Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ maviyolcu kesin net gun, ay olarak DiCE henuz cikis tarihi hakkinda net birsey soylemedi. Sadece 2011 in son ceyregi. Kuvvetle muhtemel Ekim sonu gibi. offendicula BC2 yi asla kotulemem muthis bir oyundur. Sirf betasini bile uykusuz geceler dolusu oynamis fulunude oynamisimdir. Fakat bazi gercekleri goz ardi edemeyiz BC2 Moiton-Capture teknolojisi yeterli degildi, Karekterlerin mermilere verdigi tepkimeler ust seviyede degildi. Sayfanin en ustundeki vidyoda 16 saniyeye dikkat cekmek isterim karekter vuruluyor ve vuruldugu anda ilk olarak kafasi geriye dogru savruluyor, daha sonra karekterin dizlerine dikkat edin iki dizi birden kivrilip ilk once dizlerinin uzerine daha sonra yere devriliyor. Bu tamamiyle Moiton-Capture hareket algilama teknolojisiyi nekadar etkin kullandiklarinin kaniti. Zira Dice de Battlefield serisinin efsane oldugunu BC serisine benzemedigini bilerek o hassasiyetl BF3 e yaklasiyor zannedersem. Birde arkadasla Turkce dil destegi icin biseyler yapalim.

Ewet Arkadaşlar İngilizce'si iyi olan biri varsa EA'ya mesaj atalım.....BF3'te Türkçe Dilseçeneği olsun diye... Süper olurdu vhallla...

• boşuna heveslenmeyin türkçe konusunda ben dahil ps3 kullanıcılarının en az %90 ı ea oyunlarını spotçulardan aldığımız için türkçe oyun hayal
  • Battlefield serisi ile bad company serisi arasında ne farklar oluyor?
  • Birin de hikaye temeli var.
    Biri tamamen multiplayer üzerine yapılmış.
    Ve bc,bf'nin alt oyun serisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

boşuna heveslenmeyin türkçe konusunda ben dahil ps3 kullanıcılarının en az %90 ı ea oyunlarını spotçulardan aldığımız için türkçe oyun hayal

ne türkçesi yaa 64 kişilik dev haritalar olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

boşuna heveslenmeyin türkçe konusunda ben dahil ps3 kullanıcılarının en az %90 ı ea oyunlarını spotçulardan aldığımız için türkçe oyun hayal

Spotçu takıntısı hikaye dostum spotçularda korsan fabrikalarında basmıyorlar bu oyunu heralde, biraz kımıldatsınlar kendilerini hangi ülkeye ne kadar oyun gidiyor görsünler. EA türk lere karşı olumsuz bakışı seneler öncesine dayanır. polonya da bizden çokmu oyun satılıyorda onların dilinde çıkıyor bu EA nın oyunları

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 24 Şubat 2011; 22:55:49 >

• En çok beklediğim oyunlardan birisi
  • ilk olarak Battlefield 3 e DLC olarak gelicek sanirim Haritalari hatirlayaniniz vardir eminim.

Battlefield 3: Back to Karkand DLC Maps announced

Kaynak :http://www.gamersmint.com/battlefield-3-back-to-karkand-dlc-maps-announced/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Şubat 2011; 0:14:44 >
  • ilk oyin ici vidyo ve gorselleri yeni sayfaya tasidim.

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Şubat 2011; 8:57:54 >

•  BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Şubat 2011; 10:08:39 >
  • @ Senaryo : Singleplayer ve Co-Op modu olucak. Senaryo gayet tatmin edici olucak.

@ Devasa tahrip gücü : Oyundaki her şey yıkılabilir olacak. Frosbite Engine 2 sayesinde Real Time cevre etkilesimi sunacak.

@ Back to Karkand genişleme paketi Ekstra silah,araç ve BF2'den 4 tane harita ilave dilecek.

@ Yaralanan arkadaşlarımızı güvenli bölgeye sürükleme özelliği onem arz edecek. Hedef kucultme ozelligi PC de BF2 yi oynuyanlar iyi bilir. Bu yaralanan arkadasimizi surukleyerek guvenli bolgeye goturdugumuz ani saniye saniye sizlerle paylasmak istiyorum. Hayran kaldim. BF3 deki oyun ici dinamikleri gercekten taktir edilecek cinsden.Buyrun yaralanan arkadasimizi guvenli bolgeye nasil cekiyoruz. Olagan ustu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Şubat 2011; 11:02:42 >

• acaba neden tenha bir yere cekiyor arkadasini ? iste cod rekabeti olmasa dice ve ea bu sekilde bu oyuna özenmezdi
  • @ Hava,kara,deniz araçlarlari ve Jett'ler (Kesin olmamakla birlikte arac sayisi BF3 de 48 olabilir. Bu sayi BC2 serisinde 13 dur :)

@ Çok daha fazla açlabilir özellik olucak.

@ Gelmesi muhtemel oyun içi kayt özellikleri , Genis Karakter özellestirme ve Kill-Cam
  • kill-cam acaba mw2 deki gibi mi olacak ? yoksa degisiklik katacaklar mi vs yakinda cevaplarini ögreniriz.ben bu sene bu oyuna odaklandim kesinlikle orijinal alacagim emege saygi göstermek ,ücretini ödemek lazim ki bize daha iyileri gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 25 Şubat 2011; 12:06:24 >
  • Bc2 de kill-cam sizi öldürdükten sonra karakteri canlı olarak 5 saniye izlemekti.
    Bence hiç olmaması daha iyi olur.
  • Killcam mutlaka olmalı pusan bir sniper canından bezdirir hayattan soğursun :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Killcam mutlaka olmalı pusan bir sniper canından bezdirir hayattan soğursun :))

dogru yoksa sniperlerden cok cekeriz, gerci bende bir sniperciyim ama yinede killcam olsun varsin bence daha zevkli yoksa ara dur bak dur ,yere uzanmada var bu oyunda, nerde bulacagiz sniperleri icabinda
  • oha mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.