Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
726.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler harika görünüyor.Bu oyunu çıktığı gibi almalıyım.Bu çıkana kadar KZ3 ile idare edicez artık
  • Arkadaşlar gameplay video geldi. Ben bile diyecek söz bulamıyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=wi2tae2PmmU&feature=player_embedded

Bu ne gerçekçilik böyle? Cidden Crysis'i geçmiş görünüyor şu kısa görüntülerden, ki Crysis'i bile geçtiyse zaten olayı bitirmiştir gerçekçilik konusunda.

Eğer hala yeni çıkacak saçma sapan Call of Duty yine bu oyundan fazla tutulursa tüm oyuncu camiasına lanet olsun yazıklar olsun başka da hiçbir şey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Şubat 2011; 16:56:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar gameplay video geldi. Ben bile diyecek söz bulamıyorum..

Bu ne gerçekçilik böyle?

Eğer hala yeni çıkacak saçma sapan Call of Duty yine bu oyundan fazla tutulursa tüm oyuncu camiasına lanet olsun yazıklar olsun başka da hiçbir şey demiyorum.

Harika

Bu oyun bide Türkçe olursa mükemmel olur

• BF3 alemin kralı olacak.Resimler süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArenuS

quote:

Bu ne gerçekçilik böyle?

Harika

Bu oyun bide Türkçe olursa mükemmel olur
    Bunun için oyunun çıkmasına 3-4 ay kala değil şimdiden harekete geçilmesi gerekir.

• quote:

Bu ne gerçekçilik böyle? Cidden Crysis'i geçmiş görünüyor şu kısa görüntülerden, ki Crysis'i bile geçtiyse zaten olayı bitirmiştir gerçekçilik konusunda.

Harika bir oyun olacak inşallah, bu grafikte oynanıcaksa ps3'de 24 kişiye razıyım

• Videodan aldığım SS'ler:

Dikkat: Tamamen oyun içidir.
    Öneri: PC donanımına güvenmeyen arkadaşlar şimdiden kenara para atmaya başlasın. Ben başladım

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

• Buyuk konusmak istemiyorum ama ilk gunden beri uzerine basarak belirtiyorum bu nesilin en iyi FPS oyunu Battlefield 3. Gerisi teferruhat. Zira DiCE bosuna soylemiyor onumuzdeki nesil bir oyunu bu nesile tasidik varmi otesi. Battlefield 2 efsaneydi PC de BF3 hem bu nesil konsollarda hemde PC de yine efsane.

• @SİPAHİ_ arkadaşıma katılıyorum.....PC Sahibide Konsol sahibide Mükemmel Bir deneyim alacaktır Oyundan eminim......Özellikle Silah lar ve vuruş hissi Fevkalade görünüyor(MEDAL OF HONOR ve BC2'de herkes bundan yakınıordu) Oyun Ekim ayından öncede Çıkabilir Ayrıca Yeni Gelen bilgilere göre MEDAL OF HONOR 2 için Düğmeye basıldu...Oyun Ekim-Kasım aylarına yetiştirilmeye çalışılıyor.......
  • İlk videodan aldığım HD görüntüler:

Modern Warfare hayranı olsamda "toplama" IW'ın yada Raven firmasının Battlefield 3 karşısına iddaalı bir yapım çıkarabilecekleri konusunda şüphelerim var artık.Respawn bu güce sahip ama onlarında ilk oyunu 2012 yılında gelecektir.Pek umudum olmasada umarım MW3 de iddaalı olur ve kazanan yine biz oluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 23 Şubat 2011; 17:21:16 >

• Yanlız Yine Medal of Honor 2010'daki Gibi silah efektleri yapmasınlarda... Ne Vuruş hissi vardı Nede Silah efekti........Umarım BF3 farklı olur...Modern Warfare 2'deki gibi silah efekti olsun Yeter...Gerisinde Çoğu Oyuna üstünlük sağlar....
  • Battlefield 3 bambaska geliyor. Ne MW3, ne Killzone3 bu nesile damgasini vuracak yegane oyun BF3 olucak. Sebebi gayet acik aslinda oyun ici gorseller gelmeden oncede bu sekilde konusuyordum cunki : Battlefield serisi bu nesilde ilk defa konsollarda oynayacak olmamiz, Battlefield 2 PC de zaten efsaneydi hala efsane. Oyun ici dinamikleri BC serisinden ayiran keskin ozelliklere sahip olmasi Battlefield 3 bu nesilde cok farkli bir yerde durmasini sagliyacakti. Nitekim DiCE nin yaptigi en son resmi aciklamada daha onceleri dediklerimi destekler nitelikde DiCE " Bir sonraki nesil oyunu Battlefield 3'ü bu nesile tasidik" diyerek bu noktada konsollardada Battlefield 3 un muthis isler cikarticaginin bir gostergesi. Elbette BF3 PC de muhtesem olucak hakkida var ama DiCE konsollarida bir sonraki nesile tasiyarak Battlefield 3 un nedenli muthis bir basyapit oldugunu simdiden ispatlamis gibi desek yeridir.
  • Umarım kanlı bir oyun yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Umarım kanlı bir oyun yaparlar

