Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: offendicula

sipahi bc2 tamamen squad üzerine kurulmuş oyun,
    bizim epkyd de bi dünya squaddaş var
    senin durumun nasıl bilmiyorum ama bc2 tek başına bir yerden sonra sıkıyor,
    muhtemelen squaddaş bulamadığın için devam etmemişsindir.
    bf2 sqauddan çok takım oyunuydu ( yanlış hatırlamıyorsam bf2 de squad sistemi yoktu), muhtemelen bf3 de o şekilde olacak ( bunun bilgilerini de merakla bekliyorum

bf2'de squad vardı ama biraz değişik
  • Evet drejtc in dedigi gibi squat biraz farkli idi.Ornegin Takım lideri emir verir verdiğiniz emri kabul edip etmediğini o squadın satırının altinda kutuda beliren işaretten menuden anlayabilirdik . Eğer kutuda kırmızı çarpı işareti çıkarsa kabul etmemiş yani emrleri almis oluyodu veya yeşil check işareti çıkarsa kabul etmiş oluyodu. SCAN Tarama, ARTILLERY Topçu Birliği, UAV insansız hava aracı ve SUPPLIES İkmal vardi .emrinizdeki squadların takımların listesi vardi diye animsiyorum. Muhtemelen DiCE BF3 dede squat sistemini uygular fakat BC2 deki gibi olmaz insallah ben pek sevmemisdim. Eger olucaksada squat sayisini 2 tane artirsinlar.
  • bf2'de commander olan zaten coşuyordu hertürlü götürüyordu sürekli topçu atışı yapardım
  • Takim lideri commander larin Topcu birlikleri bir baskaydi hakikatten. BF2 bambasks bir dunya BF3 dede ayni cizgi kuvvetle muhtemel daha gelistirilerek korunacaktir. insallah bu konuda DiCE uzerine duseni yapacaktir.
  • 64 kişilik harita için baskı yapılıyormu acaba diceye yabancı forumlarda
  • Ben Oyun Çıktığı Gün Limited Edition Almak İstiyorum Ama İstanbul'daki sitelerden alıcam ps3oyuntakas.com vb Sitelerden..Limited Edition Ne zaman çıkar ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

64 kişilik harita için baskı yapılıyormu acaba diceye yabancı forumlarda

32 kişi olsa razıyım
    ben de çok merak ediyorum
  • drejct 64 kişi yapılamıyormuş bu grafik kalitesinde konsollar kaldırmamış .
  • quote:

quote:

32 kişi olsa razıyım

ben razı değilim arkadaş 32 olması bile haritanın bf2'de görüldüğü gibi daralması anlamına geliyor

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 26 Şubat 2011; 12:24:46 >

• quote:

quote:

quote:

32 kişi olsa razıyım

ben razı değilim arkadaş 32 olması bile haritanın bf2'de görüldüğü gibi daralması anlamına geliyor

maalesef
    sinyaller bu yönde

• Evet baski yapmak sart simdiden alt zemin olusturuldumu yabanci forumlarda bilgi sahibi degilim. Bu arada PS2 de Battlefield 2 Modern Combat oyunu online da 12 ye 12 idi ve haritalar devsa cok buyukdu PS2 de haritalar budenli buyukken yeni nesilde haritalarin kuculmesi fikri bana tuhaf geliyor. PS2 de bukadar buyuk haritalarda oynadik Battlefield 2 Modern Combat' i simdi PS3 demi haritalari kucultecekler oyuncu sayisi azalicak fakat bence oyuncu sayisina bagli olarak haritalarinda kuculecek olmasi gibi bir dusunce yersiz. Zira PS2 de 24 kisi ile Battlefield 2 Modern Combat devasa Haritaydi. Bir onceki nesilde yapilani bu nesildede yaparlar hatta daha iyisini yaparlar. Haritalardan yana endisem yok cunku Battlefield serisinin ozelligi bu Konsollardada PC dede herzaman devasa harita oynanilmisdir bu yeni nesilde dahada iyisi olucaktir. Buyrun PS2 dek Battlefield 2 Modern Combat online devasa harita :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 26 Şubat 2011; 13:57:03 >

• Çok geç kalmadan bu oyun için Türkçe dil desteği çalışması yapsak fena olmaz.

