girmedim oyuna simulatorde ucuyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcuzbad

Yahu nasıl hemen çakılıyorsun mouse geri çekeceksin yükselecek simulator degil bu

@Elessar Eredhian 1,5 aydır hiç girmedim oyuna simulatorde ucuyorum artık.

yok arkadaş yok oynayamıyorum. Bi bilgilendirme videosu yok adam havada nasil dogfiht yapacağını göstermiş. Yükselemedikten sonra dogfight yapsak ne olur yapmasak ne olur ilk önce bi nasil yükselecez yükseldikten sonra ne yapacaz onları bi video cekeydin iyiydi.
  • Simulator hangisi? Seviye atlattın demek

Benim de oluyor bayağı, oyunu da sattım zaten. BF4'te görüşürüz artık
  • Önceden Falcon'da ucuyordum ama detaylı değildi ucuslarım simdi FSX'deyim bir virtual airline'a katıldım ögrenci pilot olarak görevdeyim 737-800 ögreniyorum su an.BF3 baydı artık belki yaz tatiline oynarım.
  • FSX BF3'e benzemiyordur tabii, çok detaylı bir simülatör FSX.

Ben çok yakın değilim FSX'e ama manuel/otomatik olayları falan olsa gerek, manueldesin değil mi?

İleride pilotluk yapacak adamsın tam yahu.
  • Manuel derken neyi kast ettin tam anlamadım ama su anda tamamen manualdeyim :) 737'ye yeni başladıgım için otomatik sistemler (ILS iniş gibi) pek bilmiyorum o yuzden inişler felan hep manuel oluyor.Zaten filo ile beraber Vatsimde uctugumuz için kendimi simdiden gerçek pilot zannediyorum gerçek ATC konusma prosedürleri felan güzel oluyor

Buda benim simulatorden bi görüntü; (İstanbula inerken)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/901541_399787050128805_1325275816_o.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC328C9C2 -- 15 Nisan 2013; 9:29:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efege

Oynarken sadece klavyeden mi oynuyorsunuz? Ben klavyeden ve yön tuşlarından rahat oynuyorum ama yön tuşlarındansa bana mouse ile oyna diyorlar.Mouse ile burnu havaya kaldırma ve aşağı indirme hareketlerini rahat yapamıyorum.Mouse um x7 F7 modeli.

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight.

ben mouse ile oynuyorum 1 yıldır çek bırak tekniği ile sorun yok.

mousela alakalı bende bişey sormak istiyorum jette kullandığınız dpı kaç acaba. dpı yükseltince daha kolay manevra yapabiliryorum ama dogfigta ateş etmek zorlaşıyor azaltıncada manevraları istediğim gibi yapamıyorum bi türlü ortasını bulamadım siz kaçta kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz

• benim mouse 800 dpi çin malı dpi'yi yüksek tut oyundaki sens. düşür
  • quote:

Manuel derken neyi kast ettin tam anlamadım ama su anda tamamen manualdeyim :) 737'ye yeni başladıgım için otomatik sistemler (ILS iniş gibi) pek bilmiyorum o yuzden inişler felan hep manuel oluyor.Zaten filo ile beraber Vatsimde uctugumuz için kendimi simdiden gerçek pilot zannediyorum gerçek ATC konusma prosedürleri felan güzel oluyor

Buda benim simulatorden bi görüntü; (İstanbula inerken)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/901541_399787050128805_1325275816_o.jpg

Aynen ILS'i falan diyorum. Flight Simulator harikadır. Ara sıra açar campaign'leri yaparım. Her neyse, kolay gelsin sana. Dediğim gibi BF4'te görüşürüz alırsan

• klavyene sağlık üşenmeden herkesi de cevaplamışsın. BF3'te orta altı bir pilot olarak kalacağımı anladım şimdilik BF4'te ne olur bilemem. ama tankçı da lazım savaş alanında dimi? heh şimdi kenara çekilin bakalım

https://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/AKAY75/vehicles/182288721/pc/

not: Gubar-iGam nickli arkadaş dünya sıralamasında 38.dir bu arada. arkadaş listemin tepesini meşgul etmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: akay75

klavyene sağlık üşenmeden herkesi de cevaplamışsın. BF3'te orta altı bir pilot olarak kalacağımı anladım şimdilik BF4'te ne olur bilemem. ama tankçı da lazım savaş alanında dimi? heh şimdi kenara çekilin bakalım

not: Gubar-iGam nickli arkadaş dünya sıralamasında 38.dir bu arada. arkadaş listemin tepesini meşgul etmektedir.

