Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DiCE acikladi BF3 un PC de cok daha iyi olmasi icin epey ugras veriyor. Zira BF3 PC den port edilecek. illaki konsollarla arasinda fark olucaktir. BF2 PC de efsane bu yuzden dice PC cephesine daha cok onem verdigini acikladi. Fakat ne varki bu konsollarla arasinda buyuk farkliliklar olucagi anlamina gelmiyor. Resmi olmayan bir bilgi mevcut evet konsollarda 24 kisi destekliyecek bu kesin degil yanliz. DiCE veya EA cephesinden bir aciklama gelmedi. Aslinda bu noktada EA nin Sony den server ve sunucular konusunda buyuk destek almali. Diye dusunuyorum. Hatta bu konuda DiCE ye veya EA ingilizcesi iyi olan bir kardesimiz varmi email aticak. Konsollarda Lobideki oyuncu sayisini PC deki gibi 64 de tutmak adina Sony nin sunucularindan destek alma gibi bir calismaniz varmi? Yoksa konsollardaki milyonlarca oyuncu severleri dusunmek adina boyle bir dusunce icerisinde olabilirmisiniz gibisinden. boyle bir email aticak olan varmi EA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 23 Şubat 2011; 21:27:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Power<<<PS3

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Hobaa dehşet olmuş. Yalnız konsollarda bu kadar pürüzsüz olacağını sanmıyorum.

Hocam Oyundan çımadan kimse bilemez.....Bakarsın KONSOLLARDA daha şahane olur......

nereye dehşet olucak :D pc'den konsollara port edilecek oyun.. geliştirilen platform PC, ulan bunlarda olmasa PC'nin yüzüne bakacak kimse kalmicak ha

• konsollara 64 yerine 24 kişilik haritalar gelirse bu oyun konsolda satmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: Power<<<PS3

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Hobaa dehşet olmuş. Yalnız konsollarda bu kadar pürüzsüz olacağını sanmıyorum.

Hocam Oyundan çımadan kimse bilemez.....Bakarsın KONSOLLARDA daha şahane olur......

nereye dehşet olucak :D pc'den konsollara port edilecek oyun.. geliştirilen platform PC, ulan bunlarda olmasa PC'nin yüzüne bakacak kimse kalmicak ha

Herkes Amma Çok Bilio Haaa....Oyunu sen mi yaptın Sen mi Port ettin.. Daha Oyun Çıkmadan Abuk Subuk Muhabbetler Çıktı...

• La bi sus.. ben yaptım oyunu ben.. benim oyunum o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Konsollara bu sekilde gelecegini hic sanmiyorum.
    Eger bu sekilde gelirse, Grafik anlaminda Devrim olur.

gelir gelir merak etme 5 lirayada yüklettirirsin oyununu spotçudan korsan oynarsın

5 lira neden vereyim ki kendim yapiyorum..
    Eger sana batan birsey varsa söylede bilelim. Her mesajimda Korsan'dan bahsediyorsun.
    Korsani benim tesvik ettigimi söylüyorsun herseferinde ama Ortaligi hep sen karistiriyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

La bi sus.. ben yaptım oyunu ben.. benim oyunum o

Hocam Forumu Abuk Subuk Mesajlarla Meşgul Etme.. Ayrıca Fazla Laga Luga yapma. Düzgün Konuş....
  • tabi tabi he kuzum öyle zaten dünya ne dersin..
  • Barış abi sakin ol.. Lazımsın sen bize, oyunu senden alıcaz.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 24 Şubat 2011; 1:26:07 >
  • @ Tinúviel kardesimin oyun ici vidyodan almis oldugu gorsele dikkatleri cekmek istiyorum. Yukaridaki vidyoyu seyrettiyseniz Battlefield 3 de vurus hissinin nekadar gercekci oldugunu goreceksiniz.

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

Bu zamana kadar mermilerin insan vucuduna temas ettigi an olarak kabul edilen vurus hissini Call of Duty serisi kadar basarili bicimde uygulayan baska bir oyun yoktu, ozellikle MW2 de cok iyiydi. Aslinda bunu basarmanin tek yolu Moiton-Capture teknolojisini iyi uygulamaktir ve bu sefer DiCE bunun farkinda olucakki vurus hissini MW2 den daha iyi yapmis. Frosbite Engine 2 oyun motoru haricinde karekterlere can veren Moiton-Capture teknollojisinide cok iyi kullanarak BF3'u farkli bir noktaya tasimis. Buram buram Moiton-Capture kokuyor BC2 de en buyuk eksiklik olarak bilinen vurus hissini ve Karekter animasyonlari bir diger farkli seri olan BF3 de olagan ustu. DiCE butun eksikleri biliyor ve dersini ona gore hazirlaniyor diyebiliriz.

• Battlefield 3 hakkinda epey bir arastirdim. BF3 Nation sitesine gore su an icin Battlefield 3 de yer alicak genis silah listesinden sadece bir kaci. Emin olun silah listesi bundan cok ama cok daha fazlasi.

