Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight. (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
21
Favori
26.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bouche

Rehberi okudum ve gayet yararli olmus yazan arkadasa tesekkur ederim
    Benim sorumsa su jeti ne ile kullaniyorsunuz yani mouse arti klavye mi sadece klavye mi gamepadle mi veya hangi tuslara ne atasak daha rahat sureriz Yardimci olacak arkadaslara tesekkurler

maus + klavye hocam jete tam hükmetmek zaman alıyor ama sabırla tekrar tekrar denerseniz sonunda başaracaksınız öncelikle alçak uçun dağlara çarpmamaya yüksekliği iç güdüsel olarak hesaplamaya çalışın nerede ne car vincmi, direk mi geçtiğiniz vede manevra yapacağınız yerleri iyi ezberleyin keskin vede kıvrak olun hele ki jet kovalarsa arkadan kurtuldun mu direk havaya yükselin arkanızdaki manevraya devam edecektir fakat sizin yükseldiğinizi anlamayacaktır radardan sizde onu kolay görür vede haklarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

OldProNewNoob beni ekleyin pratik yapalım

senin nikin görünmüyor ekleyeyim dedim göremedim
  • g9x de en düşük dpi de oynuyorum sensitivity ortalarda döniş ve manevralar daha sağlıklı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AC328C9C2

DPI ayarını en yükseğe al oyundaki sens ayarını düşürebildiğin kadar düşür (0 yapma 0a yakın olsun kendine göre ayarlar), herseyden önce hızına dikkat et, 800 dpi ile de oynayan var 6000 dpi ile dönüş için ilk hız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 28 Ağustos 2013; 14:42:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcuzbad

updullah.

Konuyu hortlatmış olmayımda ben önümüzedeki bf4 olsun bf 3 2-3 arkadaş iyi bir jet pilotu olmak istiyoruz joystik alalım mı ? Önerirmisin önerirsen sence hangi logitech extreme 3d pro mu? Yoksa attack 3 mü ? yorumun benim için çok önemli, yardımcı olursan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 26 Ekim 2013; 14:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

quote:

updullah.

Konuyu hortlatmış olmayımda ben önümüzedeki bf4 olsun bf 3 2-3 arkadaş iyi bir jet pilotu olmak istiyoruz joystik alalım mı ? Önerirmisin önerirsen sence hangi logitech extreme 3d pro mu? Yoksa attack 3 mü ? yorumun benim için çok önemli, yardımcı olursan sevinirim.

Ben 300-400 saat jet ile unranked df için antrenman yapmış ve avrupa jet liginde 2.liği görmüş biri olarak size sadece klavye tavsiye edebilirim. Alışmak zaman alır ancak doğru hamlelerle başarılı olursunuz.

Joystick var bende Atack 3, bir jet turnuvasından kazanmıştım. Klavye veya fare ye alışınca çok kullanışlı gelmedi bana. İlla joystick istiyorum derseniz ucuza bırakırım atack 3 ü. Şunuda belirteyim sadece donanım elemanları ile iyi bir jetçi olmak zordur. Çok antrenman yapmalı, işi bilen arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunmalı ve bolca maç yapmanız gerekiyor.

TURK CLAN ekibi olurak belki BF4 te jetçi olmak isteyen arkadaşlara, klan üyemiz ve bu konununda sahibi madcuzbad(halil) ve CoTaneTTe(Altuğ) kardeşim ile yardımcı oluruz. İlerleyen günler de istekli arkadaşlar için talep olursa böyle bir çalışmamız olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 26 Ekim 2013; 15:46:01 >

• ben havada bile tutamıyorum bu aleti...
    kalkıyorum düz giderken iyi de manevra yapayım dediğimde benden çıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

quote:

updullah.

Ben 300-400 saat jet ile unranked df için antrenman yapmış ve avrupa jet liginde 2.liği görmüş biri olarak size sadece klavye tavsiye edebilirim. Alışmak zaman alır ancak doğru hamlelerle başarılı olursunuz.

Joystick var bende Atack 3, bir jet turnuvasından kazanmıştım. Klavye veya fare ye alışınca çok kullanışlı gelmedi bana. İlla joystick istiyorum derseniz ucuza bırakırım atack 3 ü. Şunuda belirteyim sadece donanım elemanları ile iyi bir jetçi olmak zordur. Çok antrenman yapmalı, işi bilen arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunmalı ve bolca maç yapmanız gerekiyor.

TURK CLAN ekibi olurak belki BF4 te jetçi olmak isteyen arkadaşlara, klan üyemiz ve bu konununda sahibi madcuzbad(halil) ve CoTaneTTe(Altuğ) kardeşim ile yardımcı oluruz. İlerleyen günler de istekli arkadaşlar için talep olursa böyle bir çalışmamız olabilir.