Abi yetişeceğim sana geliyorum arkandan Helikopterle

• quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

quote:

Orijinalden alıntı: akay75

klavyene sağlık üşenmeden herkesi de cevaplamışsın. BF3'te orta altı bir pilot olarak kalacağımı anladım şimdilik BF4'te ne olur bilemem. ama tankçı da lazım savaş alanında dimi? heh şimdi kenara çekilin bakalım

Abi yetişeceğim sana geliyorum arkandan Helikopterle

• ilk başlarda rocket pot ve air radar açmak için normal taramalı ile öldürmede sıkıntı çekiyıorum bir tavsiyen var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

ilk başlarda rocket pot ve air radar açmak için normal taramalı ile öldürmede sıkıntı çekiyıorum bir tavsiyen var mıdır ?

Air Superiority modu var oyunda onla oyna sürekli. Gidip bayrakları ele geçir. Kolayca açarsın herşeyini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archelot -- 1 Mayıs 2013; 19:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

ilk başlarda rocket pot ve air radar açmak için normal taramalı ile öldürmede sıkıntı çekiyıorum bir tavsiyen var mıdır ?

Air bilmemne modu var oyunda onla oyna sürekli. Gidip bayrakları ele geçir. Kolayca açarsın herşeyini.

premium yok bende dediğin air superioty olan modu oynayamam ki
  • quote:

quote:

quote:

Air bilmemne modu var oyunda onla oyna sürekli. Gidip bayrakları ele geçir. Kolayca açarsın herşeyini.

Cannon ile uçak düşürmenin püf noktası direk uçağa değil uçağın gidiş yönüne ateş etmektir. Ama ben senin yerinde olsam hiç uğraşmam ve yer hedeflerine özellikle piyadelere yüklenirim. Herşeyin açılsın sonra gir Dog Fight'a yoksa hiç şansın olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cannon ile uçak düşürmenin püf noktası direk uçağa değil uçağın gidiş yönüne ateş etmektir. Ama ben senin yerinde olsam hiç uğraşmam ve yer hedeflerine özellikle piyadelere yüklenirim. Herşeyin açılsın sonra gir Dog Fight'a yoksa hiç şansın olmaz.

piyadeleride vurmada biraz sıkıntı çekiyorum hep peşimde biri oluyor hani döne döne bir ibırakıyor diğeri dadanıyor onları vuramadığım için o arada piyadelere yukarıdan dalış yapayım diyorum ama o zamanda arkadaki jet beni indiriyor.kaçmada sıkıntı var peşime biri takıldımı kurtulamıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

piyadeleride vurmada biraz sıkıntı çekiyorum hep peşimde biri oluyor hani döne döne bir ibırakıyor diğeri dadanıyor onları vuramadığım için o arada piyadelere yukarıdan dalış yapayım diyorum ama o zamanda arkadaki jet beni indiriyor.kaçmada sıkıntı var peşime biri takıldımı kurtulamıyorum

Şu an hiçbir şeyin açık olmadığı için kaçamazsın. O yüzden kalabalık servera gir sürekli dene. Sonuçta 4 uçak var. Belki sıyrılırsın aradan.

Ben ilk uçak her ey kapalıyken arkadaşla giriyorduk servera. Caspian Border'da uçağı yerden A'ya götürüyordum. A'yı ele geçiriyordum. Sonra arkadaş geliyordu iniyordum o binip ele geçiriyordu. Böyle böyle baya açmıştım uçağı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an hiçbir şeyin açık olmadığı için kaçamazsın. O yüzden kalabalık servera gir sürekli dene. Sonuçta 4 uçak var. Belki sıyrılırsın aradan.

Ben ilk uçak her ey kapalıyken arkadaşla giriyorduk servera. Caspian Border'da uçağı yerden A'ya götürüyordum. A'yı ele geçiriyordum. Sonra arkadaş geliyordu iniyordum o binip ele geçiriyordu. Böyle böyle baya açmıştım uçağı.

32 kişilik bi tane noob server buldum şimdilik orda takılıyorum gerçi yine ara ara 100 service star jetli elemenlar geliyor ama neyse.
    yukarıdan dalış yapmayı çözdüm takip etmede biraz daha iyi olmaya başladım ama kaçarken yine pek fazla beceri gösteremiyorum biri takıldımı öldürene kadar bırakmıyor bizim baseye uçuyorum anti air indirsin diyede onlarda pek birşey yapmıyor ya da onlarda benim jette olduğum gibi anti air'de acemi olanlar.guided missle açıldı onla helikoptere kitlenip yolluyorum sonra makinalı ile tarayınca helileri indiriyorum jetlere böyle yapamıyorum olmuyor şimdilik.uçmayı sevdim baya eğlenceli oluyor tank oynamaktan daha iyimiş rocket podlar açılsın başka birşey istemiyorum.

uzun bir yazı oldu ben yine oyuna geçeyim biraz daha pratik yapayım

• OldProNewNoob beni ekleyin pratik yapalım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.