Bu konudan yapılabilir , başlık değiştirilip burada organize olabiliriz.

...
  • Haklisin kardesim ben basligi ayar cekeyim malum PS3 den yaziyorum PC yok. Bir kardesimizde alt zemini hazirlamak icin neyapabiliriz plan program vs organize olalim ALLAHIN izniyle.
  • PC de BF:1942 den beri oynuyorum. Askerde (uzun dönem) her akşam int cafe de BF2 oynardık. Ps3 de BFBC2 yi closed betadan itibaren oynadım. Hala da severek oynarım. DICE dan kötü bir BF beklemek yanlış olur. Çünkü DICE demek BF demek, BF demek DICE demek. Videoları izledikçe heyecanım katlanıyor. Umarım BFBC2 çıkışında karşılaşılan serer problemleri fln olmaz.
  • Arkadaşlar 64 kişilik server ısrarı nedendir? Çok kişi olunca daha mı zevkli oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eneswego

Arkadaşlar 64 kişilik server ısrarı nedendir? Çok kişi olunca daha mı zevkli oluyor?

harita deli büyük
    ne kadar çok kişi olursa o kadar sıcak temas olur
    daha komplike savaşlar olur
  • Arkadaşlar BF3 Grubu kuralım Ciddi Üyeler ile Türkçe Dil desteği falan Konu açalım EA'ya...
  • SİPAHİ
    şuan bfbc2'nin en büyük haritası bile jet kullanımı için ufaktır eğerki haritalar ufalmadan 24 kişi olarak çıkarsa o zamanda haritada adam ararız benim tahminimce eğer oyuncu sayısı pc'ye oranla en az yarı yarıya düşük olursa konsolda ona görede haritayı daraltırlar pc'nin yarısı kadar oyuncuyu bırak dahada az olan 24 kişilik gelirse bakın bakalım haritalar ne denli daraltılır darltılmasada o zaman adam ararsınız
  • @ drejtc sana hak veriyorum Battlefield serisinin ozune ters fakat bu sefer haritalar kuculurse jet kullanimi imkansiz bir hal alir. Benim ongorum en iyi secenek PS2 deki yukarida vermis oldugum oyun Battlefield 2 Modern Combat. Yinede DiCE nasil bir denge sagkiyacak bekleyip gorecegiz. haftaya GDC 2011 de konsollar icin bir kac kayda deger gelisme gelir zannedersem.

@ Power<<<PS3 bencede kurulmali kardesim fakat ben PS3 den mesaj yazdigim icin bir arkadasimiz bu zemini hazirlasa daha iyi olur cunki ben PS3 den belli sayida kelime yazmama izin veriyor. Örnegin 9. sayfanin basina biri EA gonderilecek ingilizce metni hazirlasin ve yazsin ve o mesaji devamli guncel tusun bende Turkce Destek Bolumu 9. sayfada diye basliga not duserim olmami.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 26 Şubat 2011; 16:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ drejtc sana hak veriyorum Battlefield serisinin ozune ters fakat bu sefer haritalar kuculurse jet kullanimi imkansiz bir hal alir. Benim ongorum en iyi secenek PS2 deki yukarida vermis oldugum oyun Battlefield 2 Modern Combat. Yinede DiCE nasil bir denge sagkiyacak bekleyip gorecegiz. haftaya GDC 2011 de konsollar icin bir kac kayda deger gelisme gelir zannedersem.

@ Power<<<PS3 bencede kurulmali kardesim fakat ben PS3 den mesaj yazdigim icin bir arkadasimiz bu zemini hazirlasa daha iyi olur cunki ben PS3 den belli sayida kelime yazmama izin veriyor. Örnegin 9. sayfanin basina biri EA gonderilecek ingilizce metni hazirlasin ve yazsin ve o mesaji devamli guncel tusun bende Turkce Destek Bolumu 9. sayfada diye basliga not duserim olmami.

Ewet Kardeşim haklısın....İngilizcesi İyi olan Biri Konuyu Açmalı....Çok yararlı Olur...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.