Öncelikle başarın için seni kutlarım, akşam buradaki videolar ile gerçek bir antreman yapıp joystik hakkında tam bir sonuca varırım, klayve ile kontrolü denicem elimden geldiği kadar, ayrıca BF4 aldık bakalım kullanınca kill ratio oranımızı söyleriz sizde uygun bulursanız clana katılmak sterim

• bf3 / bf4 jetleri ve heliyi Logitech 3d pro ile oynayan var mı ? Mouse ve klavye ilemi daha kolay kontrol edilir yoksa 3d pro ile mi?
  • kardeşim sen mause ilemi kullanıyorsun ok tuşlarıylamı bn ok tuşlarını manevralarda kullanıyorum çok rahat güzel manevra yapıyorum ama ateş ederken denk getiremiyorum mause ilede manevra yapamıyorum ama ateş ettiğimdede vuruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jomama9

kardeşim sen mause ilemi kullanıyorsun ok tuşlarıylamı bn ok tuşlarını manevralarda kullanıyorum çok rahat güzel manevra yapıyorum ama ateş ederken denk getiremiyorum mause ilede manevra yapamıyorum ama ateş ettiğimdede vuruyorum

ben bi hevesle 3d pro aldım, donusler yukselme alcalma konusunda harika fakat tek sorun hızı ayarlama maalsef 3d pronun throttle ayari bf4'de calismiyor. yani

throttle açıkken w tusuna basili tutarmis gibi oluyor ve surekli hizlaniyor, kapatincada s ye basili tutmus gibi oluyor ve yavasliyor ortası yok. Bu joystick'i kullanip bu sorunu cozen var mi acaba ?
  • Arkadaslar Jeti klavye yön tusları ilemi kullanıyoruz yoksa fare ilemi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

Mükemmel dönüş nasıl yapılır?

Hız 315'e yakın olsun.İyi kontrol et ne 300 e düşür ne 317'yi aş.

Konu dışı ama

İsraillimisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IzzeT T.

quote:

quote:

Konu dışı ama

İsraillimisin?

Evet neden sordunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IzzeT T.

quote:

quote:

Konu dışı ama

İsraillimisin?

Evet neden sordunuz?

Türkçeniz iyi bayrak olarak israil bayrağı var o yüzden sordum bi sakıncası yoktur umarım. :)

• Hocam merhaba, ben uzun zamandır BF3 oynuyorum ama jetleri ve helikopterleri hep joypad ile oynuyorum. İyi de yönetiyorum ama jetlerde itdalaşında hemen arkama geçiyorlar. Ben de zorlamama rağmen joypad olduğundan sanırım hızlı hamle yapamıyorum. Siz sadece klavye tuşlarıyla mı oynuyorsunuz yoksa klavye + fare şeklinde midir? Sizin tuş kombinasyonu nedir bahsedebilir misiniz?
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun vendede var hocam önümdeki jet bütden arkama geçiyor cevabını bulduysan bizede söyle. D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murt82 kullanıcısına yanıt
    Valla ben joypad ten daha kolay oynadığım için klavyeden jet/heli yönetimine alışamadım. Birkaç kez denedim ama olmadı. Sanırım klavye+fare ile biraz alıştırma yapmak lazım, youtube da birkaç Türk arkadaşın güzel anlatım videoları var onlara bakın bence.
  • BF3 jet kullanımında ilk 2-3 saat jeti nasıl kullanacağımı sonraki 2-3 saat nasıl aim alınacağını sonraki 2-3 saat hız kontrolünü öğrendim. Ondan sonraki 50 saatte bi bok öğrenemedim, bu süre boyunca tonlarca video izleyip rehber okudum. Oyunda bir jet gördüğümde hemen arkasına geçmeye çalışıyorum, tam geçiyorum bir takla atıp arkama geçiyor, 310 speed ile aynı taklayı onunla beraber atıyorum (atmaya çalışıyorum) daha atarken 3. saniyede ölüyorum. 40 saat az değil ki be. En azından herhangi bir sunucuya girdiğimde jet kullanırken 15-5 skor yapmış olmak istiyorum ama benim skor 5-20 (uçak patlarken atlayıp havada direk suicide atıyorum base'e gitmek çok zaman alıyor.) Çok vakit harcadım iyi olabilmek için, her vakit bulduğumda başka oyuna girmek yerine şu jeti öğreneyim diye giriyorum da yok ağzıma sıçıyorlar resmen.

Yok mu bana akıl verecek delikanlı?

edit: Artık bana noob dediklerinde, yes I suck demekten bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 22 Eylül 2016; 22:54:07 >

• CrashBone kullanıcısına yanıt
    internette birçok video var oralardan çok şey öğrenebilirsin.yerdekileri vurma ve skor yapma konusuna kadar zamanla alışırsın ama dogfightta gelişmek için çok uzun zaman gerekebilir.kişiye göre değişir heralde.40 saati bırak istersen 440 saat oynasan bile çok zayıf kalabilirsin.işin içine bir noktadan sonra yetenek giriyor çünkü.sana tavsiyem kendi kendine öğrenemiyorsan bol bol video izleyip kendini geliştirmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.