Kanlı Bir oyun olacağını hiç sanmıyorum.....ÇÜnki DİCE oyunlarda Kan yerine Gerçekçiliğe önem veriyor...Ki Kan Efekti Ve VÖlüm Vurulma anları vs. Trailer'dan anlaşıldığı kadarıyla Sade Ama Çok Gerçekçi Olacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Battlefield 3 bambaska geliyor. Ne MW3, ne Killzone3 bu nesile damgasini vuracak yegane oyun BF3 olucak. Sebebi gayet acik aslinda oyun ici gorseller gelmeden oncede bu sekilde konusuyordum cunki : Battlefield serisi bu nesilde ilk defa konsollarda oynayacak olmamiz, Battlefield 2 PC de zaten efsaneydi hala efsane. Oyun ici dinamikleri BC serisinden ayiran keskin ozelliklere sahip olmasi Battlefield 3 bu nesilde cok farkli bir yerde durmasini sagliyacakti. Nitekim DiCE nin yaptigi en son resmi aciklamada daha onceleri dediklerimi destekler nitelikde DiCE " Bir sonraki nesil oyunu Battlefield 3'ü bu nesile tasidik" diyerek bu noktada konsollardada Battlefield 3 un muthis isler cikarticaginin bir gostergesi. Elbette BF3 PC de muhtesem olucak hakkida var ama DiCE konsollarida bir sonraki nesile tasiyarak Battlefield 3 un nedenli muthis bir basyapit oldugunu simdiden ispatlamis gibi desek yeridir.

Umarım böyle müthiş bir oyunun konsolda tek eksiği oyuncu sayısı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Battlefield 3 bambaska geliyor. Ne MW3, ne Killzone3 bu nesile damgasini vuracak yegane oyun BF3 olucak. Sebebi gayet acik aslinda oyun ici gorseller gelmeden oncede bu sekilde konusuyordum cunki : Battlefield serisi bu nesilde ilk defa konsollarda oynayacak olmamiz, Battlefield 2 PC de zaten efsaneydi hala efsane. Oyun ici dinamikleri BC serisinden ayiran keskin ozelliklere sahip olmasi Battlefield 3 bu nesilde cok farkli bir yerde durmasini sagliyacakti. Nitekim DiCE nin yaptigi en son resmi aciklamada daha onceleri dediklerimi destekler nitelikde DiCE " Bir sonraki nesil oyunu Battlefield 3'ü bu nesile tasidik" diyerek bu noktada konsollardada Battlefield 3 un muthis isler cikarticaginin bir gostergesi. Elbette BF3 PC de muhtesem olucak hakkida var ama DiCE konsollarida bir sonraki nesile tasiyarak Battlefield 3 un nedenli muthis bir basyapit oldugunu simdiden ispatlamis gibi desek yeridir.

Umarım böyle müthiş bir oyunun konsolda tek eksiği oyuncu sayısı olur.

Emin Ol Tek Eksik Oyuncu sayısı Olucaktır....Hatta Konsol Özelikkle PS3 versiyonu PC'den Daha iyi bile olabilir...... Çünki DİCE her zaman grafik konusunda PS3'ğ baş tacı yapmıştır......

• mükemmel bir oyun olacak şimdiden pre-order ı verdim allah nasip ederse yılın sonuna doğru oynarız ama daha çook var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

mükemmel bir oyun olacak şimdiden pre-order ı verdim allah nasip ederse yılın sonuna doğru oynarız ama daha çook var

Pre-Order'ı nerden verdin Hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Power<<<PS3

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

mükemmel bir oyun olacak şimdiden pre-order ı verdim allah nasip ederse yılın sonuna doğru oynarız ama daha çook var

Pre-Order'ı nerden verdin Hocam ?

shoptoayrıca limited edition ın pre-order yaptım normal oyun fiyatı fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevinckan_216 -- 23 Şubat 2011; 19:02:14 >

• @ isk0rpit insallah kardesim. Zaten bu noktada EA in bu aciklamasi onem arz ediyor. "Frostbite Engine 2.0 kullanılarak geliştirilen Battlefield 3'ün görselleri konusunda Electronic Arts yetkilileri oldukça iddialı; hatta sonraki nesli günümüze taşıyacağını bile iddia ediyorlar" bu noktada endiseye yer yok. Konsollardada cosacagiz ALLAHIN izniyle.

Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3ten_ilk_Ekran_Goruntuleri-13658.htm
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.