Ornegin :

M240B

M4A1

M16A4

• Olagan ustu her yazimda devamli ustunu cizerek ilk gunden beri belirtiyorum,PC deki BF2 yi yakindan taniyan biri olarak sahsim adina bu nesilde Battlefield 3 oynadigim en iyi FPS deneyimim olucak. Asagidaki muazzam giff ler ilk oyun ici vidyodan. Helikopterden inerken gunesin zemine olan yansimasina lutfen dikkat ,karekter modellemeleri, cevre modellemeleri olagan ustu, sadece bu halinde silahlarda bir iki duzeltme rutuj yapilsa dahi muhtesem :) kaldiki oyunun cikmasina neredeyse 7,8 ay var alpha asamasi bile oldugu kesin degil daha cok gelistirilecek. Bu PC goruntusu fakat Konsollardada PC kadar olmasada Frosbite Engine 2 sayesinde inanilmaz gorsellige kavusacak zira EA bunu resmen yaptigi aciklamayla onayladi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 24 Şubat 2011; 10:29:39 >

• gözlerimle görmeden inanmam
    dehşet bir oyun geliyor

yukarıda ki görüntüler
    dicenin gelecek neslin oyununu bu nesle getirdik iddiasını destekliyor
  • O koridor gibi dar sokakta koştukları sahne...Gerçek yani,gerçek.Herhalde en iyi grafikli oyun olacak şu ana kadar,Crysis 2 ve Killzone 3,Uncharted 1&2 çok etkileyici ama GT5ten sonra ilk kez bi oyun beni gerçek mi gameplay mi diye şüpheye düşürdü.İnanılmaz.
  • Kesinlikle @ offendicula kardesimin bahsettigi ve benimde bir onceki sayfada sizlerle paylastigim EA in aciklamasi :

"Gelecek neslin oyununu bu nesle getirdik" cumlesi kayda deger onem arzeden bir cumle. Battlefield 3 un bu denli iddali olmasinin 2 sebebi mevcut oyun ici vidyolarindan bunu anlamak guc degil.

1 : DiCE ilk defa bu nesildeki BF3 serisinde Moiton-Capture teknolojisini cok etkin bir bicimde kullanmayi hedeflemis. Sonuc olarak Muhtesem karakter modellemeleri, vurus hissi ve Muthis Animasyonlar hedeflemis.

2 : Frosbite Engine 2 oyun motorunun inanilmaz gucunu Battlefield 3 serisinde gostererek govde gosterisinde bulunucak. Zira daha oncede sizlerle paylasmisdim kardeslerim Frosbite Engine 2 oyun motoru, ilk Frosbite dan en az 3 kat daha iyi sebebi : Frosbite Engine 2 Battlefield 3 de Cevre yikim ve etkilesim REAL TiME olarak gerceklesicek gece gunduz dongusu olucak, kaplamalar ve isiklandirmalar hatta sesler bile BC2 den kat kat ustun oluck

• Muaşallahul âlâ ya Hajı :)) oyun içi video süper. İnfinity Ward sonrası MW3'e dair endişeleri olanlara ilaç niteliğinde bu video zira batırsalar da artık bir Battlefield 3'ümüz var ve kesinlikle sonraki neslin oyunu gibi duruyor. Black Ops gibi yetersiz bir oyundan sonra bizleri coşturacak. Grafikler süper, online için zaten kendini ispat etmiş, bir de single player için senaryosu da sağlam olursa belli mi olur belki en iyi FPS ile tanışacağız, inşallah diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjantin -- 25 Şubat 2011; 1:26:49 >
  • Bu ilk PC oyun ici goruntulerin Alpha asamasi bile olup olmadigi belli degil. Demek istedigim sudurki daha oyunun gelistirilmesi icin 7, 8 ay gibi buyuk bir zaman dilimi var. Yani bu PC oyun ici goruntuleri cok ama cok daha fazla yol kat edicek. Daha Alpha seviyesi, beta seviyesi, Gold seviyesi, var yani suandaki gorsellerle en az 2, 3 kat fark eder PC de. Haliyle Konsollardada muazzam olucak evet PC gibi olamiyacak fakat Frosbite Engine 2 sayesinde konsollarda en iyi FPS oyunlarindan biri olacagi asikar. Ayrica DiCE nin Moiton-Capture teknolojisini BF3 de etkin bicimde uygulamis olmasi cok sevindirici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 24 Şubat 2011; 17:12:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Barış abi sakin ol.. Lazımsın sen bize, oyunu senden alıcaz.

Edit: İmla.

sakinim sakin

varya BC2'den sonra çok iyi olucak bu oyun.. eğer sağlam port edilirse görüntüler ciddi anlamda çok harika olucaktır.. BC2 bile Black Ops'tan bin kat iyiyken grafik olarak B3 çıksın la hemen bu oyun

• bu sene goty deli çekişmeli geçecek

uncharted 3
    killzone 3
    deadspace 2
    ve battlefield 3

tam bir er meydanı

umarım bf3 konsollara daha iyi çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

bu sene goty deli çekişmeli geçecek

uncharted 3
    killzone 3
    deadspace 2
    ve battlefield 3

tam bir er meydanı

umarım bf3 konsollara daha iyi çalışır

KZ3 ün olacagini hic sanmiyorum Hocam. % 10 sans anca veriyorum.
    Daha su oyunlar var;

Geow2
    The Last Guardian
    Crysis 2
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.